Kamikaze-ahahahah 😂😂😂 ovo ko da sam ja pisala, tocno isto bih reagirala na tvom mjestu :P
Kikica-400 g u 15 dana je super, to znaci 800 g u mjesec dana, di ces bolje od tog 😉😊 disi te harper nasla? Nisam ni cula za njih..
Kikica pre😂 Da sam imala advokata u podrumu razvela bi se odmah! Tako i mi jucer ispred ordinacije cekamo i svadimo se oko krstitki i organizacije, a meni puko film; nece biti krstitki i tocka! Meni muz pa kako to mislis moramo ga krstiti, a ja: da, ali bez tebe jer ja cu se razvesti do tad 😂😂 mislim da su nam se ljudi smijali iza ledja. Uzas!
Evo da vas utjesim za to izvijanje. Previse panike nizasto. Bili smo sad kod dr privatno na uzv i pregledu, mali je super, nema izljeva, hematoma niti ista sl. Izvijanje i to sve je normalno kaze on, samo eto neki pedijatri ocito imaju pik na to pa preventivno salju na uzv mozga. Eto nije lose napravit cisto da ti budes miran, ko sto sam ja sada 😀 Tako da nemojte citat po internetu ko sto sam ja i nabijati si paniku (ko sto sam ja) 😀
Hahahah baš...kad si gladan nisi svoj
Kamikazee slikica je
Jooj Ivchi sigurno je teško tako sama, ja brojim sate kad će se muž vratit s posla (iako i dalje ja budem s njom) ali svejedno malo odahnem, kao "nisam sama"... Bude i to prošlo brzo, kasnije će sve biti lakše
A da, netko pitao za krštenje, mi još nismo pokrenuli tu temu...nije nam neka žurba niti sam od toga baš, čudi me samo da me bake nisu već ispilale s tom temom :P
Nisam čula za te harper pelene, gdje si te kupovala?
Lola hvala za info, mislim da mi previše brinemo, ali neka, bolje sve provjeriti :)
Tiny, čini mi se da sprej pridonese malo....sad jeli stvarno ili na bazi psihe ali skoditi ne može.. jedino ga u ekstra maloj količini može osjetiti beba u mlijeku ali to ne smeta. Ja ti strogo pazim i sve vagam a sprej sam uzela kad ga je preporučila patronazna i ne sprejam uvijek. Jedino kad češće izdajam i osjetim da će mi trebati. Dodje oko 30 kn čini mi se.
Evo i mene cure moje,kad god sam stigla čitala sam vas,ali nažalost nisam stigla tipkati.
Moja malena jedan dan je bila ok i dalje nastavila ponovno plakati,vrištati,svaki dan po par sati.Da bi jučer od ujutro ,kako se probudila do 21 h vrištala. Ja sam totalno pukla,jer je jako teško gledati i slusati kako bebica plače,a s druge strane danima se već nisam umila kako treba,oprala zube,jela,pila..itd. LUdaaaaaa sam! Još kad dobijem komentar da sam razmazila dijete i zato urla ili od iste osobe:zašto nosam ju,kad ionako plače,bolje da ju spustim dolje i nedižem,onda će nauciti!!!!!!! WTF!!!!
Neće jesti,neće spavati preko dana,a vidim da je umorna..ma užas sve u svemu.
Danas sam naravno otišla kod pedijatrice ( i opet komentar da ne treba s tim ići jer joj nije ništa samo je razmažena) kad: Mala dobila u mjesec dana 300g!!!!! Dosad je dobivala preko 1000g mjesecno! E to je malo!Kažem doktorici da više nije sretna,vesela beba neće ni pričati baš,a igrati se nikako,samo cendra ili plače da ostaje bez zraka! Odmah je rekla da promijenimo hranu i u ponedjeljak idemo na vađenje krvi i urin! Jadna moja malena samo da prestaje plakati,jer sad već plače preko 2 tj.
Prvo sam mislila da plače zbog toga što smo svaki dan morali zbog renovacije otići od kuće,pa sam mislila da zbog dojenja..a sad sebe krivim što je tako malo dobila,jer sam trebala ranije otići kod doktora. Samo da se malena smiri i da bude zdrava i vesela ko prije :(
Evo sad vaše teme:
Pelene: muller marka i super sam zadovoljna,nama je patronažna rekla na tečaju da su odlične i odmah sam te kupile i neću ni mijenjati ih. I jednokratne za previjanje i vlažne maramice sve njihove koristim.
Akcija: pošto sam rezana i dugo me bolilo čekala sam 2 mj,prvi put je bolilo i nisam išla do kraja,2.put je već bilo ok :) Ali ako mogu birati,uvijek biram spavanje :)))))
Odjeća: oblačim ju kako i sebe :) tako su mi rekli i vidim da joj tako odgovara
Nikad neću zaboraviti kad je imala 2-3 tj i bila sam vani s njom i bilo je prekrasno vrijeme i taman došao patronažni,kad malena u skafanderu,a ja u jednoj majičici,pa mi je rekao kad smo ušli unutra da obučem jaknu i da tsko sjedim unutra 15 min za kasnu zbog skafandera ahahahahahahaha
Izvijanje:i moja radi,pogotovo preko noći i stenje ,ali i ja mislim da je to od crijeva,probave. I prducka stalno u snu.
400g. u 15 dana je super,mislim da je Kikica to napisala,stvarno je odlično ne sekiraj se!
Moja pedijatrica nije baš na 300 g u mjesec dana reagirala,rekla je da je malo,ali da nije ništa strašno , kao popravit ćemo!
Netko je bio napisao da jedno oko nije skroz otvoreno bebici,tako i kod moje malene,i htjela sam pedijatricu danas pitati,ali kad sam čula kilazu,zaboravila sam. Budem pitala na kontroli,jer i mene to jako zanima.
Da li ste primjetili da vašim bebama malo nekad, ne uvijek jedno oko bježi?
Ja sam to kod svoje primjetila,pa se nadam da je to normalno.
Cijepljenje: nisam baš oduševljena ,niti muž,on je jako bio protiv,ali...što se mora..ne znam,samo se nadam da će bti s njom sve ok! Opet s druge strane,nikad si ne bih oprostila da se njoj nešto dogodi,jer nisam je dala cijepiti!
Jel netko od vas daje svojoj bebi NOVALAC? To smo mi od danas počeli koristiti.
Kamikazee slikica je fantazija!Sladak je ajme!
A što se rastave tiče,moj je stvarno dobar,ali sam se htjela već 100 puta od njega rastati otkako sam rodila :D
A što se postporođajne tiče,muž bi rekao da sam imala,ali ja mislim da nisam. Samo sam bila jadna,uplašena i histerična,baš kao svaka prava žena :D
I plakala sam danima,tjednima zbog svega hehehehehe
Kristza-jao jao. Ne zelim si ni zamisljati koliko ti je bilo tesko. Stvarno se stvarno nadam da ce sada nakon promjene prehrane sve biti okej. Za novalac je meni rekla patronazna da je najbolji i najslicniji pravom mlijeku tako da palac gore, valjda ce joj pasati. A ova osoba sto je rekla da ju spustis da place bas sto kazes wtf? Ima li on/ona djece, pa kak ces tak malu bebu ostaviti da place, drugo kad je beba vec godinu dana pa vec zna pomalo manipulirati. Sta ona mala zna..drzi se :))
Ahaha, ja ne mogu vjerovati da nas je toliko muzevima reklo da ce se rastati :P
Mi smo krstili curicu (nemam pojma dal sam to vec napisala) - mnogo stresa.
Dodajte i mene na popis jer se i moja mala izvija. Jako sam pametna što sam išla čitati o tome pa sam u panici sad, baš kako Lola kaže. Kad navrši 3 mj idemo doktorici na vaganje pa ću ju pitat za to.
Kriszta, baš mi je žao što to prolazite! Nadam se da će uskoro krenut na bolje pa da ti se vrati tvoja zadovoljna bebica! Kada idete ponovo na vaganje?
Vidim da smo sve tu negdje s hormonima i razvodom. Nisam ni ja puno drugačija. Poludim na muža iz čistog mira, zbog neke gluposti i onda kad on poživčani počnem plakat jer "on uopće nema razumijevanja za mene" Grozno!
Jel vaše bebe plaze jezik? Moja je sad počela neki dan, svako malo joj je jezik vani i sve živo liže... majicu, deku, moju ruku.. sve čega se dočepa. Normalno da sam i plaženje jezika guglala i opet gluposti pročitala.
Hvala Ninach i ja se iskreno nadam ! Hoću svoju veselu bebicu nazad! :)
Krštenje smo planirali u 9.mjesecu,ali ćemo morati odgoditi zbog moje operacije. Tako da ćemo u 10-11,mj. A malena će već imati 6-7-8 mj. Lakše je možda kad je manja beba,ali je isto tako i stresno i za bebicu. Bumo vidjeli kako će biti.
Halila tako sam i ja sve živo čitala,sad više ništa ne čitam! Jer sam uvijek bila u panici i histerizirala da je moja beba bolesna,ne treba nam to!
U ponedjeljak moram nazvato pedicu zbog nalaza,pa ćemo vidjeti kako dalje,ali mi nije spomenula da ću morati češće na vaganje,kažem da je nije previše dirala što je malena tako malo dobila,valjda jer je prije lijepo dobivala i u među vremenu smo već jednom mijenjali hranu,pa ona smatra da je do toga.
Moja isto plaze jezik i neki dan sam primjetila,dok je bila na stomaku ( još je izgurala 1 min da nije plakala,a ja super sretna) kad ono liže dekicu :) lizala je svoju bljuvotinu :))))
Sortiraj odgovore
Najstariji