Bok bok!!
Ocito se kod svih tako malo poremetilo spavanje. I kod nas prek dana skoro nista u ratama po 10min ako.. prek noci spava sam pocica i natrag spat ko kod nekoga. Ne znam kako vi ali ne namjeravam ju stavim u kinderbet jer se onda nebi nista naspavala od dizanja za hranjenje posto bi ju razbudila. Tako da samnom spava ;) pogledaj u tom mali andeo tamo sam i ja kupila imas ih u baby centru(kako kojem). Super da je svima kolko tolko cjepljenje proslo ok. Treskalicu nemam, jacam ruke hehe

Kriszta, mi smo ti u Os isto pa mi dala uputnicu za uzv kukova, beba 2 mj. To izgleda visi od dr do dr.
Mom isto uho bude tako kad spava, ne znam šta ću. Možda mu staviti trakice kad smo kući i nitko ne vidi, pa da
Se to ispegla? :D
Kako često čistite uši bebama i s čime? Ja svom reda radi s onim dječjim štapićem pređem, iako nema ničeg?!
Kriszta, mi smo ti u Os isto pa mi dala uputnicu za uzv kukova, beba 2 mj. To izgleda visi od dr do dr.
Mom isto uho bude tako kad spava, ne znam šta ću. Možda mu staviti trakice kad smo kući i nitko ne vidi, pa da
Se to ispegla? :D
Kako često čistite uši bebama i s čime? Ja svom reda radi s onim dječjim štapićem pređem, iako nema ničeg?!
Jeste već bili na uzv? Koliko je beba stara?
Ja sam dobila uputnicu kad je malena imala mjesec dana,ali termin tek sa 3.mj i par dana.
Ja isto sa stapicem cistim usi,mali izvana..i to je to.

Anna to sam i ja htjela pitat posto jos nisam neznam ni kako bi koliko duboko

I meni se pojačano jede slatko, zivila bi na slatkom.....
Uši se ne smiju čistiti, koliko sam ja upućena. Nježno ih postojati gazom kad se beba okupa i to je to.
Nego, jeli uvijek mislite oblačiti bodije,? Sad kad ugrije pa na haljinice i one jednodijelni žutice - kombinezon?
Baby stapicom usnu skoljku cistim jer zna bljucnut na lezeci i onda jpj se mlijeki skori u usima. Unutra ne cistim, samo usnu skoljku.
Joj ja imam toliko haljinicaa 😍😍 i ne mislim ih njoj oblaciti :P obuci cu joj kad cemo nekud ic, strasno se to gore povlaci, samo me onda zivcira..budem joj te jednodjelne kombinezone i bodice oblacila :)

To njima i je najudobnije.... i moja će tako ali imam par kombinezonica s kratkim hlacicama pa ne znam treba li tu vodič? Nekako ti kombinezonica nisu iz tijelo kao vodiči pa zato pitam.
Meni je patronazna rekla da tapkam gazom kad okupam a ako je nešto u usnoj školjci ili u nosicu da običnom vatom ocistim jer je najsigurnije, kao beba se može naglo trzniti pa slučajno nabiti na štapić ako se koriste štapići za uši.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji