Kaj ste vi odlucile uhvatit ljetnice?
Za pocetak KriszTina sretnih 9! Ozdravite brzo, ak nema temperature ni ne racuna se ko bolest. Bas tu sad vidla clanak kak su bebe najosjetljivije izmedju 8-10 mj.
Nasdva bravo za muza sto nije iso prema svjetlu :))) tebe sam zamisljala tocno tako! A mame ko mame, mu bumo i jos gore...
Tiny daj ne lazi, to nisi ti na slici. Da nisu svi komentirali kak kao da te znaju ja bih odma rekla da te znam od nekud :) uhvatila sam i onu morsku sliku, tamo ne bi nikad rekla da si to ti, al na ovoj mi vec licis na Tiny.
Halilu opce nisam tako zamisljala. Kad ste vas dve uvele treci obrok?
Poison sam misla da je crvenokosa. Mozda zbog Poison Ivy, ona je crvena u filmu jelda? Nadam se da je Stela bolje.
Crna ma tebi je i ovo super kad ti je svijetlija kosa al vidi se i da ti crna super stoji, meni se cini da ti sve super stoji.
Mamasita isto nema sanse da bi rekla da je ona. Kakvo dvoje djece, mos samnom u srednju skolu.
Sad kad ja stavim sliku cete me trazit osobnu svaki put kad opsujem.
E da, Kamikaze je tam nes pricala sta sam se bas nasmijala premda sam bila u bluesu. I Kamikaze mi totalno lici na Kamikaze, ja ju ne bi nikad ko plavusu zamisljala...
Ja citala ovih par dana na preskokce, al sam bila u takvom bunaru da nisam imala volje napisat nista. Ni vremena zbog bjesomucnog guglanja da sto bolje svom djetetu postavim najgoru dijagnozu koja ima na guglu. Uglavnom danas smo bili na onom pregledu u Klaicevoj, ma dobar je moj glavonja, samo ce ga pratit svaka dva mjeseca i rekli nam da se narucimo za svaki slucaj za magnetnu jer se dugo ceka ako ce slucajno trebat negdje oko ozujka. Ja sam bila ove dane, ma strava... jebo me pas ja sam misla da ce nas odma s vrata poslat u operacijsku salu. Ma necu vise ni spominjat, pao mi je kamen sa srca sad. Nek Bozic pocne.
Idem nac koju sliku, imam dve il tri mozda.
Ba s am htjela rec, kaj niko od vas ne nosi naocale? Tu sam jedino ja corava kokos ocito.
Ja imam neku malu dioptriju,stavim ih kad citam neku prezentaciju izdaleka il vozim po noci. Inace ne
Ivchi,bas ste top! I naravno da te nisam ovako zamisljala. Ma nisam nikako doduse....eto nek smo i glavnu zabavljacicu upoznali!
Ova inače ljetna slika,čim uspijem opalim selfie,samo da mala ozdravi.
I da operem kosu heheheheh
Sortiraj odgovore
Najstariji