Koliko god je jucerasnji dan bio grozan, danas je odlicno. Spavala je od 23:30 do 6:45. Jela je i nastavila do 10:30. Ja sam opeglala turu vesa dok je ona spavala. Bile smo u trgovini, tu je bila uobicajeno dobra. Svaki povratak kuci znaci pocetak natezanja. Danas je zavrsila u jajetu i selila se sa mnom po stanu. U kupaonicu, otusirala sam se i oprala kosu. U kuhinju, jela sam na miru.
Gumbek, ono si lijepo napisala. I bas mi je trebalo tako nesto. Bila jesam svjesna da cu morati bolje organizirati vrijeme, ali bas mi je trebalo ovako napisano. Hvala puno! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bebice su vam sve divne. 💗 Mi smo napunili 3 mjeseca i bili na pregledu. Moja curka je od rodjenja narasla 13 cm i sad ima 63 cm i 6500 grama. Super napreduje. Ne mogu se zalit na nju. Mirna je beba. Preko dana nece bas da spava al zato noc odspava. Sad je pocela od 20h pa do 4 ujutro spavati. Nahranim je i nastavi dalje negdje do 7.
I da jos recem. Puno guguce, dize se kao da radi trbusnjak. Okrece se sa ledja na stomak ali ne moze jos cijeli krug napraviti. A kad je vozim u kolicima samo se noge vide u zraku 😁
gumbek - apropo tvoje zadnje recenice da ce nam biti smijesno jednog dana. nama je vec sad smijesno kak smo paradirali s presvlacenjem prvih mjesec dana i po danu i po noci. :D
gumbek - apropo tvoje zadnje recenice da ce nam biti smijesno jednog dana. nama je vec sad smijesno kak smo paradirali s presvlacenjem prvih mjesec dana i po danu i po noci. :D
😂
Eto vidis haha
A toliko toga ce se nakupit haha
Nekad se uhvatim da sama sebi pojedine stvari ne zelim priznat da sam radila s prvim
Gumbek kupamo se na isti nacin 😁 ja malu stavim u krevetic ima kotacice dofuram ga do kupaone, uziva dok se kupam ili se cudi golotinji 😜 Super si sve napisala i ohrabrila nas prvorotke 😘❤
Gumbek kupamo se na isti nacin 😁 ja malu stavim u krevetic ima kotacice dofuram ga do kupaone, uziva dok se kupam ili se cudi golotinji 😜 Super si sve napisala i ohrabrila nas prvorotke 😘❤
Ako sam ista naucila otkako sam mama onda je to ono snađi se druže, napravi najbolje sta se u tom trenu moze i to je to. Mame postanu jako kreativne i snalažljive s vremenom, nema nam druge osim ako nemamo svitu pomocnika oko sebe, a koliko vidim nijedna ovdje nema. Bitno da si dica sita i sigurna, a ostalo je onako vrlo relativno 😂😆
Moram Frajli napisati da sam mnogo opustena. Svima je dam da je gnjave nose maze. Mjenjaju pelene hhhhhahahha i ne pitam jeste li oprali ruke. Samo je uzmite da mozak odmorim haahahaha
Moram Frajli napisati da sam mnogo opustena. Svima je dam da je gnjave nose maze. Mjenjaju pelene hhhhhahahha i ne pitam jeste li oprali ruke. Samo je uzmite da mozak odmorim haahahaha
Hahaha... bravo Panda ☺☺ tako i ja.
Meni nema ljepšeg kad se moj bebolino i ja družimo sami cijeli dan u miru. Ponekad mi zafali nečija pomoć, al to su bas krizne sitacije kad ni na wc ne mogu. Baš sam sebična, nek si rode pa će imat 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji