Ispada da sam ja najmalada 91' !
Nju samo nos uhvatio kise stalno i izletavaju smrklji a cim idem obrisat urlik a nedo bog pumpicu priblizit.. opasno razmisljam o kupnji onog nastavka za usisavac danas je zuta srijeda u citiju pa mislim da cu kupitna popustu to.
I ja sam razmisljala o laserskoj i onda kad sam trebala termin dobit za pregled me trta uhvatila ne znam to su oci... a znam da budimo realni jako je mali postotak da se nes bas ozbiljno desilo.. i nama prvi spavanac i sad napokon kofi u miru
Ispada da sam ja najmalada 91' !
Nju samo nos uhvatio kise stalno i izletavaju smrklji a cim idem obrisat urlik a nedo bog pumpicu priblizit.. opasno razmisljam o kupnji onog nastavka za usisavac danas je zuta srijeda u citiju pa mislim da cu kupitna popustu to.
I ja sam razmisljala o laserskoj i onda kad sam trebala termin dobit za pregled me trta uhvatila ne znam to su oci… a znam da budimo realni jako je mali postotak da se nes bas ozbiljno desilo.. i nama prvi spavanac i sad napokon kofi u miru
najmlađa mamica ovdje, i takva kulerica ;)
Po meni se isplati kupit taj nastavak za usisavač, ja ne znam šta bi bez toga!!! To je nešto za čim ne žalim što sam kupila. Imaš u dm-u taj nastavak (Baby vac mislim da se zove), bio je nedavno i na akciji al ne znam jel je još. Nije niti 100kn, vidjela i u bubamari al je tamo bio skuplji za 10kn...

A sad pitanjce... Mi smo još na NAN2, i tek jučer vidim na kutiji mjere kao za bebe od 6,7mj, dalje nema. Da li trebam preći na NAN3??? Ima li tu razlike u sastavima ili?
Buni me to šta se pitam jesu li te brojke povezane s brojem krutih obroka ili to nema veze? Tj. da li bi trebala preći na trojku ako imamo 3 kruta obroka ili to nema veze?
Jer mi smo za sad na dva obroka..kak ti, nekad ispadne jedan jer drugi završi u smeću (kao cikla npr) a nekad i 3 jer pojede malo pa kasnije pojede ostatak i tak...brljavimo se..
A sad pitanjce… Mi smo još na NAN2, i tek jučer vidim na kutiji mjere kao za bebe od 6,7mj, dalje nema. Da li trebam preći na NAN3??? Ima li tu razlike u sastavima ili?
Buni me to šta se pitam jesu li te brojke povezane s brojem krutih obroka ili to nema veze? Tj. da li bi trebala preći na trojku ako imamo 3 kruta obroka ili to nema veze?
Jer mi smo za sad na dva obroka..kak ti, nekad ispadne jedan jer drugi završi u smeću (kao cikla npr) a nekad i 3 jer pojede malo pa kasnije pojede ostatak i tak…brljavimo se..
Neeeee, NAN 3 ti je od 10mj. Nebitno o broju obroka

Mi cemo danas u emmezetu, ako je netko takne po rukicama završit će u,hitnoj pa ako čujete nešto, to je Audrey napravila.... Idemo po kuhinju
Mi cemo danas u emmezetu, ako je netko takne po rukicama završit će u,hitnoj pa ako čujete nešto, to je Audrey napravila…. Idemo po kuhinju
Ne daj se ženo! Ja te podržavam! Kupite nešto lijepoooooo.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji