Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    29. Lipanj 2018. 10:07

Pozdrafček od nas. Drago mi je vidjeti da sve bebice lijepo napreduju
    Mi se od prije dva dana okrecemo s leda na stomak. I rukicu sam izvuce. I sad vise nece da ga ja stavim na trbuh, negoduje odmah, nego se zeli sam okrenuti, tvrdogalavac mali

Frajla
    29. Lipanj 2018. 10:08

Zaboravih napisa, u bubamari je do 13, i u trgovinama i na internetu, pa tko ima viska novcica 😜

Mama mia
    29. Lipanj 2018. 11:59

Frajla

Mi se od prije dva dana okrecemo s leda na stomak. I rukicu sam izvuce. I sad vise nece da ga ja stavim na trbuh, negoduje odmah, nego se zeli sam okrenuti, tvrdogalavac mali

Takodjer i moja se okrene na trbuh i izvuce ruke al joj jos malo fali da napravi cijeli krug. I stalno dize glavicu posebno u njihaljci.

Frajla
    29. Lipanj 2018. 12:28

Frajla

Zaboravih napisa, u bubamari je do 13, i u trgovinama i na internetu, pa tko ima viska novcica 😜

E stvarno sam elokventna 🤣
    Ugl do 1 je 25% na sve, kasnije je manji popust. I ima nekad popodne opet 20% na sve

Frajla
    29. Lipanj 2018. 12:31

Ivana 1603

Frajla

Takodjer i moja se okrene na trbuh i izvuce ruke al joj jos malo fali da napravi cijeli krug. I stalno dize glavicu posebno u njihaljci.

Super za malu ljepoticu.
    O se jos od prije prebacuje s trbuha na leda, ali rekla bih slucjano, kako bude na laktovima onda kad glavom ode vise u jednu stranu (obicno u potjeri za dudom) prevrne se. A kad ga drzim u polozaju koljevke na rukama radi kao trbusnjak, bas mi je drago da nije jedini, ja mislila da je prerano za to.

29. Lipanj 2018. 13:47

Frajla

Ivana 1603

Frajla

Super za malu ljepoticu.
    O se jos od prije prebacuje s trbuha na leda, ali rekla bih slucjano, kako bude na laktovima onda kad glavom ode vise u jednu stranu (obicno u potjeri za dudom) prevrne se. A kad ga drzim u polozaju koljevke na rukama radi kao trbusnjak, bas mi je drago da nije jedini, ja mislila da je prerano za to.

Za prebacivanje s trbuha na ledja je jos prerano, to je slucajno ili se izvijo. Pravilno okretanje s trbuha ide puno kasnije jer je dosta slozeno za njih ako rade po pravilnom obrascu. Mislim, nisam strucnjak al sam razgovarala sa curom koja je fizioterapeut za djecu pa mi je dosta stvari ostalo

• ivaanaaa
    29. Lipanj 2018. 15:25

Za prebacivanje s trbuha na ledja je jos prerano, to je slucajno ili se izvijo. Pravilno okretanje s trbuha ide puno kasnije jer je dosta slozeno za njih ako rade po pravilnom obrascu. Mislim, nisam strucnjak al sam razgovarala sa curom koja je fizioterapeut za djecu pa mi je dosta stvari ostalo

Potpisujem

EveM
    29. Lipanj 2018. 15:59

A kada bi se beba po tom nekom obrascu trebala okretati s trbuha na leđa? Meni malena evo upravo danas 3 x se tako okrenula.. s leđa na trbuh jos nije... ima 3 mj.

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

yra
    29. Lipanj 2018. 17:05

Ivana1603 i Zrinchy, 😍😍😍 bebuškice su preslatke! 
    Svaka čast baki! Lijepo je kad baka i unuk stvaraju vezu od prvog dana...te su niti koje ih povezuju od velike vrijednosti, daju dubinu njihovom budućem odnosu.
    Mi sutra idemo doma. Nisam se okupala. 
    Ali sam zato upoznala puno prekrasnih mama iz Slo. I uživala u gastro turizmu☺!
    Pandice, ne mogu skočiti u more jer bi malena onda jela mliječni sladoled...Snjeguljicu!😅😅😅
    M-mama, budi sretna da kaka, pa i 7 puta na dan. Bolje da kaka nego da nema stolicu. Onda bi se još više brinula.
    Moja tri dana za redom ima jednu stolicu na dan, a onda četvrti dan ima 5 stolica, a šestom počasti i mene i onoga tko je u datom momentu nosi!
    😎

• ivaanaaa
    30. Lipanj 2018. 09:48

EveM

A kada bi se beba po tom nekom obrascu trebala okretati s trbuha na leđa? Meni malena evo upravo danas 3 x se tako okrenula.. s leđa na trbuh jos nije… ima 3 mj.

Pa u principu krajem 3 mj. Naravno da moze bit i ranije, samo bi trebalo pratit da se beba neokrece zbog izvijanja. U pocetku to beba napravi slucajno..  tamo sa 5 mj su vec pravi profesionalci..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.