Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    07. Prosinac 2016. 16:56

Uspjela sam!!!!!
    Tiny u H&M imaju samo kombinezon djeda mraza i za curice haljinice ništa drugo nisam vidjela. Naravno imaju sve brojeve osim onog koji meni treba

TinyBabyToes
    07. Prosinac 2016. 19:22

nasdva

Uspjela sam!!!!!
    Tiny u H&M imaju samo kombinezon djeda mraza i za curice haljinice ništa drugo nisam vidjela. Naravno imaju sve brojeve osim onog koji meni treba

Niš nemaju??? A C&A? Možda sam to dvoje pobrkala... Baš je bilo dosta toga kad sam zadnji put bila u cityju... jedino nisam gledala brojeve

Halila
    07. Prosinac 2016. 17:14

Ivchi, pretpostavljam da će još do kupanja odspavat punih 20 minuta. 😥

Nego, zabavlja se s mrvicama kruha pa se sjetila da vas pitam.. jesu vaši bebači razvili pincetni hvat? Iris još nije.

Mamasita, braaaavo za Paulu! Napredna curka! Svaka čast! 

nasdva
    07. Prosinac 2016. 17:18

Halila

Nego, zabavlja se s mrvicama kruha pa se sjetila da vas pitam.. jesu vaši bebači razvili pincetni hvat? Iris još nije.

Vježba ga ali nije ga u potpunosti svladao. Imasistem ako neide prstićimaide ustima

mamasita4
    07. Prosinac 2016. 18:01

Halila

Nista pincetni hvat,ni blizu. A mi smo i mladji malo...

TinyBabyToes
    07. Prosinac 2016. 19:26

Halila

Mi već sad duže, možda već mjesec dana, hvatamo mrvice okolo u pincetnom hvatu. Iako je sad zadnjih tj, dva baš savladala tako da je napokon i ulovi. Pošto moja Mia od svega živoga i ne živoga vidi najmanju mrvicu na podu ni ne čudim se. Sad je počela i velike stvari primat pincetom za rub i dizat, onaj bager hvat sada sve manje..

Mrvice na stolu su zakon za vježbanje! :D

Kriszta
    07. Prosinac 2016. 19:45

Halila

Eto vidiš...pincetni hvat prije nego što napunila 7 mjeseci...nevjerojatno! 
    A na nogama ne želi stajati,još uvijek zgrči prste. Jel se trebam zabrinuti???

nasdva
    07. Prosinac 2016. 17:17

Neznam za vas ali ja se veselim skakanju po lokvicama
    http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/stvari-koje-usrecuju-djecu-ali-ne-i-roditelje-zasto-djeca-moraju-raditi-nered---457031.html

mamasita4
    07. Prosinac 2016. 18:04

nasdva

http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/stvari-koje-usrecuju-djecu-ali-ne-i-roditelje-zasto-djeca-moraju-raditi-nered---457031.html

Ooo pa naravno da se veselimo. Mi bi maloga obukli,cizme,hlace,sve nepropusno i on i muz vani nakon kise! I ajmo mali gustaj! Dode moja mama i kaze,neeeee Andrijaaaa u lokvuuuu...a mi ga namjerno pustimo da se dijete izgusta...jesu zadrti ti stariji....pa poslije lijepo pod tus i bog. Neka rade sve sta hoce i budu djeca dok mogu. Ja sam za to.

Kriszta
    07. Prosinac 2016. 19:45

nasdva

Gumene čizme imam...jedva čekam!!!!!!!!!!

nasdva
    07. Prosinac 2016. 17:23

Gledam ga dok spava uopće ne ispušta dudu otkad smo prešli na veću. Kad mu je pokušam uzet budi se. Navečer ju bez problema uzmem prek dana ne. Sad i kad je budan ako ju vidi stavi si ju usta, pa mi vrati kad ga tražim. To prije nije radio, čak bi bio i ljut ako bi mu je dala a njemu se nije spavalo.
    Kak je kod vas?

mamasita4
    07. Prosinac 2016. 18:06

nasdva

Gledam ga dok spava uopće ne ispušta dudu otkad smo prešli na veću. Kad mu je pokušam uzet budi se. Navečer ju bez problema uzmem prek dana ne. Sad i kad je budan ako ju vidi stavi si ju usta, pa mi vrati kad ga tražim. To prije nije radio, čak bi bio i ljut ako bi mu je dala a njemu se nije spavalo.
    Kak je kod vas?

Eto na,sve se mijenja. Moja kako kad al preko dana joj ne treba samo kad ide spavat. Nekad je pusti,nekad ne,ne opterecujem se. Malome je bila doslovno non stop u ustima i ostavio ju je s 2 godine apsolutno bezbolno. Bit ce sta bude.

TinyBabyToes
    07. Prosinac 2016. 19:28

nasdva

Kak je kod vas?

Mia uopće neće dudu. Radije si stavi svoja dva prsta u usta i njih cucla. Tu i tamo joj znam dati dudu ali onda ju premeče po rukama i grize, ne cucla ju i kad joj dopizdi ju baci i bok.
    Čudilo me, mislila sam da će bit ovisnik o dudi (na mamu) kad niš..Možda i bolje

TinyBabyToes
    07. Prosinac 2016. 17:27

samo ušla škicnut ajme koliko strana imam za čitat, ipak se javnem nakon spavanca, za ovo nemam vremena bili svekrići pa moji opet pisanje, i ode cijeli dan..

Jedino stigla vidit jer sam tu zadnje stala ...hvala Mamasita u pravu si, je baš svekrići išli kupit hranu pa vele da na nan3 piše od 10mj...

ostalo čujemo se kasnije! :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI