Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    13. Lipanj 2016. 13:50

Ovo mi tako dobro izgleda da mi se oci odma sklapaju, ja bi spavala u tom :D

• iv-ka
    13. Lipanj 2016. 14:48

Bok cure,kako ste vi i vase bebice?
    da malo po sjecanju pokrijem zadnje teme :-)

Izvijanje - moja se cura na pocetku izvijala prema iza kad se ljuti, ali patronazna je rekla da je to ok. Sad zadnjih nekoliko dana je opet pocela zabacivati glavu iza i pokusava se tako okrenuti na bok. Ne uzbudjujem se previse oko toga kad su svi testovi neuroloakog statusa ok.
    Bjezanje oka - jao, kad sam primijetila da joj oci nekad pobjegnu u kriz,nisam par noci od brige spavala :-D pedijatar rekao da je to ok do 4 mjeseca starosti jer im jos nisu dovoljno razvijeni ocni misici.
    Cajevi - ispocetka sam pila neki caj za dojilje iz dm-a, sad mi se vise neda, a i imam mlijeka ko u prici :-)
    Spavanje - moja curka od pocetka spava noc u svom kinderbetu koji je u nasoj sobi, a u zadnjih mjesec dana je stavljam i po danu da u njemu spava. Nije mi pomijesala dan i noc :-) po noci spava super,od pola 11 pa do oko 5, onda jede i spava jos do 8. Preko dana mi je nakon jela sat vremena budna i onda spava od pola sata do sat.
    Viper - ni ne znam sto je to :-D imam neku kao lezaljku ljuljacku,al mi curka bas i ne voli bit u tome, tako ds ju ni ne koristim.
    Uzv kukova - i kod nas je sa 3 mj, i meni se to nekako cini kasno...

Imam pitanje u vezi krstenja - gdje ste kupovale robicu za krstenje?

• Kriszta
    13. Lipanj 2016. 14:50

Moje bivše kolice bi došle u babinje,pa su me pitali,šta mi je potrebno. Dolaze njih dosta,tako da ovaj srednji ,najjeftiniji, može proći kao poklon :D Budem još razmislila. 

• Kriszta
    13. Lipanj 2016. 15:06

Iv-Ka kad ćete imati krštenje?
    Misliš odjeću za bebu? Vidjela sam na par mjesta u trgovinama sa odjećom za bebe. Kontam da ima skoro svugdje,gdje imaju robice za bebe. Pošto ćemo mi na jesen imati,još nisam baš tražila. Legica imala nedavno i kupili su u trgovini "turbika" to je neka nova kod nas u avenue m-u.

• iv-ka
    13. Lipanj 2016. 15:17

Imat cemo za mjesec dana. Malo sam gledala po webu u kojekakvim trgovinama, sve mi je to nesto kicasto...

Kamikazee
    13. Lipanj 2016. 16:08

Meni trenutno viper/ njihaljka/ sjedalica/ hranilica/ vibrirajuca/ pjevajuca/ svijetleca skupa naprava savrseno sluzi za drzanje vesa za peglanje 😖😖 mozda jednom bude od vise koristi..... Mozda opegla sav taj ves preko noci.....

nasdva
    13. Lipanj 2016. 16:25

Ja i dalje pijem čaj za dojilje od Welede i nisam šnjof znoja povezivala s tim. Primjetila sam da ima dana u mjesecu kad sam luda za slatkim, skros razdražljiva i svdljiva, znoj mi ima totalno drugačiji i i ntezivniji miris. Kao da imam PMS iako još nemam mengu. Jel primjetila još koja to?

Mi ćemo krštenje na Dan državnosti. Kuma mu je kupila bijelo laneno odjelo negdje u Ludbregu, ali na etiketi piše Mali anđeo.

iv-ka
    13. Lipanj 2016. 17:39

nasdva

Ja i dalje pijem čaj za dojilje od Welede i nisam šnjof znoja povezivala s tim. Primjetila sam da ima dana u mjesecu kad sam luda za slatkim, skros razdražljiva i svdljiva, znoj mi ima totalno drugačiji i i ntezivniji miris. Kao da imam PMS iako još nemam mengu. Jel primjetila još koja to?

Mi ćemo krštenje na Dan državnosti. Kuma mu je kupila bijelo laneno odjelo negdje u Ludbregu, ali na etiketi piše Mali anđeo.

E i ja sam razmisljala naruciti od njih neku haljinicu, ako ne smislim nesto drugo.

Jos da vas nesto pitam, jel vam bebe zavrnu uho ako spavaju na stranu? moja ga stalno zavrne,non kad god primijetim poriktam joj,ali su joj se usi vec malo zaklempavile od tog zavrtanja...

Halila
    13. Lipanj 2016. 17:12

Kamikazee  zabavna kao uvijek 😂😂😂

Tiny nadam se da je cijepljenje super prošlo i da nema reakcije! 

Kriszta, ove njihalice super izgledaju, ali cijena im baš i nije super. Precijenjeno mi djeluju.
    Držim fige da nalazi od malene budu super i da je dobila dovoljno sad na težini. Jel bolje? Manje plače? 

Viper nemam jer sam čitala po forumima i vidjela da je jako puno mama pisalo kako im djeca ne žele bit u tome pa mi se nije dalo ni riskirat, trošit novce bezveze. Za sada mi niti ne fali jer ona jako voli kolica pa u njima i na miru dosta dugo izdrži.

Nedavno sam pisala kako smo imale lijep ritam neko vrijeme i sad sve palo u vodu, već tri noći ne spava, budi se svakih sat-dva, ja ko zombi već, neispavana skroz. Neznam što joj je sad, očajna sam već. 😢 Nadam se da je samo faza i da će mi se vratiti moja spavalica. Kažu da s tri mjeseca imaju neki svoj ritam. Njoj par dana fali do 3 mjeseca i sad je počela tako isprekidano spavati. Valjda neće to bit njen ritam od sada. 😵😵😨😨

Kriszta
    13. Lipanj 2016. 21:57

Halila

Kamikazee  zabavna kao uvijek 😂😂😂

Tiny nadam se da je cijepljenje super prošlo i da nema reakcije! 

Kriszta, ove njihalice super izgledaju, ali cijena im baš i nije super. Precijenjeno mi djeluju.
    Držim fige da nalazi od malene budu super i da je dobila dovoljno sad na težini. Jel bolje? Manje plače? 

Viper nemam jer sam čitala po forumima i vidjela da je jako puno mama pisalo kako im djeca ne žele bit u tome pa mi se nije dalo ni riskirat, trošit novce bezveze. Za sada mi niti ne fali jer ona jako voli kolica pa u njima i na miru dosta dugo izdrži.

Nedavno sam pisala kako smo imale lijep ritam neko vrijeme i sad sve palo u vodu, već tri noći ne spava, budi se svakih sat-dva, ja ko zombi već, neispavana skroz. Neznam što joj je sad, očajna sam već. 😢 Nadam se da je samo faza i da će mi se vratiti moja spavalica. Kažu da s tri mjeseca imaju neki svoj ritam. Njoj par dana fali do 3 mjeseca i sad je počela tako isprekidano spavati. Valjda neće to bit njen ritam od sada. 😵😵😨😨

Tako je i moja malena počela plakati,par dana do tj prije 3 mjeseca. Čitala sam puno otome i tako je sa 3 mjeseca mijenjaju rutinu,ma svašta nešto i može biti jako gadno,da plaču,odbijaju jesti itd. i da moze potrajati i do mjesec,mjesec i pol. Ajme
    Prvo je počela ne spavati preko dana,pa samo navečer biti kenjkava i odbijala siku,pa kasnije i bočicu,pa kasnije i preko dana i KAOS!
    Još uvijek plače,bude nekad prijepodne dobro,ali oko 13-14h poludi i ja zajedno s njom!
    Evo danas isto tako show do 21h. 
    Srela sam jednu poznanicu koja je rekla da su njena djeca isto otplakala 1-1,5 mj. Razlog još ni dan danas ne zna,bli kod doktora sve ok,nosala ih je,grčeve nisu imali,jednostavno su plakali samo i doktor joj je rekao,da moraju svoje otplakati. Neke su bebe tako osjetljive, "problematične" ali sve to prođe. Kaže meni da ću se jedan dan probuditi i više neće plakati :)
    A ja,koja smatra da se sve može riješiti i za svaki problem postoji rješenje,to NE MOGU NIKAKO PRIHVATIT! Da SAMO TAKO plače. Možda Halila tvoja neće tako dugo ;) Nada umire zadnje :))))

Ninachh12
    13. Lipanj 2016. 17:49

Ivka-ja sam kceri i malom kumicu danas kupovala haljinu/odijelo u "kretex" trgovini. Odusevljena sam izborom!! :D kumicu smo kupili odijelo od "malog andela" a haljinica je od nekog drugog proizvodaca. Predivno je odijelo, a haljinica jos ljepsa 💞💞 da znam kako staviti sliku stavila bih..ali me znam :P bijela s rozim leptiricima i tilom. Stvarno je prekrasna :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI