Hahahha Ivchi, nije taj model, ha?! 😂
Kriszta, Tiny, je, to je ta kosara za ves, imam istu 😂
Mi smo danas frenulum rezali, majko bozja, ne znam kako je moja mama prezivjela buraza i mene! Pa dusa me bolila kad je poceo vristati 😫😫 muz ga je drzao, a ja u njskom startu sa sisom na izvolte cekam. Ali siroce tako je plakao, pa puna usta krvi, zagrcava se od suza, nis se napunio, bas mi ga je bilo zao. Kak se grcio onda je jos i bljucnuo... A ja njega na ruke, malo sisu pokrila i po Kalicemoj majmuna izvidim i trcim samo da mu odvratim pozornost i da se smiri. 2min kasnije kao da se nista nije dogodilo!!
Boze ovdje sve neke duhovite 😁😁 bas se dobro nasmijem s vama 😁😁
Ivchi-moja necakinja spavala i jela puna 2 mjeseca, vec je bila i dosadna s tim spavanjem i tak ja ocekivala takvu bebu, a ono kabum, moja nikad ne spava, samo place i place i place. Uzas. I evo malo prije neg je navrsila 3 mjeseca stvarno se promijenila. Mnogo mnogo bolje nego prije!😇
Kamikaze-jaoo siroce maloo 😢 bar je brzo proslo, bude se on brzo oporavio..jak je on 💪😊
Ja uopce ne cistim nos, nikad..nema smrkljica, ne hropti..i nadam se da se sad necu ureci :P
Najezila sam se kad si napisala krv ja bi plakala kad bi vidla. Cjepljenje mi je tesko palo kamoli to :( ni ja ne cistim jesam upocetku sad ne, istekla mi fizioloska pa nemam s cim😁drzite se tih 7 dana sta pise na bocici od otvaranja il?
Kriszta, moramo se tek naručiti pa vidjeti kad će nam dati termin. Možda onda i nama da tako s 3 mj.
Maramu sam si upravo naručila iz grupe na fejsu Babywearing (nošenje djece) - tak se zove grupa. Na tutorialu to izgleda kao mačji kašalj, a vidjet ćemo kako će to biti kod nas. :D
Inače, ako je ergonomski isprvan i ako ga beba prihvati, mislim da je to dobra investicija jer imamo slobodne ruke!! :D i bebu uz sebe. Mislim da bi mi život bio lakši s tom maramom, a sad kad stigne ćemo vidjeti.
Moj mali zaspi oko 21 h do nekih pola 2-2 i onda do 5 i od 5 svaka 2 sata hranjenje. :)
"Opet će nas zagrljene naći skupa zora bila..." :D
I meni ljuljacka služi za njenu robu hahaha.....Ja čekam pregled kod doktora i ako mi da zeleno svjetlo naručuje nosiljku, manducu :-)
A opet mislim da ćemo se ljeti voziti više u kolicima zbog vrućina...
Sortiraj odgovore
Najstariji