Joj bebicaaaa majko milaaaaa.
Ja sam i izgubila apetit. Muka mi od jela. Nemas se kome ni pozalit pa eto ovdje na forumu. Kome se pozalim kaze daj joj flasicu gladna je. Ne kazem mozda i jest gladna. Kao ispumpaj se nakon podoja. Kaaad pa ne mogu u minuti se izdojit. Aj ludim od savjeta. U cet dolazi patronazna i dolazit ce svaki cet. Jer je tako narucila doktorica.
Kad god se nekom pojadas, ili je gladna ili ju muci probava. Dode mi da te ljude nokautiram.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
A niko od tih ljudi nije samo dojio svi su dodavali. I zato i kazem muzu ne govori nista nikom i cao.
Stan u rasulu, eto smogla volje i stavila ves u masinu na pranje, jer malac vise nema dugih bodija, kratkih ima hrbu, eto stoje, i stajat ce jer nista od vrucina i luftanja na plazi. Dugo mi nije bio tako naporan i los dan.
Bebice su vam sve preslatke 😍😍 tako mi je slatko vidjeti kako svi drze stisnute sakice ☺☺
Meni je do sad sve bilo ok s mlijekon, bilo ga je dovoljno. 1200 g dobila u 4 tjedna id porođajne tezine. Zadnja 2 dana me stalno trazila jesti. Ne znam da li postoji skok sa 6 tjedana. Uglavnom sad mi mlijeko curi na sve strane.
Dajete li svi bebama dudice? Moze li to poremetiti dojenje. Ja do sad nisam ali mislim da bih mogla poceti. Neki put kad place da ju umirim, ne mogu stalno sisu vaditi 😃😃 Neki put trazim i cim joj stavim u usta ona se umiri ali jede bas. Vise mi gricka bradavicu pa me poslije boli.
Ja nisam davala dudu prvih mozda 5-6 dana pa sam nakon toga pocela. Duda joj uopce ne remeti dojenje😗
Litta 3-6-9 su brojevi za skokove. Tako da je moguc skok kod vas.
Uvijek nesto skacemo hahahaha
Bebice su sve redom slatke za ponoreti, takve male bebe me jako zabavljaju svojim facicama i grimasama, svoju bi mogla cijeli dan gledati i dragati ☺️
Vezano za vrtiće - postoji baka u blizini i ona bi mogla i htjela čuvati, no ideja vrtića mi je toliko prihvatljiva zbog socijalizacije da nisam bi razmišljala o ničemu drugom i već smo se predbilježiti za vrtić koji prima djecu s godinu dana i u toku školske godine uz uvjet da hodaju - vrtić koji nam je bliži prima tek od jeseni, kaj bi značilo da se 4 mjeseca treba snaći za čuvanje izvan vrtića, pa mi je onda bolji ovaj prvi makar je dalje.
Moja nekako manje (kraće) jede danas i sad mi je predvečer došla prepunjenost dojke - e sad ne znam dal je to jer se još nije tijelo prilagodilo na manju potrošnju ili je to od one lubenice koju sam danas jela - uglavnom, mame koje trebate više mlijeka probajte s lubenicom (i unosom više vode) pa javite rezultate 😉
Skok u razvoju je sa 3 dana, 3 tjedna, 6 tjedana, 6 mjeseci...
Kaj postoji skok sa 9 mjeseci?
Bebe su vam tako medene!!!
M-mama nemoj od sebe previše očekivati. Ovo mi je četvrto dijete, a da li misliš da mi je išta lakše? Ima dana kada sam već luuudai čekam da muz dođe doma. Onda sam već tako živčana da sve na njega istresem.
Zna mi ga biti tako zao, ali zilav je on, prezivjet ce.
Naravno da ti je teško.
To je takvo razdoblje.
Radi samo ono što je nužno.
Kuhaj za dva dana, ako moraš kuhati.
Gle, nekad mame nisu bile same. Živjele su u zajednici sa svekrvom, svekrom, starim stricem itd. Djeca su isla od ruku do ruku. Moja je mama uvijek govorila da djeca rastu na rukama. To ti je ziva istina.
Legni u krevet, duboko udahni i izdahni, uzmi mob, knjigu i opusti se.
Nitko nije umro od hrpe vesa u kupaonici ili od neopranog suđa.
Kad ces moci- sredit ces nered.
Bez brige.
I ne zaboravi:
Sretna mama=sretna beba
Sortiraj odgovore
Najstariji