Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    06. Prosinac 2016. 22:44

Ma nek smo krivo mislile i nek smo se zabavile. A sta vas sad vise gledam, postalo mi normalno, ko da vas oduvijek znam.....

• Kriszta
    06. Prosinac 2016. 22:46

Malena spava. Ispod glave/krevetića je luk. Valjda bliže ne može. Smanjila sam grijanje. Mokre pelene/krpe su na radijatoru. Inhalirala sam je oko 18h i izvukla aspiratorom. I sad čekam šta će biti dalje.Mislim da smo opet potrefili i zub i prehladu. Ustvari možda kod nje sve ide zajedno. Valjda neće tako kod svakog zuba...ajme meni!
    Čudno je jela kašicu...ko da će pljunuti van,a tražila još. Isto tako dudu cucla nekako čudno sa strane. 
    Ma samo da spava...to je bitno!

crna123
    06. Prosinac 2016. 22:58

Ivchi ko curetak si :) 
    Kriszta ti si mi tu negdje mislila sam da si crnka( tek sad kuzim da su meni u glavi sve crnke) al to je tu negdje.
    Ja nosim cvike imam dioptriju na zadnjem pregledu 2.20 povecala se. ne volim se bas slikat s nhima al bez njih sam sismis.
    Ljetnice sisaju da i u trudnoci su sisale

Halila
    06. Prosinac 2016. 23:04

U predahu od učenja, došla škicnuti što ste još pisale pa mooooram iskomentirati jer inače neću moći spavati...
    Ivchi 😮😮😮 sad kad je Kriszta dokazala da postoji, mislim da si ti zapravo Tina jer nema šanse da ti imaš bebu. Kome si ukrala ovo dijete za slikanje? 😉 Zamišljala sam te s nekom ludom frizurom ili tako nešto, a kad ono ti skroz normalna hehe. Ko curica si mi baš, al u pozitivnom smislu. Preeeeslatka! 😍
    Neznam ti kad smo uvele treći obrok... Ima već sigurno mjesec i pol. Al moja curka je jednostavno takva da se od mlijeka skoro nikad ne zasiti i za pola sata traži opet. 
    Btw. Nisi jedina, i ja sam cvikerašica, na daljinu ništa ne vidim, al malo kad nosim naočale, češće sam ko šišmiš. 

Kriszta, to si totalno ti! Još da pustiš kosu na miru, baš bi bila kako sam te i zamislila. 😉
    Nadam se da Mia neće baš neku virozu dobit, nego da je to nešto zbog zubića. Držim fige da već ujutro bude bolje!

Zapravo mi super što smo stavile te slike, imam osjećaj da vas baš poznajem. Sad ću bez beda pričat okolo "od jedne frendice beba..." 😂

nasdva
    07. Prosinac 2016. 06:34

Jutro,
    Ja se probudila da mu napravim mlijeko, a on spava ko sretan čini se ne misli pit mlijeko.
    Tiny di si?
    Nego sad kad smo se sve vidjele...

TinyBabyToes
    07. Prosinac 2016. 07:30

Jutreko!

Evo Tiny kasnim sa kavicom ;)

Nisam više volje imala navečer za išta, dama je zaspala normlano u 7 a onda je od 9 bio plač. Smirivala valjda dva sata, nunam, tješim, ona plače i dalje, napokon zaspi, staviš u kindač, ma za minutu opet isto. Muž se igra na kompu, ide on umiriti, vrati se sjedne kaže "hello" eto nje, "sorry, baby, must go" i tak par puta, hahahahahah mislim da ti likovi više s njim neće igrati :D
    Negdje oko 11 mi je već prekipilo, dala malo sirupa, nakon toga zaspala napokon. I spavanje do 6..

Ne znam kaj je to bilo, očito je da ju je nešto bubalo. Opet moram reći na šta sumnjam baš smo muž i ja komentirali kak taj njen zub izlazi sa pauzama. Par dana ludnica pa tjedan dana mir i onda u krug. Jednog dana bude izvirio, al baš mi ju je jučer već žao bilo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.