I mi vrat samo peremo vodicom i dobro posusimo i to je to. Ne koristim kupke, ulja, pudere, kreme, kupamo se u cistoj vodici. Jedino kremu za guzu, i to sad vise ne pri svakom presvlacenju, mozda 4 puta kroz dan.
Dobro jutro ili dobar dan 🙂
Mi smo konacno sami nakon 10 dana, gosti se izredali.
Nakon mjesec dana se konacno mlijeko sredilo i ima ga dovoljno. Tako da sam izbacila i onih par bocica ad. Ad sam joj davala mozda tjedan dana, na preporuku patronazne i pedijatrice jer je slabo dobivala na tezini. Jucer smo se vagale, najprije ja sama, pa zajedno, i ispada da ima otprilike 4900 g. Sto znaci da je u 10 dana dobila oko 400 g. 💪💪
Ona lijepo napreduje, neke dane spava vise, neke ne spava ni sat vremena tijekom dana. Nocu spava od ponoci do 5. Ako tijekom dana ne spava, nema mira vec skroz rade i rukice i nogice, a zadnja dva dana se vecinom smije. 😁 Jako voli ici u setnju, tad je najbolja. Jedno vrijeme promatra oko sebe, a onda zaspi. Kako su nam setnje dosta duge, obavezno moramo naci neku klupu i napraviti pauzu za dojenje.
Za sada spava, pa mama ima malo vremena za sebe 😊
Puse svima od nas dvije! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nakon mjesec dana se konacno mlijeko sredilo i ima ga dovoljno. Tako da sam izbacila i onih par bocica ad. Ad sam joj davala mozda tjedan dana, na preporuku patronazne i pedijatrice jer je slabo dobivala na tezini. Jucer smo se vagale, najprije ja sama, pa zajedno, i ispada da ima otprilike 4900 g. Sto znaci da je u 10 dana dobila oko 400 g. 💪💪
Ona lijepo napreduje, neke dane spava vise, neke ne spava ni sat vremena tijekom dana. Nocu spava od ponoci do 5. Ako tijekom dana ne spava, nema mira vec skroz rade i rukice i nogice, a zadnja dva dana se vecinom smije. 😁 Jako voli ici u setnju, tad je najbolja. Jedno vrijeme promatra oko sebe, a onda zaspi. Kako su nam setnje dosta duge, obavezno moramo naci neku klupu i napraviti pauzu za dojenje.
Super , bas mi je drago sto lijepo napredujete i sto si uspjela izbacit Ad. Cica je zakon! Mi nazalost se i dalje borimo sa jelom. I dalje jede male kolicine mlijeka. Vaga se bila pokrenula i sad opet stagnira.. mi isto imamo 4900 samo smo mjesec dana stariji.. nikako da dodemo do tih 5 kila haha..
Bebice su vam svima divne.. uzivajte..
Super , bas mi je drago sto lijepo napredujete i sto si uspjela izbacit Ad. Cica je zakon! Mi nazalost se i dalje borimo sa jelom. I dalje jede male kolicine mlijeka. Vaga se bila pokrenula i sad opet stagnira.. mi isto imamo 4900 samo smo mjesec dana stariji.. nikako da dodemo do tih 5 kila haha..
Bebice su vam svima divne.. uzivajte..
Nadam se da cete nekako uspjeti povecati kolicinu pojedenog i da cete stici do 5 kila!
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
mi danas odradili uzv kukica, sve pet :)
Da li je jos neka mama bila danas na Salati na uzv?
mi danas odradili uzv kukica, sve pet :)
Da li je jos neka mama bila danas na Salati na uzv?
Mi idemo iduci tjedan, cetvrtak.
Tko vam je radio uzv?
Mi smo sljedeći tjedan na ultrazvuku kukova. To će biti nekoliko dana pred puna 3 mjeseca.
Danas je ovdje bas tiho... nadam se da sve mamice moce guze u moru, pa se zato ne javljaju
Kod nas uglavnom nista nova, po danu se borimo sa spavanjem, nismo nasli nikakav carobni trik jos, a po noci je uglavnom super, kuc kuc u drvo
Sortiraj odgovore
Najstariji