Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    06. Srpanj 2018. 15:36

Bokic mamame, evo i mene. Opasno sam se priblizila mogucnosti zivcanog sloma. Inace sam stvarno smirena i pokusavam gledati realno na stvari,( proci ce, izdrzi, najljepse je kad imas bebu.... Itd) ali brate i ja sam covjek, a ne stroj. Evo ne moram se cak ni otusirati, ali da se barem najedem jednom u tjedan dana bilo bi mi lakse. Sve u hodu, ili dok dojim sto mi je prvo pri ruci strpam u usta. #jadamsesori

m-mama
    06. Srpanj 2018. 15:43

Ajd, barem nema nikog da mi soli pamet, mozda je gladan, zedan, da mu das vode? A da nije bolestan? Jeste bili kod doktora? 😡😡😡🙉🙉😫😫 

panda102
    06. Srpanj 2018. 15:48

M-mama razumijem te. 
    Moja tako danas place. Ostane bez daha. Bas kao strij se osjecam. Znam sve:strpljivi proci ce. Ne predaji se bla bla blaaaaaa
    Hahahahaha
    Mozak me moj boli hhahaha
    #znamdasamslabić

panda102
    06. Srpanj 2018. 15:50

Evo panda razbijacice

m-mama
    06. Srpanj 2018. 16:17
    Danas
    Danas

Ovo je moj buco nakon mj dana, 

Sad ga je sram kolko vrišti
    Sad ga je sram kolko vrišti

- a sad sisa, tolko ga je sram da je vrištao  da ne gleda u kameru nego pored 😂

Ivanaa33
    06. Srpanj 2018. 16:23

Ja na svu srecu nemam tih problema sa stomakom. Nemam strija i moglo bi se reci da je ravan. U trudnoci se nisam nesto pretjerano mazala kremicama i uljima,nekad sa kokosovim uljem i to je to. Moja normalna kilaza prije trudnoce bila je oko 54kg. U trudnoci sam dosla do 63  i evo sada imam 55kg. Kazu mi pa ti kao da i nisi rodila😄  Bas sam sretna zbog toga.
    Panda, Sara je med medeni😍😍

m-mama
    06. Srpanj 2018. 16:25

Sarita_00
    06. Srpanj 2018. 16:28

M-mama eto i mene supatnice ☹ Sendvic mi je vrhunac kulinarstva. Dogodi se tu i tamo da ona nekim cudom zaspi, pa brzinski nesto napravim. 
    Evo maloprije sam imala mini zivcani slom. Vidjela je i ona da je vrag odnio salu pa se malo umirila. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Ivanaa33
    06. Srpanj 2018. 16:29

Moja mala vesela srecica😄😄

m-mama
    06. Srpanj 2018. 16:47

Sad spava, vjerojatno ce jos koju minutu, nemam ji volje poceti jesti, morala bi si karton infuzijq dofurati pa da budem dostupma sa sisom svake milisekunde u danu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.