Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    07. Prosinac 2016. 14:56

I ja 87. 

Dolaze mi polako one teme sta stw sve pisale. Audrey je pisala da fizijatrica ne podrzava nosiljke. Samo ne znam na ustrb cega, puzanja po podu sigurno i igranja na trbuhu al ko moze rec da nosiljka ne valja izmedju alternative nosenja na rukama i toga... Tako da, meni nosiljka super otkad ju hoce i sigurno je u njoj pol sata-sat vremena na dan. Ne zamaram se sa razlicitim misljenjima razlicitih doktora, kako rece Mamasita, sve umjereno.

Poso aaaaaaaa. Ma ne idem ja odma radit, uzet cu neplaceni do 9. Mjeseca. 

Halila nadam se da ce potegnut spavanac... 

Mladi gospodin je usavrsio kasljanje kad ga nesto ljuti i nesto hoce, to trebate cut. Da ga pedijatrica cuje misla bi da ima tuberkulozu. Boze kako ce on bit zajeban, vec ga vidim da ce batine dobivat ujutro kad se probudi preventivno i onda za svako sranje po potrebi. Totalno mi na ujaka baca. Samo ujak mu je bar ko beba bio dobar, on je svoju zlocestocu razvio sa recimo godinu dana. Mojem je izgleda razvijena vec po porodu. Rodjen s misijom i vizijom da bude zlocest.

ivchi87
    07. Prosinac 2016. 15:00

Pa gle ovak na slici kad ga gledam vec ga vidim na sjeveru Dinamovog stadiona s bakljom u jednoj ruci i transparentom: "Mama s razlogom se brines"  u drugoj.

ivchi87
    07. Prosinac 2016. 15:04

Ma ljetnicama lakse punit strane, imaju po 4 stickera dolje, zauzima to puno mjesta... 

Mamasita. Molim te ko Boga jos jednom one kiflice. Nisam spremila a ne mogu nac u povijesti...

ivchi87
    07. Prosinac 2016. 15:06

A i zalovila sam jedan dan popis na ljetnicama, ima ih brate, njih i Rusa sto milijona.

ivchi87
    07. Prosinac 2016. 15:07

Nas ni za nogomenu momcad. 

Evo 

Moj

Obol

Do 

600

Kisi kisi

Halila
    07. Prosinac 2016. 15:09

Krenula ja učit, ali Iris je imala drugačiji plan. Spavala 40 minuta. O veselja li.

Hahaha Ivchi, strašan je! I ti me uvijek nasmiješ, hvala ti! 

Spremila ja link za Mamasitine kiflice:
    http://kutakpeciva.com/recepti/slatke-dizane-kiflice/?id=1212

ivchi87
    07. Prosinac 2016. 15:30

Vidit cemo kolko ce moj odvalit. I sad vise nece do navecer spavat? 

Hvala :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.