Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    07. Prosinac 2016. 16:56

Uspjela sam!!!!!
    Tiny u H&M imaju samo kombinezon djeda mraza i za curice haljinice ništa drugo nisam vidjela. Naravno imaju sve brojeve osim onog koji meni treba

Halila
    07. Prosinac 2016. 17:14

Ivchi, pretpostavljam da će još do kupanja odspavat punih 20 minuta. 😥

Nego, zabavlja se s mrvicama kruha pa se sjetila da vas pitam.. jesu vaši bebači razvili pincetni hvat? Iris još nije.

Mamasita, braaaavo za Paulu! Napredna curka! Svaka čast! 

nasdva
    07. Prosinac 2016. 17:17

Neznam za vas ali ja se veselim skakanju po lokvicama
    http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/stvari-koje-usrecuju-djecu-ali-ne-i-roditelje-zasto-djeca-moraju-raditi-nered---457031.html

nasdva
    07. Prosinac 2016. 17:23

Gledam ga dok spava uopće ne ispušta dudu otkad smo prešli na veću. Kad mu je pokušam uzet budi se. Navečer ju bez problema uzmem prek dana ne. Sad i kad je budan ako ju vidi stavi si ju usta, pa mi vrati kad ga tražim. To prije nije radio, čak bi bio i ljut ako bi mu je dala a njemu se nije spavalo.
    Kak je kod vas?

TinyBabyToes
    07. Prosinac 2016. 17:27

samo ušla škicnut ajme koliko strana imam za čitat, ipak se javnem nakon spavanca, za ovo nemam vremena bili svekrići pa moji opet pisanje, i ode cijeli dan..

Jedino stigla vidit jer sam tu zadnje stala ...hvala Mamasita u pravu si, je baš svekrići išli kupit hranu pa vele da na nan3 piše od 10mj...

ostalo čujemo se kasnije! :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.