Heheh i moja obožava biti na stolu za prematanje
Ivchi doći će i to da će se sve više sam zabavljat i promatrat okolo. Do nedavno sam i ja tako kao i ti, samo odjednom je došlo da zna biti u kolicima dok ja kuham, ručam i ostalo a ona se cereka i gleda mene i ništa se ne buni neko vrijeme ;)
Nama je baby gym zakon, samo sto sam ja dodala jos igracki koje zveckaju. On tamo moze biti solo skoro sat vremena. Bitni je da se ja javim da sam tu. 😊
SIMAL
Halila, bas mi drago da te nasmijavam 😂
Ja sam pila caj od ploda piskavice za mlijeko 2 tjedna u komadu pa pauza i pocet cu opet, ali vec mi se sad gadi pomisao na to! Znaci nesto odvratnije nisam pila. Kao da pijem neciji znoj kako odvratno smrdi! I kao da to nije dovoljno - moj znoj smrdi po caju!!!! 😫😫 zacarani znojni kruuuuug, a alergicna sam na to!
Dok nisam saznala da caj zapravo tako funkcionira mislila sam da smrdim po znoju stalno. Operem se, a ono opet!! KAK?!?! Uzasan mi je osjecaj da smrdim i nemam kamo pobjeci od sebe, a njima to valjda pase pa vise vuku. To sto se ja sramotim gdje god idem je moj problem 😂
Muz i mama su me uvjeravali da mi je to u glavi jer me oni ne osjete, ali ja se osjecam kao da cijeli svijet misli da se ne perem!
Bar je sad toplo pa kad me vide s malom bebom mislit ce: a jadnica, ne stigne se ni oprat! 😕
Kamikaze-ahahahahah 😂😂😂😂 nikad cula za taj caj, ali eto dobro za znati da ga nikad ne pijem 😂
Kristza-bas mi je drago 😁😁 i ja sam nekako skuzila da joj je ljepse kad spava u jastuku preko dana :))
Audrey-slazem se sa Kristzom, bebacica je najmlada..sam ti nju dobro obuci. Ja svojoj dok puse vani obavezno trakicu na glavu stavljam preko usiju. Strah me upale uha, pa ni ne riskiram. I moja cura je 90 % vremena u dugom bodicu i pamucnim hlacicama i carapicama obavezno pa su joj ruke svejedno ponekad hladne.Ok, mozda ponekad pretjerujem, ali ona se ne buni, nije razdrazljiva :)
I ja sam se sjetila pupe, nema je vec dugo :(
Potpisujem ovo da trebamo bit tu za svoju djecu. Kaze moja sveki jucer pred ljudima kak je vezana jako za mene i da se uvijek smiri kod mene i uvijek kad sam u blizini samo me gleda i trazi. Sigurno jer ju dojim, dojena djeca su strasno vezana za mame. Ja ju pogledam i samo kazem "pa znate..ja sam ju i rodila" za kog ce bit vezana ako ne za mene?! 😡
Hvala žene :) ponesem ja i drugi dugi rukav, nikad se ne zna. Kapica čim sklizne malo ja u panici za uhane pa stalno namjestam.
Ja sam već mislila da sam poludila kad sebi smrdim na piskavice i komorač hahaga ali stvarno pomaže! Kooo ste vi piskavice dnevno pile? Ja pijem 500-700 ml.
Moja beba preko dana zaspe nna desetak minuta pa se mislim za jastuk za dojilje, sta vi mislite?
Izadjemo vanka ali u pauzi od hranjenja i presvlačenja izmedju dva sata...., znači na po ure uru....
P.s. ja pijem piskavice sjeme, ne plod, ne znam ima li tko ikakve veze?
Jutro mamice!
Jučer nas gosti zeznuli sa spavanjem pa si je dama fino pomakla prvo dugo spavanje od 6 popodne, jbga tako rano se nisam mogla natjerat spavat, tak da nam je noć bila baš vesela :D
Probala sam stavit spavat na jastuk za dojenje kad ste bile pisale neki dan, samo me pogledala u čudu i u plač :D
Kamikazee hahahah baš si me za dobro jutro nasmijala
Nisam pila još taj čaj (samo komoraču) ali kako sam ja smrdila prvih mjesec dana pa to je bilo strašnoooo! Nisam se nikad tako znojila i smrdila kao tad! Mislim da sam se prva dva tjedna išla tuširat po par puta dnevno! Otušram se, prođe koji sat, smrdim opet kao da se mjesecima nisam prala! Ne znam kak mužu nije tak smrdilo, ali meni je bilo da bi od same sebe pobjegla :D
Mislim da je to na početku od hormona, sad kad se sve stabiliziralo je ok. Nadam se, valjda mi se nisu nosnice navikle na takav smrad pa da više ne osječam
Kriszta mogu uvjeravat da nisu zubići, a meni mama kaže da je meni prvi zubić izbio već sa 3mj ;)
Plafon Joža hahahaha
da lampe, lampe i samo lampe :D Isto kod prematanja uvijek upalim rozu lampu onda ona u nju gleda i priča joj. Ponekad ju zaboravim upalit pa ju traži okolo ljutito gdje je, čim ju upalim odmah smijeh!
Ne znam kako vaše bebice u kindaču, ali moja se jučer tako izvrtala da se okrenula za 90 ( valjda bi i više da joj deka ne smeta ), ispravim je, ona opet i tak par puta. Sve pomete za sobom, kako je muž rekao deka je završila u Dugom Selu
Valjda jer nije kakala od podneva pa ju možda crijeva muče, ne znam. Ali se splašim jer joj glava završi na jednoj strani rešetki, noge na drugu. Noćas sam se par puta budila da ju pogledam.
Danas cijepljenje..... I will survive
Tiny-to je moja radila s mjesec dana. Nadem ju u noci glavom u resetki -.- kak je pocela tak je prestala :P
Sretno na cijepljenju!! :))
Sortiraj odgovore
Najstariji