Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    13. Lipanj 2016. 08:42

Mi od kindaca odustali, spava s nama u krevetu jer se u kindacu budi svakih sat vremena. A kad sam ga stavljala isto bi se skroz izokretao i jednom sam se uplasila da si nije ruku strgao jer je doso do dijela di nema jastuka kod resetki i ruka virila van. 

Ja sam jako sretna i odmorna, spavao je od 10 do 2, pa od 3-5,  pol 6 do 7. I sad opet spava na kaucu. Ja se odma zapitam jel sve ok s njim :D

I meni je patronazna rekla da je piskavica jedina biljka koja pomaze stvarno. I ja sam citala za zobene pahuljice... 

Ja imam obrnuti problem, u lijevoj sisi nikako uspostavit ponudu i potraznju, stalno sam na rubu mastitisa i on je stalno nezadovoljan na njoj jer siklja iz nje i to u toku cijelog podoja jer sam se probala i izdajat kao na pocetku al nis. Ne znam zasto mi se to nikako regulirat, ipak ima vec mjesec i pol... davala bi mu ju rijede pa da se i manje stvara al ne mogu izdrzat jer mi dodje do pupka, jos malo bum se spoticala o lijevu sisu.

I ja smrdim nakon tusiranja. Valjda ce proc, nisam povezala to s komoracem, prije mi se cini da su hormoni plus nosanje... kad ga podojim mirisljava zezam se da nece skuzit da je to njegova kravica muzara, mislit ce da ga neko drugi doji... 

Sretno na cijepljenju!

• Audrey2016
    13. Lipanj 2016. 08:58

I moja beba se vrti po krevetu još se nekad izvije pa to izgleda tako neudobno ali dok spava ne diram je. Kažu mi da stavim onu spužvu ,posteljinu  ali ja se bojim da se ne zabije nosom u nju pa neće moći disati, racunam bolje da se udari nego ne daj Bože nešto drugo. 

Sretno na cijepljenju! Svi strahujemo od toga

ivchi87
    13. Lipanj 2016. 10:54

Sta mislite o viperu za bebu mjesec i pol? Zaspe mi redovito u autu pa si mislim mozda bi i na tom vibrirajucem spavao... znam da taj lezeci polozaj nije bas najbajniji al alternativa je lezanje na meni sta mi se cini jos gore za kraljeznicu. 
    Jel hoce vasi bebaci u to?

Lola29
    13. Lipanj 2016. 11:41

Kamikazee 😂 Bas si me nasmijala, istina je za taj komorac, ja sam toga litru dnevno pila dok je imao grceve, al nisam povezala smrad znoja s time. Mislila sam hormoni.

Ivich to ti je ziva istina cim stavim neki losion nakon tusiranja i stik koji ima jaci miris on se ljuti na sisu.. Treba mu malo vremena da se umiri i pocne vuci. Ipak je taj nas "miris" njima svetinja 😀❤️ Nista, samo naprijed hrabro sretne i smrdljive 😂

kiki_ca
    13. Lipanj 2016. 12:47

Cao-cao :)
    Piskavica, zapisah sebi to, nisam znala za tu biljcicu
    Mi se mucimo sa probavom, ne znam kad ce se to regulisati :/
    Ima stolicu po 4 puta, ali su tu 4x2 sata placa, natezanja, nosanja, masiranja :(
    Jesam li ga nahranila, nakon sahat-dva krece show. Jutros od pola 5 do pola 10, pa uzas :S
    Pokusala sam jedan dan preskociti kapi, ali niata drugacije nije bilo

Moj bebac spava u kolijevci, ona je manja od krevetica pa mema mjesta za premjestanje. U pocetku je bilo, glava u cosku, noge negdje zabacio, alimsad pravo fino spava :)

Isprobajte povijanje, pali 100% :)

Ninachh12
    13. Lipanj 2016. 12:47

Ja imam jako suhu kozu i obavezno se mazem nakon tusiranja pogotovo po cickama (ne diram bradavice :P) i to sa johanson baby uljem odkad sam rodila. Bilo me strah da joj bude smrdila nivea koju inace koristim pa sam se odlucila baby uljem mazati :P nis joj ne smeta :D
    Ivchi-imam i ja taj viper koji svira i vibrira. Mi smo ju znali stavit s mjesec dana tu i tam po 10 min unutra. Nije njoj to nesto. Ali ja sam savila 5 tetra pelena i stavila unutra da nebude tako duboko. Sad znam stavit viper na stol i kuhati, a ona samo gleda. Pelene su i dalje unutra. Bas mi je duboko to nekako..probaj ju jedan dan stavit na spavanje..budes vidjela jel ce bit bolje. Preporucaju 2 sata max unutra do 3 mjeseca (koliko ja znan).

Ninachh12
    13. Lipanj 2016. 12:50

Povijanje je zakon, nasa zaspala super povijena, ali sad je vec 3 mjeseca, pocinje se okretati pa smo prestali da se nebi u snu okrenula, a ne moze rukice izvuci..sad spava isro super bez obzira sto smo prestali povijati..

• Kriszta
    13. Lipanj 2016. 13:38

Ivchi mi imamo nešto slično kao viper. I od prvog dana je u njemu,samo što sam ja birala viper,koji se može pustiti na nulti položaj i može se spavati u njemu. Isto tako se može podići za igranje i skroz podići onda služi kao hranilica. Super jei stalno spava u njemu preko dana. Imam i onaj obični,isto tako sam stavila pelene da podignem,ali spavala nije u njemu, bude samo na pola sata-sat najduže,jer je njoj neudobno. Ali kako raste tako vidim da sve bolje joj odgovara.

Tiny sretno danas.

Mi smo danas išli ujutro krv vaditi i danas sam prvi put JA uzima joj urin. Lijepila onu glupu vrečicu,ali sam se napatila. Očito nisam dobro zalijepila,ali bilo je dovoljno za dvije čašice,jer sam morala nositi na 2 mjesta. U četvrtak je kontrola,jedan nalaz je  dobila doktorica,ali mi je rekla sad preko telefona da kad podignem drugi nallaz dođem kod nje na kontrolu. Nije mi ništa htjela drugo reći,pa sad se iskreno nadam da je sve u redu,samo hoće vidjeti malenu i izvagati je,da vidi koliko je dobila na kilaži u tih 6 dana. U srijedu idemo napokon na uzv kukova :) Da odradimo više i to. Pitala sam pedijatricu zašto kod nas u Os čekaju 3 mjeseca s tim,kad je naidealnije od 3 tj-8.tj? Naravno ne za odgovor na to.

Danas kiša pada,pa vjrujem da je to razlog da moja spava eto vć drugi put :)

• Kriszta
    13. Lipanj 2016. 13:42

Vidite što sam našla,super mi izgledaju i udobno.
    http://www.jojobo-baby.com/portfolio/ljuljalice-spavalice-za-malene-ne-spavace-i-umorne-roditelje/
    Šta mislite da li bi bebe htjele u njima spavati? Moja će prerasti uskoro tu košaru/ljuljačku šta imamo za dnevno spavanje,pa razmišljam o čemu bi mogla spavati,sad ne znam za ovo na sredini. Piše do 9 mj. Taman će onda nadam se i dobiti svoju sobu,jer je krevetić kod nas u spavaćoj i nekako ne želim tamo da spava preko dana,bojim se da će pomiješati dan i noć...

Ninachh12
    13. Lipanj 2016. 13:50

Kristza-izgleda mrak 😁😁 ali s obzirom na cijenu dobar je i jastuk za dojenje mojoj. Haha 😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.