Evo, ovako mi ona posprema dok pokušavam skuhat ručak.
Fenomenalnaaaaaaa je
Jako lijepo stoji na nogicama,stabilno! Bravo Stela...znaš kako treba pomoći :)

Poison pa ona je prekrasnaaaa i predobraaaaa. Ovako bi i moj mali meni. Nema pomoći. Skuže oni brzo i one zaštite, lumeni mali....

Takvog pomagača tj. pomagačicu možeš samo poželit ili rodit :-P

Ajmeeeeee! Preslatka pomagačica!

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Ne, samo inhaliramo fizioloskom i ispirem i cistim nos.
Danas moram kupit inhalator jer ssm bila posudila sestrin, a njezine cure su isto obje smrkave i kaslju, pa sam joj ga vratila. Onda cu i sljez kupit. Di tog ima?

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Za sljez sam pitala, hvala :)

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Poison predobra slika! Ona se skoro ni ne treba pridržavat kad stoji? Još malo pa će ona trčat okolo.
Sljez sam ja u ljekarni kupovala, davala sam joj čaj i za piti, tako mi je pedijatrica rekla. Nama je pomoglo, brzo smo se riješile kašlja.
Mi budne od 8 i tek sad imamo prvi spavanac. Izludila sam već, umorna cendrava, a nikako zaspat. Pitam se kad će danas ručat... oko 15 valjda. Danas tikvica i krumpir kod nas.
Većina nas je tu negdje s godinama, vidim. Ja sam '87.
Mamasita, ponedjeljak ti startaš? Aufff.. vjerujem da su ti osjećaji podijeljeni, malo bi pa malo ne bi..? Tako će, mislim, meni bit. Za sada sam još u fazi kad se ne želim ni sjetit da se bliži kraj porodiljnog. Fuj fuj fuj!
Poison predobra slika! Ona se skoro ni ne treba pridržavat kad stoji? Još malo pa će ona trčat okolo.
Sljez sam ja u ljekarni kupovala, davala sam joj čaj i za piti, tako mi je pedijatrica rekla. Nama je pomoglo, brzo smo se riješile kašlja.
Mi budne od 8 i tek sad imamo prvi spavanac. Izludila sam već, umorna cendrava, a nikako zaspat. Pitam se kad će danas ručat… oko 15 valjda. Danas tikvica i krumpir kod nas.
Mamasita, ponedjeljak ti startaš? Aufff.. vjerujem da su ti osjećaji podijeljeni, malo bi pa malo ne bi..? Tako će, mislim, meni bit. Za sada sam još u fazi kad se ne želim ni sjetit da se bliži kraj porodiljnog. Fuj fuj fuj!
Da da, ponedjeljak krećem. Ma točno tako, malo bi, malo ne bi...malo bi da se razonodim i radim nešto drugo osim pelena, kašica, spavanje đira...a opet kad odem znam da će mi falit iste sekunde.

Mi budne od 8 i tek sad imamo prvi spavanac. Izludila sam već, umorna cendrava, a nikako zaspat. Pitam se kad će danas ručat… oko 15 valjda. Danas tikvica i krumpir kod nas.
Halila koliko se sjećam, onda si dan starija od mene ;)
Joj ja se isto samo zgrozim i zbediram kad se sjetim da se bliži kraj porodiljnog, sad sam se već navikla na ovaj tempo. Zapravo da se vraćam u ugodnu atmosferu možda se ne bi ovoliko bedirala..

Joj, zna se pustit na sekundu i onako klimavo stoji bez da se drzi, a mene samo nesto presjece u trbuhu i vec imam u glavi scenarij kako si razbija glavu... igra mi se sa zivcima 😂

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Bas lijepo stoji al dobro to i je tak negdje oko 9 mj. moja se zasad drzi s 1 rukom jos i zna se tu i tamo zaljuljat. Jos nije bas ovak jako stabilna ko tvoja :) moram nekaj za coskove kupit od stola od regala sam cekam da na cosak padne ... ne znam od kad mogu u slanu sobu ic? godina?
Bas lijepo stoji al dobro to i je tak negdje oko 9 mj. moja se zasad drzi s 1 rukom jos i zna se tu i tamo zaljuljat. Jos nije bas ovak jako stabilna ko tvoja :) moram nekaj za coskove kupit od stola od regala sam cekam da na cosak padne … ne znam od kad mogu u slanu sobu ic? godina?
Mislim od najmanje dobi...cujem idu i bebe od 2 mjeseca...tako da...puno ljudi je pomoglo....

Bas lijepo stoji al dobro to i je tak negdje oko 9 mj. moja se zasad drzi s 1 rukom jos i zna se tu i tamo zaljuljat. Jos nije bas ovak jako stabilna ko tvoja :) moram nekaj za coskove kupit od stola od regala sam cekam da na cosak padne … ne znam od kad mogu u slanu sobu ic? godina?
Ja zvala i pitala dr kad smo imali 6 mj rekli da nismo premali, ali smo se inhalirali i nismo išli

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji