Vratili smo se kući!
Volim putovati, ali se volim i vratiti.
Micka je prespavala veći dio puta.
Taman pomislila; život je lijep, bebe su zakon, ja naspavana, kad ono samo sisa cijeli dan, juhuuu!!
m-mama pa to i nije tako lose, moze i gorezamisli da samo place cijeli dan
Eh, da...
Uvijek može biti i gore...
Neka cica...uzmes dobru knjigu i odmaras.
Micka je imala bijelu miliju na sljepoočnici od rođenja i unatrag dva dana se povlači, apsorbira se...Baš me smetala!
Eh, da…
Uvijek može biti i gore…
Neka cica…uzmes dobru knjigu i odmaras.
Micka je imala bijelu miliju na sljepoočnici od rođenja i unatrag dva dana se povlači, apsorbira se…Baš me smetala!
Skroz te razumijem. O je imao jednu na jagodicnoj kosti i jednu na glavi, uvjek sam isla gledati jel mu se to neka mrvica zaplela u kosu, nestale prije nekih tjedan dana
Kako tretirate nabore kod vrata? Ja očistim uljem prije kupanja, a posle; napudram. Sad sam primjetila se je puder mastan,Vise kao krema vjerojatno od previse ulja, bas mi ga je zao da mu je sve crveno :/ tesko mi je samoj napudrati ga tocno gdje treba, imste kakav trik?
Kako tretirate nabore kod vrata? Ja očistim uljem prije kupanja, a posle; napudram. Sad sam primjetila se je puder mastan,Vise kao krema vjerojatno od previse ulja, bas mi ga je zao da mu je sve crveno :/ tesko mi je samoj napudrati ga tocno gdje treba, imste kakav trik?
Okreni ga na trbuh, pa kad digne glavicu sredi vrat.
Ja ne tretiram nicim, nije mu crveno, ne bljucka i cesto je na trbuhu, pa mu se valjda ti nabori dobro prozrace
Ja operem sa krpicom za pranje prilikom svakodnevnog kupanja. Nakon prsnja dobro posušim mekanom krpicom, isto kao i pazuhiće. Nakon toga namažem mlijekom za bebe Becutan.
Samo da mahnemo ekipi, da vas ne zapostavimo...😉 Prezivili skok na 3 tjedna i sad smo opet oni stari. 😘😘 saljemo svima zgodnima bebicama i mamicama .
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Mi samo dobro operemo svaki dan kod tusiranja vodom. ne bljucka, ide na trbuh, glavu vec poprilicno cvrsto drzi pa nije crveno ni nikaj.
Sortiraj odgovore
Najstariji