Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    06. Srpanj 2018. 04:58

Boook curkee! Evo cekam da se gospodin razbudi pa malo tipkamo:)
    Mi smo isto dobro, nazalost nismo izbacili ad jer je on vec posteno velik, a meni mlijeko kaska cijelo vrijeme. Ali dobro je da cica svaki dan, par puta dnevno tako da ipak dobiva i mog mlijeka. Ad je losija opcija,ali isto ima dobrih strana-najbitnija mi je da se tata bonda sa malim jer ga cesto on hrani, uz preavlacenje i mazenje. Ovaj tjedan smo kod mojih u vz i to mi je potvrda da nikakvi baka servisi ne dolze u obzir hahahaa. Imaju bake dobre namjere, ali ne mozes im objasnit da je to tvoje dijete i da ti odlucujes o odgoju. Vilim nijw beba koja mora bit po rukama, nakon 3 dana bake mi vec duplo vise zica dizanje. Isto tak, ako cica skoro sat vremena, uvijek je gladaaan, daj mu joas ad. Jel izgleda gladan:

[/url

EveM
    06. Srpanj 2018. 07:34

Jutro!! Evo tipkam dok malena ćori svoj vec prvi dnevni spavanac( ne pitajte kad se probudila😫).
    Bebice su vam 🍯🍯🍯🍯🍯. Za prste polizat😘
    Yra- moja beba ima 3 mj i okrece se i na lijevo i desno s trbuha.. cak sam prvi okret slucajno snimila😍. Gura rukice u usta dosta i hvata predmete. Glavu ko velika drzi.. cak i kad je na trbuhu ruke uspjeva izvuci zadnjih dana. Pogledom prati jos odavno.. cak nam je na prvom pregledu pedijatar rekao kako je to dosta neobicno za tako malu bebu( malo ga je škicala, hehe) . Sve u svemu zadovoljni smo.. jedino kilaza mislim da malo kaska ovaj mjesec .. vidjet cemo na pregledu. Imam kucnu vagu ali sam odlucilane vagati- samo se zivciram. 
    Nama isto baka servis ne dolazi u obzir... bake su daleko. Jedino cemo prelazno razdoblje morati kombinirati- do 9 mj.. to cemo jos smisliti kako i sta..

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Student24
    06. Srpanj 2018. 07:41

mi smo u istim vodama... Definitivno smo za vrtic, ali voljeli bi nekako se skrpat do jeseni barem... :)
    Mi jos nismo primili prvu dozu 6u1 cijepiva. Dr je trenutno nema... A i noaic se vec jako dugo cuje. Ispiremo fizioloskom, ali ne mozemo nikaj izvuci van

yra
    06. Srpanj 2018. 08:38

Zrinchy, Vilim je tako sladak, premedeni! Buhtlica nasmijana!
    Pazi kaj mi se jucer desilo: bila sam u King Crossu u Bubamari i vidim jednu mamu s malenim od cca 1-1.5 mjeseci, tamnokosa, vitka i mislim si da si to ti. Kako pristupiti ženi, a da ne ispadneš frikuša? Samo sam rekla malo glasnije tvoje ime. Nije se okrenula.😁😁😆
    Drugi tjedan sin ide na operaciju. Ide vaditi šerafe i pločicu.
    Cure moje, ja budem cijeli život trbušasta, ovo se ništa ne povlači.
     Mili je jučer bilo točno 3 mjeseca!

yra
    06. Srpanj 2018. 08:47
    Na ovoj fotki smo u tišini bolničke čekaonice i vrlo glasno kakamo😂😂😂 sila ne pita!
    Na ovoj fotki smo u tišini bolničke čekaonice i vrlo glasno kakamo😂😂😂 sila ne pita!

EveM
    06. Srpanj 2018. 09:35

Haha yra- mogu si tocno zamisliti zvuk uz ovu sliku😂😂😂 preslatka.. a i upitnike iznad glave ljudi u cekaoni😂😂😂😂.zakon

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

yra
    06. Srpanj 2018. 09:57

Zrinchy
    06. Srpanj 2018. 10:25

yra

Zrinchy, Vilim je tako sladak, premedeni! Buhtlica nasmijana!
    Pazi kaj mi se jucer desilo: bila sam u King Crossu u Bubamari i vidim jednu mamu s malenim od cca 1-1.5 mjeseci, tamnokosa, vitka i mislim si da si to ti. Kako pristupiti ženi, a da ne ispadneš frikuša? Samo sam rekla malo glasnije tvoje ime. Nije se okrenula.😁😁😆
    Drugi tjedan sin ide na operaciju. Ide vaditi šerafe i pločicu.
    Cure moje, ja budem cijeli život trbušasta, ovo se ništa ne povlači.
    Mili je jučer bilo točno 3 mjeseca!

Hahahah Yra noja draga, bas mi je zao da to nisam bila ja, ali cim si rekla vitka-to nisam ni mogla biti ja!!:))) i meni trbuh nikako da ode:(( gledam Proudy, ona je mrsavija nego prije trudnoce hahahaha i imam komplekse!
    Ma Mila je bombon samo takav!!! Nasa velika curica vec ima 3 mjeseca??? Puse najvece 

[/url

• Student24
    06. Srpanj 2018. 10:27

yra - premedena je. :)
    Mi imamo danas 11 tj. Pogledom prati, sakice gura u usta, ne okrece se. Odbija stovise biti na trbuhu pa vodimo rat. s mj dana je puno bolje suradjivao na trbuhu. :D 

• ivaanaaa
    06. Srpanj 2018. 10:48

Bebe su vam bombonceki . Tako brzo rastu.. mi isto lijepo drzimo glavicu, papamo rukice, skuzili smo da imamo i noge, predmete pratimo super.. jedino nepapamo dosta pa nam vaga nije najfrend.. i da vise nezeli ciku ni na mazenje, zbog bocice nezna vise primiti, nekako krivo stisne da mi cak bude i bolno. Al nema veze izdajam se pa tako dobi malo maminog mlekeca.. ugodan dan svima..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.