Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica
    04. Srpanj 2018. 21:08

Mame, do kada (koje starosti) treba peglati dječju odjeću? 

05. Srpanj 2018. 07:43

Iskrica

Mame, do kada (koje starosti) treba peglati dječju odjeću?

Do koje zelis 😅
    Ja ne vidim razlog peglanja osim estetike, ne peglam radi dezinfekcije jer ne drzim djecu pod staklenim zvonom, al peglam sve i od svoje dvoipolgodisnjakinje jer ne podnosim zguzvanu robu. 

Sarita_00
    05. Srpanj 2018. 09:41

Dobro jutro! 
    Mi po noci super spavamo, a preko dana jos ratujemo. Bitno meni da po noci spava, dan nekako izguramo.
    Ja peglam sav ves. Kak Gumbek kaze, zbog estetike. Navikla sam da se sav ves pegla. Ok, gace i carape ne. Mozda je gubitak vremena, ali eto. 
    Puse svima! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Student24
    05. Srpanj 2018. 11:36

Samo da pozdravimo u hodu ;)

Frajla
    05. Srpanj 2018. 12:27

I ja sve peglam, kako nase tako njegovo. Jedino sto njemu jos posteljinu i rucnike speglam, nama ne.
    Mrzim peglati, ali imam parnu postaju, pa ide brzo, za sat vremena rijesim 4-5 masina robe

• Student24
    05. Srpanj 2018. 15:42

potaknuta jednim razgovorom pitam i vas: kakvi su vam planovi kuda s bebom nakon porodiljnog? 

Frajla
    05. Srpanj 2018. 16:19

Student24

potaknuta jednim razgovorom pitam i vas: kakvi su vam planovi kuda s bebom nakon porodiljnog?

Mi planiram u jaslice, privatne obzirom da smo se trebali vec proljetos javiti da smo htjeli u gradski vrtic.
    Ako ce biti bas jako bolezljiv onda cemo uzeti tetu cuvalicu... nemam opciju "baka servisa", a i da imam nisam bas 100% sigurna da bi ju kokoristili rostili

Sarita_00
    05. Srpanj 2018. 16:21

Iako sam ja zasad nezaposlena, nadam se da cu naci posao do tad. A nju onda planiramo u jaslice. Baka servis nam nije opcija jer su obje bake na 500 km, jedna radi (iako je rekla da je spremna uzeti i neplaceno ako bude trebalo), a druga bas i nije spremna provesti duze vrijeme dalje od kuce. Ako ne uspijemo dobiti jaslice, mozda bi nasli tetu cuvalicu za tih par sati (nastavnica sam inace). Ukoliko se ukaze prilika meni za posao i prije nego ona napuni godinu dana, onda ce muz iskoristiti ostatak i biti s njom kod kuce. 
    Mi smo se odmah slozili da dijete treba u vrtic. Dobro ce joj doci druzenje s drugom djecom, da se nauci funkcionirati u gomili. Svjesna sam da ce ispocetka biti vise kod kuce bolesna, ali i to nam je jedan od razloga. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    05. Srpanj 2018. 16:36

Sad citam, pa mi kraj mog komentara nema smisla 😂
    Svjesni smo da ce biti cesto bolesna, ali nam to nije neki minus jer ce prije steci imunitet. To sam mislila. Ona je pocela kmeckati, pa sam se pogubila u razmisljanju. 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    05. Srpanj 2018. 16:46

Evo i nas. Danas nam je mjesec dana. Kilazom se uopce necemo hvaliti jer doktorica nije zadovoljna. Ona racuna od porodne tezine prirast. A nama je trebalo 14 dana da je vratimo. Tako da ispada da je dobila samo 360g. Rodjena je sa 3200 pa je pala na 2900. Otpustena 11.6.sa 3000. Pareinazna je rekla da je uredu 660g jer danas je imala 3560 i ona je mjerila od pada tj. Najnize tezine. 
    Zutilo je dosta se povuklo ali ima jo. Pogotovo na celu i bradi. 
    Bebice su vam preslatke. Ivana tvoja pogotovo. 
    Imam nekad osjecaj da dojim po citave dane ali veceri su odlicne. Od 11 do 8 je prosjek spavanja uz budjenja oko 3 i 6 kad eksira jednu pa drugu. Po danu nikad tako aktivno ne sisa. 
    Moja trtica je u haosu. Sjedit ne mogu ni minutu. 
    Sto se tice vremena nakon porodiljnog nadamo se da ce upasti u vrtic ali tesko jer tek u devetom mjesecu se krece s upisom. Pojma nemam sta cemo. 
    Muz mi je do utorka na trudnickom i onda nemam pojma sta cu 😭😭 tako smo se navikli skupa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.