Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    13. Lipanj 2016. 13:50

Ovo mi tako dobro izgleda da mi se oci odma sklapaju, ja bi spavala u tom :D

• iv-ka
    13. Lipanj 2016. 14:48

Bok cure,kako ste vi i vase bebice?
    da malo po sjecanju pokrijem zadnje teme :-)

Izvijanje - moja se cura na pocetku izvijala prema iza kad se ljuti, ali patronazna je rekla da je to ok. Sad zadnjih nekoliko dana je opet pocela zabacivati glavu iza i pokusava se tako okrenuti na bok. Ne uzbudjujem se previse oko toga kad su svi testovi neuroloakog statusa ok.
    Bjezanje oka - jao, kad sam primijetila da joj oci nekad pobjegnu u kriz,nisam par noci od brige spavala :-D pedijatar rekao da je to ok do 4 mjeseca starosti jer im jos nisu dovoljno razvijeni ocni misici.
    Cajevi - ispocetka sam pila neki caj za dojilje iz dm-a, sad mi se vise neda, a i imam mlijeka ko u prici :-)
    Spavanje - moja curka od pocetka spava noc u svom kinderbetu koji je u nasoj sobi, a u zadnjih mjesec dana je stavljam i po danu da u njemu spava. Nije mi pomijesala dan i noc :-) po noci spava super,od pola 11 pa do oko 5, onda jede i spava jos do 8. Preko dana mi je nakon jela sat vremena budna i onda spava od pola sata do sat.
    Viper - ni ne znam sto je to :-D imam neku kao lezaljku ljuljacku,al mi curka bas i ne voli bit u tome, tako ds ju ni ne koristim.
    Uzv kukova - i kod nas je sa 3 mj, i meni se to nekako cini kasno...

Imam pitanje u vezi krstenja - gdje ste kupovale robicu za krstenje?

• Kriszta
    13. Lipanj 2016. 14:50

Moje bivše kolice bi došle u babinje,pa su me pitali,šta mi je potrebno. Dolaze njih dosta,tako da ovaj srednji ,najjeftiniji, može proći kao poklon :D Budem još razmislila. 

• Kriszta
    13. Lipanj 2016. 15:06

Iv-Ka kad ćete imati krštenje?
    Misliš odjeću za bebu? Vidjela sam na par mjesta u trgovinama sa odjećom za bebe. Kontam da ima skoro svugdje,gdje imaju robice za bebe. Pošto ćemo mi na jesen imati,još nisam baš tražila. Legica imala nedavno i kupili su u trgovini "turbika" to je neka nova kod nas u avenue m-u.

• iv-ka
    13. Lipanj 2016. 15:17

Imat cemo za mjesec dana. Malo sam gledala po webu u kojekakvim trgovinama, sve mi je to nesto kicasto...

Kamikazee
    13. Lipanj 2016. 16:08

Meni trenutno viper/ njihaljka/ sjedalica/ hranilica/ vibrirajuca/ pjevajuca/ svijetleca skupa naprava savrseno sluzi za drzanje vesa za peglanje 😖😖 mozda jednom bude od vise koristi..... Mozda opegla sav taj ves preko noci.....

nasdva
    13. Lipanj 2016. 16:25

Ja i dalje pijem čaj za dojilje od Welede i nisam šnjof znoja povezivala s tim. Primjetila sam da ima dana u mjesecu kad sam luda za slatkim, skros razdražljiva i svdljiva, znoj mi ima totalno drugačiji i i ntezivniji miris. Kao da imam PMS iako još nemam mengu. Jel primjetila još koja to?

Mi ćemo krštenje na Dan državnosti. Kuma mu je kupila bijelo laneno odjelo negdje u Ludbregu, ali na etiketi piše Mali anđeo.

Halila
    13. Lipanj 2016. 17:12

Kamikazee  zabavna kao uvijek 😂😂😂

Tiny nadam se da je cijepljenje super prošlo i da nema reakcije! 

Kriszta, ove njihalice super izgledaju, ali cijena im baš i nije super. Precijenjeno mi djeluju.
    Držim fige da nalazi od malene budu super i da je dobila dovoljno sad na težini. Jel bolje? Manje plače? 

Viper nemam jer sam čitala po forumima i vidjela da je jako puno mama pisalo kako im djeca ne žele bit u tome pa mi se nije dalo ni riskirat, trošit novce bezveze. Za sada mi niti ne fali jer ona jako voli kolica pa u njima i na miru dosta dugo izdrži.

Nedavno sam pisala kako smo imale lijep ritam neko vrijeme i sad sve palo u vodu, već tri noći ne spava, budi se svakih sat-dva, ja ko zombi već, neispavana skroz. Neznam što joj je sad, očajna sam već. 😢 Nadam se da je samo faza i da će mi se vratiti moja spavalica. Kažu da s tri mjeseca imaju neki svoj ritam. Njoj par dana fali do 3 mjeseca i sad je počela tako isprekidano spavati. Valjda neće to bit njen ritam od sada. 😵😵😨😨

Ninachh12
    13. Lipanj 2016. 17:49

Ivka-ja sam kceri i malom kumicu danas kupovala haljinu/odijelo u "kretex" trgovini. Odusevljena sam izborom!! :D kumicu smo kupili odijelo od "malog andela" a haljinica je od nekog drugog proizvodaca. Predivno je odijelo, a haljinica jos ljepsa 💞💞 da znam kako staviti sliku stavila bih..ali me znam :P bijela s rozim leptiricima i tilom. Stvarno je prekrasna :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.