Bokic mamame, evo i mene. Opasno sam se priblizila mogucnosti zivcanog sloma. Inace sam stvarno smirena i pokusavam gledati realno na stvari,( proci ce, izdrzi, najljepse je kad imas bebu.... Itd) ali brate i ja sam covjek, a ne stroj. Evo ne moram se cak ni otusirati, ali da se barem najedem jednom u tjedan dana bilo bi mi lakse. Sve u hodu, ili dok dojim sto mi je prvo pri ruci strpam u usta. #jadamsesori
Ajd, barem nema nikog da mi soli pamet, mozda je gladan, zedan, da mu das vode? A da nije bolestan? Jeste bili kod doktora? 😡😡😡🙉🙉😫😫
M-mama razumijem te.
Moja tako danas place. Ostane bez daha. Bas kao strij se osjecam. Znam sve:strpljivi proci ce. Ne predaji se bla bla blaaaaaa
Hahahahaha
Mozak me moj boli hhahaha
#znamdasamslabić
Ovo je moj buco nakon mj dana,
- a sad sisa, tolko ga je sram da je vrištao da ne gleda u kameru nego pored 😂
Ja na svu srecu nemam tih problema sa stomakom. Nemam strija i moglo bi se reci da je ravan. U trudnoci se nisam nesto pretjerano mazala kremicama i uljima,nekad sa kokosovim uljem i to je to. Moja normalna kilaza prije trudnoce bila je oko 54kg. U trudnoci sam dosla do 63 i evo sada imam 55kg. Kazu mi pa ti kao da i nisi rodila😄 Bas sam sretna zbog toga.
Panda, Sara je med medeni😍😍
M-mama eto i mene supatnice ☹ Sendvic mi je vrhunac kulinarstva. Dogodi se tu i tamo da ona nekim cudom zaspi, pa brzinski nesto napravim.
Evo maloprije sam imala mini zivcani slom. Vidjela je i ona da je vrag odnio salu pa se malo umirila.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sad spava, vjerojatno ce jos koju minutu, nemam ji volje poceti jesti, morala bi si karton infuzijq dofurati pa da budem dostupma sa sisom svake milisekunde u danu
Sortiraj odgovore
Najstariji