Mi smo sljedeći tjedan na ultrazvuku kukova. To će biti nekoliko dana pred puna 3 mjeseca.

Danas je ovdje bas tiho... nadam se da sve mamice moce guze u moru, pa se zato ne javljaju
Kod nas uglavnom nista nova, po danu se borimo sa spavanjem, nismo nasli nikakav carobni trik jos, a po noci je uglavnom super, kuc kuc u drvo

Mame, do kada (koje starosti) treba peglati dječju odjeću?
Do koje zelis 😅
Ja ne vidim razlog peglanja osim estetike, ne peglam radi dezinfekcije jer ne drzim djecu pod staklenim zvonom, al peglam sve i od svoje dvoipolgodisnjakinje jer ne podnosim zguzvanu robu.
Dobro jutro!
Mi po noci super spavamo, a preko dana jos ratujemo. Bitno meni da po noci spava, dan nekako izguramo.
Ja peglam sav ves. Kak Gumbek kaze, zbog estetike. Navikla sam da se sav ves pegla. Ok, gace i carape ne. Mozda je gubitak vremena, ali eto.
Puse svima! 😘😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
I ja sve peglam, kako nase tako njegovo. Jedino sto njemu jos posteljinu i rucnike speglam, nama ne.
Mrzim peglati, ali imam parnu postaju, pa ide brzo, za sat vremena rijesim 4-5 masina robe

potaknuta jednim razgovorom pitam i vas: kakvi su vam planovi kuda s bebom nakon porodiljnog?

potaknuta jednim razgovorom pitam i vas: kakvi su vam planovi kuda s bebom nakon porodiljnog?
Mi planiram u jaslice, privatne obzirom da smo se trebali vec proljetos javiti da smo htjeli u gradski vrtic.
Ako ce biti bas jako bolezljiv onda cemo uzeti tetu cuvalicu... nemam opciju "baka servisa", a i da imam nisam bas 100% sigurna da bi ju kokoristili rostili

Iako sam ja zasad nezaposlena, nadam se da cu naci posao do tad. A nju onda planiramo u jaslice. Baka servis nam nije opcija jer su obje bake na 500 km, jedna radi (iako je rekla da je spremna uzeti i neplaceno ako bude trebalo), a druga bas i nije spremna provesti duze vrijeme dalje od kuce. Ako ne uspijemo dobiti jaslice, mozda bi nasli tetu cuvalicu za tih par sati (nastavnica sam inace). Ukoliko se ukaze prilika meni za posao i prije nego ona napuni godinu dana, onda ce muz iskoristiti ostatak i biti s njom kod kuce.
Mi smo se odmah slozili da dijete treba u vrtic. Dobro ce joj doci druzenje s drugom djecom, da se nauci funkcionirati u gomili. Svjesna sam da ce ispocetka biti vise kod kuce bolesna, ali i to nam je jedan od razloga.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji