Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    07. Prosinac 2016. 09:03

Ispada da sam ja najmalada 91' !
    Nju samo nos uhvatio kise stalno i izletavaju smrklji a cim idem obrisat urlik a nedo bog pumpicu priblizit.. opasno razmisljam o kupnji onog nastavka za usisavac danas je zuta srijeda u citiju pa mislim da cu kupitna popustu to.
    I ja sam razmisljala o laserskoj i onda kad sam trebala termin dobit za pregled me trta uhvatila ne znam to su oci... a znam da budimo realni jako je mali postotak da se nes bas ozbiljno desilo..  i nama prvi spavanac i sad napokon kofi u miru

TinyBabyToes
    07. Prosinac 2016. 09:05

A sad pitanjce... Mi smo još na NAN2, i tek jučer vidim na kutiji mjere kao za bebe od 6,7mj, dalje nema. Da li trebam preći na NAN3??? Ima li tu razlike u sastavima ili?

Buni me to šta se pitam jesu li te brojke povezane s brojem krutih obroka ili to nema veze? Tj. da li bi trebala preći na trojku ako imamo 3 kruta obroka ili to nema veze?

Jer mi smo za sad na dva obroka..kak ti, nekad ispadne jedan jer drugi završi u smeću (kao cikla npr) a nekad i 3 jer pojede malo pa kasnije pojede ostatak i tak...brljavimo se..

• Audrey2016
    07. Prosinac 2016. 09:46

Mi cemo danas u emmezetu, ako je netko takne po rukicama završit će u,hitnoj pa ako čujete nešto, to je Audrey napravila.... Idemo po kuhinju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.