Dudu moj ne želi, nekad, rijetko. Tako da više ni ne pokušavam 😂 Znam da je sisa jedina tu da sredi stvar. Yra- to sam si ponavljala prvih mjesec dana; sretna mama-sretna beba.
Ja kad se svoj dočekam s posla već dobim 2 živčana i još se stigen ohladiti jer malac većinu dana zaspi oko 5, i onda spava do 9. I kad on na takav scenarij dode, beba spava par sati valjds pomisli: ahh žene
Dudu moj ne želi, nekad, rijetko. Tako da više ni ne pokušavam 😂 Znam da je sisa jedina tu da sredi stvar. Yra- to sam si ponavljala prvih mjesec dana; sretna mama-sretna beba.
Ja kad se svoj dočekam s posla već dobim 2 živčana i još se stigen ohladiti jer malac većinu dana zaspi oko 5, i onda spava do 9. I kad on na takav scenarij dode, beba spava par sati valjds pomisli: ahh žene
Isto je tak i kod mene! Samo nema ovog spavanja od 5 do 9. Sve ostalo kao da sam ja pisala... Nadam se da ce se s vremenom situacija popraviti.
Od muke sto ona vristi svaki cas sam se rasplakala. Nakon tog se ona smirila i ni glasa nisam cula od nje. Bile smo u setnji i samo je promatrala oko sebe.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja bi rado i otisla nekud s njime ali tesko mi je spakirati se, obuci sebe , njega i izaci van, a da to ne potraje cijeli dan, onda legnemo, dojimo i zaspimo. Za sad jedino sto gleda je moja ogroma glava koja mu je stalno pred ocima😂 A dobro, za mjesec dana ce opet biti lakse, danas smo imali neuspjeli pokusaj voznje kolicima po dvoristu, stigli smo tocno 5 metara od kuce
https://klokanica.24sata.hr/beba/dojenje/beba-puno-place-i-stalno-trazi-dojku-to-su-znakovi-skoka-u-razvoju-2909
To je sta se skoka tice, da postoji i sa 9.
Bebice su meeed 😍
Mi se borimo sa kolikima. Ja sam premorena od ovog glupog svekrvinog posjeta pa to ne pomaze bas. Molim za dobru noc da se odmorim ja. Jer istina, sretna mama, sretna beba. Svim mamama puno pozitive i snage 😘😘😘😘😘 i laku noc
Moj duda i obozava dudu. Ima to i dobrih i losih strana... ovo sto se naucio okretati je bilo u potjeri za dudom, ispadne mu pa on za njom na bok, pa na trbuh 😂 dodam mu je valjda milijun puta dnevno jer trazi bas i jedva cekam dan kad ce ju naučiti sam uzeti i staviti 😁
Nama je evo bas dobra noc, budenje u ponoc, pa sad. Nadam se da i ostale mamice nocas lijepo spvaju
Apropo vesa u kupaoni, kod mene jucer 4 masine za prat i jos skinula posteljinu nasu i od male i jos neke nove prekrivace kupila i sve samo baceno u kupaoni,, zvoni muzu mob, gosti. Samo sam nogom elegantno te hrpe na balkon od nase spavace odgurala, to nam je drugi mali balkon i nikad gosti ne idu blizu :D
Cure, samo opusteno. Nek su bebe site, i vi donekle, a hebe vam se za drugo.
Ja kad se tusiram a malac budan stavim ga u sjedalicu i sa mnom u kupaonu, uglavnom se smiri kad cuje da voda susti, a i ako negoduje te tri minute nece mu nista biti. S obzirom da imam kratku kosu, perem ju svaki dan dok se tusiram, odma palim fen i on onda to sve sa zanimanjem gleda.
Prasinu brisem onako usput, kud prodjem i vidim da je zmazano to rijesim, kupaonu perem isto tako, odem na wc pa operem skoljku i umivaonik, kasnije kadu, pod usisavam dok malac s tatom uziva, perem navecer kad obadvoje klinaca spava. Prvi ves stavim prat kad idem lec, izvadim ponoci kad idem na wc, onda stavljam drugu rundu koja stoji spremna uz masinu, ovaj ubacim u susilicu.
Navacer obavezno smislim sta cu kuhat iduci dan, izvadim meso ako je za odmrzavanje. I nekad vec ujutro u 8 pocinjem s ruckom, pa il zavrsim kako je planirano il na rate do podne.
Nadjite si neke svoje trikove i sheme, vise vam nista nije kao prije, pa tako i te stvari.
I samo jedna za ohrabrenje - bit ce vam smijesno to sve jednog dana, ne obecajem kad, al jednog dana sigurno. Pusa velika svima
Nesto moramo zrtvovati. Evo mi zrtvujemo dan jer je noc divna svaka.
Jucer od 9 ujutro do na navecer do 22 je bila skoro sve na sisi. Odbijano ono oko presvlacenja vrijeme i spavala je ukupno 20 min. Ludilo Bgm.
Ali hajde. Zaspala u 22:30 do 2:30. Pa od 3-6. I od 6-9:30 nesto se budila mrmljala sisala protezala. Svasta nesto hahahah
Mislim da smo u skoku, prije sam ga kupala ujutro jer bih tad bila odmornija i bilo bi mi lakse, i sad razmisljam; kupati ga sad ili navecer ionak sam jednako umorna svih 24 h 😥😢😢
Sortiraj odgovore
Najstariji