Aj i moja je luda ovih dana. A ne znam kako da joj pomognem...
Danas nam dolazi patronazna pa se nadam da ce potvrditi da dojenje ide dobro. Uvijek u nekom strahu.
Tako se svadja sa sisom. Baca je. Nece. Pa onda prifati... citav dan sisa.... joj ludilo. Treci tjedan jelde 🧐
Izdrzat cemo sve. Muz mi je kuci 15 dana. Inace bih poludjela.
Yra saj baci se u more ne budi kukavica hahahaha
Stvarno u ovim skokovima covjek izludi. Ne znas sta bi s njima. Nisam si to tako predstavljala hahahah roditi je maciji kasalj 😜

Book curke!
Evo nas sa velikim kasnjenjem. Danas se odlucila napisat svasta, al naravno da ga se danas ne moze uspavati! A inace krmi po 2,3 sata:)
Vilim je sretna beba koja se stalno čudi necemu, obozava biti tati na rukama i kad mu mama mazi kosu. Guguce, lupa nogicama i refleksno se smije tako da je mama zaljubljena preko usiju u svog bebana. Isto nas muci cicanje pa dodajemo ad, kaj mi je jako tesko palo, ali sad kad vidim daje sit i zadovoljan mi je sve drugo manje vazno. Napreduje, zdrav je, cak smo i na moru bili za vikend i sve je podnio kao pravi veliki decko💓 cujem da se budi opet pa vam saljemo puse i jednu sliku sa bakom di se spremamo bljucnuti

[/url
Drage mame, čestitam vam svima od srca! Evo da se i mi javimo... Stigla je naša srećica, dečkić, živ i zdrav, unatoč brojnim brigama koje su mamu opterećivale. Bebač super napreduje, na adaptiranom je mlijeku i papa ko veliki.
Zrinchy, drzi se. Malac je divan, vec sad se vidi da ce biti neki mali zafrkant. Presladak je.
Pando, pando, pa nedaj se pokolebat samo tako... Samo hrabro
Hellou, mi stigli s mora! U naš stančić, mir, tišina, nas dva ❤️❤️ Prokužila sam ga totalno, nema više iznenađenja od strane bebe, mislim da je najgore prošlo. Sad kad je budan promatra, gleda, sluša. primjetila sam da mu se stolica znatno prorijedila. Do sad mu je svaka pelena bila bar malo pokakana. Unazad tj dana kaka jednom dnevno, al pošteno 😂 Danas mu je stolica izostala, znam da vise ne kaki stalno kao mala beba, ali mislila sam da ce se to postepeno smanjivati a ne od svake pokakane pelene doći na jednu dnevno, ili jednu u 2 dana

danas nam je divan dan, divan dan, nasoj bebi imendan :) :)
Nema poklona, ali u planu je 1.famili izlet za vikend. :)
Pada nam glupa kisa, al mama razmislja o kabanici i kisnoj navlaci :)

I danas nam je velikih 10 tjedana :) :)

Sretan imendan :*
Danas uzivajte.
I danas nam je velikih 10 tjedana :) :)
Sretan imendan. 😁 Moja curica sutra puni 3 mjeseca. Kako je sve brzo proslo.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji