Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    30. Lipanj 2018. 21:02

Vratili smo se kući! 
    Volim putovati, ali se volim i vratiti. 
    Micka je prespavala veći dio puta. 

m-mama
    01. Srpanj 2018. 07:55

Taman pomislila; život je lijep, bebe su zakon, ja naspavana, kad ono samo sisa cijeli dan, juhuuu!! 

• vokak
    01. Srpanj 2018. 08:07

m-mama pa to i nije tako lose, moze i gorezamisli da samo place cijeli dan

yra
    01. Srpanj 2018. 10:45

vokak

Eh, da...
    Uvijek može biti i gore...
    Neka cica...uzmes dobru knjigu i odmaras. 
    Micka je imala bijelu miliju na sljepoočnici od rođenja i unatrag dva dana se povlači, apsorbira se...Baš me smetala!

Frajla
    01. Srpanj 2018. 10:58

yra

vokak

Eh, da…
    Uvijek može biti i gore…
    Neka cica…uzmes dobru knjigu i odmaras.
    Micka je imala bijelu miliju na sljepoočnici od rođenja i unatrag dva dana se povlači, apsorbira se…Baš me smetala!

Skroz te razumijem. O je imao jednu na jagodicnoj kosti i jednu na glavi, uvjek sam isla gledati jel mu se to neka mrvica zaplela u kosu, nestale prije nekih tjedan dana

m-mama
    01. Srpanj 2018. 12:21

Kako tretirate nabore kod vrata? Ja očistim uljem prije kupanja, a posle; napudram. Sad sam primjetila se je puder mastan,Vise kao krema vjerojatno od previse ulja, bas mi ga je zao da mu je sve crveno :/ tesko mi je samoj napudrati ga tocno gdje treba, imste kakav trik? 

Frajla
    01. Srpanj 2018. 12:25

m-mama

Kako tretirate nabore kod vrata? Ja očistim uljem prije kupanja, a posle; napudram. Sad sam primjetila se je puder mastan,Vise kao krema vjerojatno od previse ulja, bas mi ga je zao da mu je sve crveno :/ tesko mi je samoj napudrati ga tocno gdje treba, imste kakav trik?

Okreni ga na trbuh, pa kad digne glavicu sredi vrat.
    Ja ne tretiram nicim, nije mu crveno, ne bljucka i cesto je na trbuhu, pa mu se valjda ti nabori dobro prozrace

yra
    01. Srpanj 2018. 12:54

m-mama

Ja operem sa krpicom za pranje prilikom svakodnevnog kupanja. Nakon prsnja dobro posušim mekanom krpicom, isto kao i pazuhiće. Nakon toga namažem mlijekom za bebe Becutan. 

Dare12
    01. Srpanj 2018. 18:22

Samo da mahnemo ekipi, da vas ne zapostavimo...😉 Prezivili skok na 3 tjedna i sad smo opet oni stari. 😘😘 saljemo svima zgodnima bebicama i mamicama . 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Student24
    01. Srpanj 2018. 20:48

Mi samo dobro operemo svaki dan kod tusiranja vodom. ne bljucka, ide na trbuh, glavu vec poprilicno cvrsto drzi pa nije crveno ni nikaj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.