Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    07. Prosinac 2016. 10:20

Evo još jedan post pa odo...Od jutros napravila palačinkice za maloga (nije išo u vrtić, muž ne radi pa da ostane malo s nama doma, izać ćemo vani), skuhala šnicele u toću, pripremila maloj kašicu (koraba, špinat, palenta), i odo se otuširat (to je luksuz hahaha). Spavali ajde ok, mlijeko u 3 i nastavila do 7. Mali malo vikao oko 4, al se brzo umirio nisam se morala dizat. I nema više ništa kod nas. Sunce u St, nek mala odspava prvi spavanac pa ćemo vaniiiiiiiii. Moram iskoristit ovo još malo, od ponedjeljka u nove radne pobjede. Ne da mi se.........

mamasita4
    07. Prosinac 2016. 10:51

Amo cure, bar do 600-te strane....ja sam dobro jutros pridonijela. Ljetnice pune do 1000. Pa nismo ni mi tako loše....

• Kriszta
    07. Prosinac 2016. 11:13

Možemo .uvest da svaki tj ( npr. ponedjeljkom ) stavljamo nove slikice hehehe

Nama noć super,ali je tek početak. Zaspala sama,budila se u 3h i do 8h. Inhalilarala sam je ujutro i sad nemam šta drugo više.Čekam da vidim,dal će se pogoršat.
    Probala ,zub zasad nije.

Mamasita pa ti polako počinješ radit. Vjerujem,da ti se ne da...mene zvali neki dan,da mogu počet ako želim (posao preko veze,na pola radno vrijeme,ali nije moja struka).Odbila sam,rekla da tek kad mala navrši godinu dana,ako budu trebali nekog.Meni je rečeno,da mogu bilo kad upisati malu u vrtić,ja sam mislila da je tako svugdje.

mamasita4
    07. Prosinac 2016. 11:27

Kriszta, kod nas je situacija i s vrtićima katastrofa. Svake godine se ne upiše oko 1500 djece. Nema mjesta. Užas. Ko da netko provodi kontranatalitetnu politiku ovdje kod nas. Nama su prijave za vrtiće u 4.mjesecu, u 5.mjesecu saznaš jesi upao. Ako nisi, ko te šiša. Drukčije dijete ne možeš upisat. Osim preko veze naravno. Tako da ja Paulu svakako prijavljujem u 4om mjesecu. Do tada dadilja. Sreća pa mogu, hvala Bogu za dobar posao. Svaki dan se lupam nogom u guzicu.

poisonivy2604
    07. Prosinac 2016. 12:14

Bok cure, jeste se raspisale...
    Stela je bolje..sve je prošlo osim kašlja, on se pogoršao :/ al je vesela i puno je spavala..od 7 navecer do 8:40 ujutro..s 2 klopanja ;)
    Sada ima prvi spavanac i tolko kaslje da mislim da ce se probudit svakog casa.
    Ipak sam ja najmlađa, '92. ;)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Kriszta
    07. Prosinac 2016. 12:50

Ajme kako ste sve mlade. Nasdva mi vodimoJa sam 81 god. Očito najstarija heheheh

Poison drago mi je da je malo bolje. Kašalj zna nažalost uvijek još potrajati. Nekad i 2-3 tj.

poisonivy2604
    07. Prosinac 2016. 13:08

Kako ste vi Kriszta?

Pokusavam nahranit Stelu i diže joj se želudac i kašlje na svaku žličicu i na kraju izbljuca čistu sluz..to nju muči

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.