Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    17. Lipanj 2017. 08:23

Halila

Ninachh, ako si tu, javi se

Evo me 😂
    Slucajno nesto citam na klokanici danas pa rekoh da zavirim u forum malo :D prije sam stalno bila na forumu, ali sada je previse obaveza. Vidim da ste se svi razbjezali pa ako itko zaviruje u temu jos svee vas pozdravljam ❤❤❤❤

nasdva
    19. Lipanj 2017. 17:33

Vidjele smo tvoj post 

Halila
    19. Lipanj 2017. 20:56

Ninach jako si nas razveselila! 
    Mi smo preselile na whatsapp. Ako nam se želiš pridružiti, bit će nam jaaako drago! S obzirom da ovdje više nema privatnih poruka, mogu ti napisat ovdje svoj mail na koji mi možeš poslat broj mobitela pa te dodamo na whatsapp. 
    Vjerujem da nemaš puno vremena za tipkanje al barem ćemo sve bit u kontaktu koliko stignemo. 

Ninachh12
    22. Lipanj 2017. 21:16

Hajde moze! :D
    Evo moj mail pa mi se javi pa ti dam svoj broj :D
    Nikolina.kordic@net.hr

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.