Ivana1603 i Zrinchy, 😍😍😍 bebuškice su preslatke!
Svaka čast baki! Lijepo je kad baka i unuk stvaraju vezu od prvog dana...te su niti koje ih povezuju od velike vrijednosti, daju dubinu njihovom budućem odnosu.
Mi sutra idemo doma. Nisam se okupala.
Ali sam zato upoznala puno prekrasnih mama iz Slo. I uživala u gastro turizmu☺!
Pandice, ne mogu skočiti u more jer bi malena onda jela mliječni sladoled...Snjeguljicu!😅😅😅
M-mama, budi sretna da kaka, pa i 7 puta na dan. Bolje da kaka nego da nema stolicu. Onda bi se još više brinula.
Moja tri dana za redom ima jednu stolicu na dan, a onda četvrti dan ima 5 stolica, a šestom počasti i mene i onoga tko je u datom momentu nosi!
😎

A kada bi se beba po tom nekom obrascu trebala okretati s trbuha na leđa? Meni malena evo upravo danas 3 x se tako okrenula.. s leđa na trbuh jos nije… ima 3 mj.
Pa u principu krajem 3 mj. Naravno da moze bit i ranije, samo bi trebalo pratit da se beba neokrece zbog izvijanja. U pocetku to beba napravi slucajno.. tamo sa 5 mj su vec pravi profesionalci..

Vratili smo se kući!
Volim putovati, ali se volim i vratiti.
Micka je prespavala veći dio puta.

Taman pomislila; život je lijep, bebe su zakon, ja naspavana, kad ono samo sisa cijeli dan, juhuuu!!

m-mama pa to i nije tako lose, moze i gorezamisli da samo place cijeli dan
Eh, da...
Uvijek može biti i gore...
Neka cica...uzmes dobru knjigu i odmaras.
Micka je imala bijelu miliju na sljepoočnici od rođenja i unatrag dva dana se povlači, apsorbira se...Baš me smetala!

Eh, da…
Uvijek može biti i gore…
Neka cica…uzmes dobru knjigu i odmaras.
Micka je imala bijelu miliju na sljepoočnici od rođenja i unatrag dva dana se povlači, apsorbira se…Baš me smetala!
Skroz te razumijem. O je imao jednu na jagodicnoj kosti i jednu na glavi, uvjek sam isla gledati jel mu se to neka mrvica zaplela u kosu, nestale prije nekih tjedan dana

Kako tretirate nabore kod vrata? Ja očistim uljem prije kupanja, a posle; napudram. Sad sam primjetila se je puder mastan,Vise kao krema vjerojatno od previse ulja, bas mi ga je zao da mu je sve crveno :/ tesko mi je samoj napudrati ga tocno gdje treba, imste kakav trik?

Kako tretirate nabore kod vrata? Ja očistim uljem prije kupanja, a posle; napudram. Sad sam primjetila se je puder mastan,Vise kao krema vjerojatno od previse ulja, bas mi ga je zao da mu je sve crveno :/ tesko mi je samoj napudrati ga tocno gdje treba, imste kakav trik?
Okreni ga na trbuh, pa kad digne glavicu sredi vrat.
Ja ne tretiram nicim, nije mu crveno, ne bljucka i cesto je na trbuhu, pa mu se valjda ti nabori dobro prozrace

Ja operem sa krpicom za pranje prilikom svakodnevnog kupanja. Nakon prsnja dobro posušim mekanom krpicom, isto kao i pazuhiće. Nakon toga namažem mlijekom za bebe Becutan.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji