Jeeeeeej jos 7 stranaaaaaaa! A jesam luuuda. Pece se krostata....njami. Djeca se igraju,tata igra na komp a ja na kaucu odmaram. Bas mi je dobro. I neka je.
A sve da cu pitat vas mame sisalice haha. Grizu li vas dok dojite sad s tim zubicima? Nevjesta mi muku muci,izgrizla je mala do krvi sa dva zuba....
Pincetni hvat i zubi. Naime, mene ne grize osim kad me zeli ugrist pa se onda smije i jednako tako se makne sa cike pa pincetnim hvatom pokusava uhvatit bradavicu i isto se smije jer zna da cu dreknut kad me zaboli. Tu koristi pincetni hvat od nedavno i kad neku etiketu oce primit na igracki... za ostalo bas i ne...
Mamasita, mene je možda svega dva tri puta ugrizla, al ima super foru da me u zadnje vrijeme kad sisa, grebe s noktićima i to po istom mjestu, već mi pred par dana krv išla. Ako joj primim ruku, onda vrišti. Uglavnom, super fora, sva sam izranjavana. 😑
Dudu moj oce al nema pojam o tom da mu fali ako mz ju ja ne dam. Mi dudu od milja zovemo cep. Kad njurga, stavim mu cep. Inace mislim da su one Babynova dude od Kozma u biti NUK. A duplo jeftinije...
Bila i ja u Cityju u DMu, majketi, pa to ko da se dijeli sve!
U Mulleru sam kupila onu guralicu od chicca, da dijete jadno ne gura plasticnu kutiju... Odmah je skuzio sto treba raditi pa sad pada preko te guralice umjesto preko kutije.
Pincetni hvat mi je ped rekla da se razvija kroz 9. i 10. mjesec, prvo krenu s etiketicama naravno :) Ovaj moj buzdovan je poceo s time pred neka 2 tjedna, sad su mu mrvice zanimljive. Isto kao Ivchi i Halila, grebe me i lovi s prsticima kod sisanja.
Svaki put kad malcu dajem sisu osjecam se ko da ju dajem morskom psu koliko zubi ima. U pravilu me je najvise grizao kad su prva 2 izbijala, to me je bas znao jako ugristi, sad jedino u polusnu pa se trudim ne vristati jer bih ga onda jos morala i uspavljivati
S dudom nemam problema jer ju nece.
Buduci da bildamo chat, evo drugi post...
I ja sam 85. godiste... Uglavnom, jos se ucim na vas sa slikama i divne ste mi
Mi dosli s plivanja, malac strgan, pojeo i spava sad ko klada.
Muzu sam za rodjendan radila nesto prefino, nema pecenja, nema kuhanja, a super slastica. SAVRSENO!
http://gastro.24sata.hr/kolumne/krema-od-mascarponea-sa-sezonskim-vocem-8163
Sortiraj odgovore
Najstariji