Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    06. Prosinac 2016. 19:38

Ok to je to, sad sam svakom loncu bila poklopac, dalje čekam Ivchine zgode :D

crna123
    06. Prosinac 2016. 19:51

Tiny napuni 2 strane dok meni predavanje zavrsi :)) gotovo napokon sad ucenje juhuu.
    Ma nebu joj nis od jogurta i ja svojoj dajem vec su navikli.

nasdva
    06. Prosinac 2016. 20:53

Kriszta sretnih 9 
    Mi smo danas ipak pojeli ciklu, razblažila ju ja s rižinim pahuljicama. On u ruci imao slani štapić i super bratić se pored njega glupirao i jeo štapiće pa je imao drušvo.

nasdva
    06. Prosinac 2016. 21:00

Tiny sjetila se Mie
    https://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/zdravlje/zitarice-i-mlijeko-smanjuju-apsorpciju-zeljeza-kod-djece-7238

• Kriszta
    06. Prosinac 2016. 21:06

Lude ste skroz.
    Za silvestrovo bih baš voljela negdje otići. ALi uvijek kad je tako,onda se nešto dogodi,pa ništa od mojih planova. Željna sam. Nigdje ne idem,baš bih se voljela malo opustit. Bumo vidjeli.
    CIKLA-i kod nas je (barem mislim) bio problem,da sam pretjerala količinski ,ipak je jaka cikla..pa kad završimo sa mahunom,vraćamo se na nju.

Idem sad pogledati nove slike :)

Ako netko zna kako smanjiti sliku,nek mi javi..unaprijed hvala :P Inače stavljam onu koju TinaBonita često koristi :)

• Kriszta
    06. Prosinac 2016. 21:08

Hvala vam..
    Danas ujutro u 9:23 smo napunili 9 mjeseci 

Halila
    06. Prosinac 2016. 21:32

Kriszta (TinaBonitaHalugica), sretnih 9 velikih! 😂
    Ja sam uvijek na kompu sliku smanjivala u Faststone-u pa onda upload ovdje. 
    Tiny, Mamasita lijepe nove slike! I Mamasitu sam drugačije zamišljala.

Niste normalne koliko ste ispisale, sve sam zaboravila.. Odo ja, prva pomoć me čeka. Kako ste krenule, ujutro ću imat 250 stranica za pročitat. Ok, taman uz kavu. Puseke šaljem!

nasdva
    06. Prosinac 2016. 21:37

I ja bi za pišulinca nešto ovakvo
    http://www.index.hr/lajk/poster/179299/top-20-najsladih-bebica-odjevenih-u-djeda-bozicnjaka

mamasita4
    06. Prosinac 2016. 21:51

A nista,slikat cu se onda s naocalama i u odijelu pa me mozda prepoznate hahahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.