Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Audrey2016
    07. Prosinac 2016. 07:38

Uf sta nam je super ova ideja sa slikama, bravo mi 😄
    Idem čitati.... 
    Do kad se svaka namirnica uvodi po tri dana? Prvu godinu? I kad se najkasnije u danu "može" nova namirnica?

• Audrey2016
    07. Prosinac 2016. 07:39

I ja sam 85. Godište 😁😁

TinyBabyToes
    07. Prosinac 2016. 07:50

Ivchi nam je klinkica :D
    tu sam negdje, zamišljala sam da je plava s naočalama ali da puno starije izgleda heheh
    Krisztin opis mi je najgenijalniji hahahhaha

To ste išli zbog fontanele? Mogu mislit samo kako ti je, ja kao paničar sam u bedu samo kad je viroza u pitanju di bi tek bila kad bi morala i na ove pretrage. Al i sama znaš da bolje ne pitat google za dijagnozu, jer nakon toga možeš samo past u depresiju. Bolje da si nas pitala, mi bi rekle "ma nije ništa, budi bez brige, bit će sve to okej" :) A i bit će!!

Ja bez dioptrije :P

TinyBabyToes
    07. Prosinac 2016. 07:50

oh kaže Mia da je dosta za sad...odo!

• Audrey2016
    07. Prosinac 2016. 07:52

Nosila i ja naočale i leće i onda laserski skinula dioptriju i preporodila se... Imala -1.5 i onda tokom studiranja i puuustih knjiga, skočila skoro duplo. Sad sam kao nova nakon lasera 😋

ivchi87
    07. Prosinac 2016. 08:38

Nemoj zezat Audrey? A mene svi uvjeravaju da je 3 premala dioprija da se skida... a to bi mi bila najbolja investicija u zivotu. Skupo je bit corav. Vas dve nisam prokomentirala, ma nikad vas ne bi pogodila, ja sam misla da si ti crnka obzirom na grivu od male... mada i jesi vjerojatno samk se farbas?

Ma Kriszta i ti si blavica. Kao imas 35 godina? 

Zgodne smo zene, pogotovo sto ne peremk kosu i ne sminkamo se. Za Bozic svi selfije sa opranom kosom!

Bas mi i dodje da napravim undercut obzirom kolko me cupa mali. 

Ono sto pisetw da su im ujutro noaici puni to je od suhog zraka... grijanja. 

Nego sta vam je donio sveti nikola? Mi bili kupit neku sitnicu, na kraju uzeli vec i bozicni poklon, onaj cajnik sta je mislim Mamasita stavila. I kak je bio pritisnut necim, hodamo po parkingu a vice on: mmmmm sto volim kolace...jedva cekam to mu dat. 

Tiny ja mislim da ce vama svi zubi odjednom izac :D
    Nama neki dan treci, gornji. Taj ga najvise namucio...

TinyBabyToes
    07. Prosinac 2016. 08:49

Eto dama zaspala, di sam stala? :D

A ne vjerujem da je nama do grijanja nosek pun, njenu sobu luftam cijeli dan, radijator tamo zatvorili i noću gasimo grijanje. Jedino navečer zatvorimo prozor. U njenoj sobi se baš lijepo diše ;)
    Kod zuba, kladila sam se s mužem da će nakraju izvirit par zuba odjednom. Kad pipaš i gledaš ne možeš zaključit koji se bolje nazire, svi su isto hahaha

Sv.Nikola je nas zaboravio...a i mi na njega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.