Moj malac se poceo okretat s ledja na trbuh preko lijevog bok, ima dva dana. Na desnu stranu se prebaci posteno na bok al mu fali malo za okret. Rukice izvuce kako kada, ovisi ako jako doboko ostanu i umoran je onda ne moze, a ako je odmoran onda se nekako iskobelja, fali mu snage kad je umoran. A s trbuha na ledja se ne vraca jos, al za to smo i premali jos definitivno.
Panda, bas ti je cudna ta doktorica. Pa normalno da se gleda koliko je djete dobilo od kad je doma, pa nije se kilaza nekom magijom vratila na porodajnu.
Samo se nemoj sekirati i uzivaj sa svojom Sarči.
Ivana 0404, bas je grosse baby, mi smo toliko imali s 2 mjeseca, a rodilo se s 3,5 kg. 🤣 samo nek curka papa i raste 😘
Honey, nocole je preslatka. Ajme ta tvoja svekrva, treba ju ispalit iz topa na mjesec 😜 a znam kako ti je, ja sam bila isto rano dobila goste na par dana, beban je po cijele dane i noci samo jeo i plako
Yra, super za miline kukice. Nastavljate sa sirokm povijanjem ili mkra remencice zbog desnog?
Moj O bas bistro gleda i prati pogledom, mislim da su nam problem sa spavanjem preko dana zapravo i poceli otkad je poceo tako gledati, sve mu je valjda prezanimljivo da zaspe. Nekidan sam morala majicu presvlaciti jer ga nisam mogla uspavati u majici na prugice 🤨
On grabi sve sto mu se nade pod rukom, tetrica na kojoj lezi redovito fasuje
....nastavak monologa, bilo me frka da mi mob ne pijede predugi post😁
Sa leda na trbuh se sad vec okrece ko profesionalac, u trenu, pa ga cesto ostavim na podu (na puzlama) kad moram izaci iz sobe. Trpa stvari u usta, svoje ruke, moje ruke, moje rame 🤣, ali mislim da je to sve u potrazi za dudom, jer kad nju ima nista drugo ne gura i nikad ju ne baci da stavi nesto drugo.
Zrinchy, vilim je bas med medeni. Naj se sekirati, bake uvjek misle da su gladni, samo ti nastavi po svom osjecaju.
Yra, sretno sinu na operaciji, nek sve prode po planu i bez ikakvih komplkacija. Mila je bas slatkica 😍
Ja sam imala u planu biti na porodiljnom do pocetka 2 mj (to je 10 mjeseci), onda mjesec starog godišnjeg, pa da muz ide 4 mj na porodiljno i tu bi vec dosao pocetak 7 mj. Onda bi mogli jer 2 mjeseca skombinirati godisnjeg on, ja i moja mama. Ali mm se necka nesto oko porodiljnog, jos cemo vidjeti... moram saznati koliko je najmanje da on mora ici a da dobije ta 2 mj. Mozda mogu ja biti 12 mj, a on jos 2....🤔
Pozdrav curke. Vec dugo me nije bilo... evo da vas moja Greta pozdravi. Ima vec 5tj (vec smo u 6tj). Greta je jedna sretna beba. Lijepo napreduje. Sa mj dana je imala 3950g i 54 cm. Obavili smo jucet uzv glavice i kukica i sve je super.
Cure.. sve bebe su prekrasne 😍😍😍 da posebno ne nabrajam jer budem nekog zaboravila
A kaj se tice vrtica.. moja bude svakako isla.. mozda ne odma kak pocnem raditi jer u nasem kraju nema jaslica tak da bude baka servis 😁
frajla - da, mozes ti biti 12. On svoja dva po zakonu ima pravo iskoristiti do 7 godine djetetova zivota. Moji kolege kombinirali da je ona 11, a on 3. Sve se moze, ali ovisi o tome kako vas hzzo interpretira zakon. nazalost, ali tako je.
Sta vi radite tokom dana.
Mi dojimo i dojimo i dojimo. Muke po dojenju 🤮🤮🤮🤮
Pozdrav svima!
Bas ste bile vrijedne s pisanjem 😊
Bebice su premedene! 😍😍
Gledam svoju, svaki dan mi se bas jako mijenja. Ona prati pogledom najvise mene, muza nekad. Ali njega zbog posla jako malo vidi. Po danu muku mucimo sa spavanjem. Ako mi se posreci da uhvati sat-dva kroz cijeli dan, to je to. I onda kad ne spava je sva kmeckava, samo bi na cici bila. Ili se nosila. A to zadnje moram zahvaliti svekrvi 😑 Sva sreca pa je daleko i ne vidimo se bas nesto cesto.
Honey suosjecam u mukama po svekrvi. Nema druge neg stisnit zube i pregurat.
Yra i Zrinchy kod mene isto stomak ostao. Ne previse, ali ima ga. I strija koliko ti srce zeli. Jos mi se zadnjih par dana tako napuhao, izgledam kao u 6. mjesecu trudnoce. Cak mi je i muz komentirao da kak sam se napuhala.
Kraj ove moje male mi je trebalo samo 2 sata da napisem komentar. Puse svima!
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sta vi radite tokom dana.
Mi dojimo i dojimo i dojimo. Muke po dojenju 🤮🤮🤮🤮
Mi se uspavljujemo, uspavljujemo i uspavljujemo 😏
Jutros sat vremena uspavljivanja da bi na kraju odspavo pola sata. A nervozan za poluditi
Pozdrav svima!
Bebice su premedene! 😍😍
Gledam svoju, svaki dan mi se bas jako mijenja. Ona prati pogledom najvise mene, muza nekad. Ali njega zbog posla jako malo vidi. Po danu muku mucimo sa spavanjem. Ako mi se posreci da uhvati sat-dva kroz cijeli dan, to je to. I onda kad ne spava je sva kmeckava, samo bi na cici bila. Ili se nosila. A to zadnje moram zahvaliti svekrvi 😑 Sva sreca pa je daleko i ne vidimo se bas nesto cesto.
Honeysuosjecam u mukama po svekrvi. Nema druge neg stisnit zube i pregurat.
Yrai Zrinchykod mene isto stomak ostao. Ne previse, ali ima ga. I strija koliko ti srce zeli. Jos mi se zadnjih par dana tako napuhao, izgledam kao u 6. mjesecu trudnoce. Cak mi je i muz komentirao da kak sam se napuhala.
Lijepa nasa Larica💓
Moj je isto danas nemiran, nikak zaspat zadnjih 5 sati. Inace lijepo spava. Mozda osjeca da tata danas dolazi nakon kaj ga nismo vidjeli 5 dana! 5 dana!!!
Ne znam ko je uzbudjeniji-Vilim ili mama:) ipak mama, Vilim je odlucio dremnuti ipak malo
[/url
Pozdrav svima!
Bebice su premedene! 😍😍
Honeysuosjecam u mukama po svekrvi. Nema druge neg stisnit zube i pregurat.
Yrai Zrinchykod mene isto stomak ostao. Ne previse, ali ima ga. I strija koliko ti srce zeli. Jos mi se zadnjih par dana tako napuhao, izgledam kao u 6. mjesecu trudnoce. Cak mi je i muz komentirao da kak sam se napuhala.
Bas je slatkica. I jako rano se pocela smijati. Negdje sam procitala da kad se pocnu smijati znaci da im se vid dovoljno razvio da mogu prepoznati mamu/tatu.
Sortiraj odgovore
Najstariji