Pozdrav svima!
Bas ste bile vrijedne s pisanjem 😊
Bebice su premedene! 😍😍
Gledam svoju, svaki dan mi se bas jako mijenja. Ona prati pogledom najvise mene, muza nekad. Ali njega zbog posla jako malo vidi. Po danu muku mucimo sa spavanjem. Ako mi se posreci da uhvati sat-dva kroz cijeli dan, to je to. I onda kad ne spava je sva kmeckava, samo bi na cici bila. Ili se nosila. A to zadnje moram zahvaliti svekrvi 😑 Sva sreca pa je daleko i ne vidimo se bas nesto cesto.
Honeysuosjecam u mukama po svekrvi. Nema druge neg stisnit zube i pregurat.
Yrai Zrinchykod mene isto stomak ostao. Ne previse, ali ima ga. I strija koliko ti srce zeli. Jos mi se zadnjih par dana tako napuhao, izgledam kao u 6. mjesecu trudnoce. Cak mi je i muz komentirao da kak sam se napuhala.
Kraj ove moje male mi je trebalo samo 2 sata da napisem komentar. Puse svima!
Lijepa nasa Larica💓
Moj je isto danas nemiran, nikak zaspat zadnjih 5 sati. Inace lijepo spava. Mozda osjeca da tata danas dolazi nakon kaj ga nismo vidjeli 5 dana! 5 dana!!!
Ne znam ko je uzbudjeniji-Vilim ili mama:) ipak mama, Vilim je odlucio dremnuti ipak malo

[/url
Pozdrav svima!
Bas ste bile vrijedne s pisanjem 😊
Bebice su premedene! 😍😍
Gledam svoju, svaki dan mi se bas jako mijenja. Ona prati pogledom najvise mene, muza nekad. Ali njega zbog posla jako malo vidi. Po danu muku mucimo sa spavanjem. Ako mi se posreci da uhvati sat-dva kroz cijeli dan, to je to. I onda kad ne spava je sva kmeckava, samo bi na cici bila. Ili se nosila. A to zadnje moram zahvaliti svekrvi 😑 Sva sreca pa je daleko i ne vidimo se bas nesto cesto.
Honeysuosjecam u mukama po svekrvi. Nema druge neg stisnit zube i pregurat.
Yrai Zrinchykod mene isto stomak ostao. Ne previse, ali ima ga. I strija koliko ti srce zeli. Jos mi se zadnjih par dana tako napuhao, izgledam kao u 6. mjesecu trudnoce. Cak mi je i muz komentirao da kak sam se napuhala.
Kraj ove moje male mi je trebalo samo 2 sata da napisem komentar. Puse svima!
Bas je slatkica. I jako rano se pocela smijati. Negdje sam procitala da kad se pocnu smijati znaci da im se vid dovoljno razvio da mogu prepoznati mamu/tatu.

Bokic mamame, evo i mene. Opasno sam se priblizila mogucnosti zivcanog sloma. Inace sam stvarno smirena i pokusavam gledati realno na stvari,( proci ce, izdrzi, najljepse je kad imas bebu.... Itd) ali brate i ja sam covjek, a ne stroj. Evo ne moram se cak ni otusirati, ali da se barem najedem jednom u tjedan dana bilo bi mi lakse. Sve u hodu, ili dok dojim sto mi je prvo pri ruci strpam u usta. #jadamsesori

Ajd, barem nema nikog da mi soli pamet, mozda je gladan, zedan, da mu das vode? A da nije bolestan? Jeste bili kod doktora? 😡😡😡🙉🙉😫😫

M-mama razumijem te.
Moja tako danas place. Ostane bez daha. Bas kao strij se osjecam. Znam sve:strpljivi proci ce. Ne predaji se bla bla blaaaaaa
Hahahahaha
Mozak me moj boli hhahaha
#znamdasamslabić

Ovo je moj buco nakon mj dana,

- a sad sisa, tolko ga je sram da je vrištao da ne gleda u kameru nego pored 😂

Ja na svu srecu nemam tih problema sa stomakom. Nemam strija i moglo bi se reci da je ravan. U trudnoci se nisam nesto pretjerano mazala kremicama i uljima,nekad sa kokosovim uljem i to je to. Moja normalna kilaza prije trudnoce bila je oko 54kg. U trudnoci sam dosla do 63 i evo sada imam 55kg. Kazu mi pa ti kao da i nisi rodila😄 Bas sam sretna zbog toga.
Panda, Sara je med medeni😍😍
M-mama eto i mene supatnice ☹ Sendvic mi je vrhunac kulinarstva. Dogodi se tu i tamo da ona nekim cudom zaspi, pa brzinski nesto napravim.
Evo maloprije sam imala mini zivcani slom. Vidjela je i ona da je vrag odnio salu pa se malo umirila.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji