Moja zanjonjala, računam si sigurno će odvalit pola sata kao i inače, malo sam se legla da me glava popusti, zaspat ne mogu, mislim si idem popit kavu još tih par minuta na miru, pogledam na sat ona spava već sat vremena. Opet neš kontra udaramo, kaj će me danas čekat...
Da, svi imamo takve dane. Ja jedno 5 u tjednu. Al popravljam se, imam neku metodu novu, on cendra i zanovijeta (tipa jer sam ga se usudila presvuc) a ja mu pjevam jer znam da ce ga to nazivcirat. I onda mi je lakse jer zivcira on mene a i ja njega. Nisam vec duze sad imala neki ispad bijesa. Za sad ne moram kod Charlie Sheena. :D Al zubar mi ne gine kolko stiscem zube kad me provocira.
Tiny ja isto ne volim kad mi ujutro prespava dugo... onda popodne kaos.
Mamasita, tocno to. Kad se pritajim onda cak moze sam sa sobom 10tak min. Al eto mene i eto zvucne kulise mmmmm nnnnn gggg rrrrrrrr nnnnnn.
Imam za podijelit jos jedan iritans. Neki dan kod pedice i u cekaonici pricam s nekom mamom s bebom tu negdje starosti. I u tih 5 minuta ona prica samnom i cijelo vrijeme ljubi dijete, sunce moje ovako, ljubav moja onako, ne cujem je uopce od cmokanja. Znaci wtf? Jel to samo mene zivcira il je to iritantno?
Kriszta nek Mia izabere kumicu na placu :)))
Mi danas brokulu. S cim bi ju mogla, s krumpirom mi se nekak cini da bu bljutavo... e stalno zaboravljam maslinovo stavit u kasicu a citam da bi svakako trebalo u povrce jer je masnoca potrebna za vitamine A i D da se iskoriste...
Ja brokulu kombiniram s batatom jer je on sladak. Kupila od hippa ulje repice za bebe s omega 3 i 6 i to mu dodajem u povrće. Čital pola čajne žličice ide, kod mene odakativno.
Lovro danas jede mrkva, krumpir, luk, piletina
Ovaj vikend je u West gate-u sajam beba. Ide koja?
Hej.
Evo nas tek sada doma..noc je bila mrvicu bolja od prosle. Prosle smo kod pedijatrice, cistila je nos Steli, inhalirala, ona se plakala, povracala od placa..zivi show!
Uglavnom dobile smo antibiotik na kraju !!!??? za liječenje infekcija dišnih puteva. Ako nam ne bude bolje do pon moramo nazad k njoj, ako bude piti lijek tjedan dana/do petka..i to je to
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
I mi imamo balzam od jele u pripravnosti vidim da ga hvale svi pa...avokado ni meni ne valja a ona ga jede al dobro ta bi i zemlju pojela tak da...ja planiram ic u west da ubim vrijeme realno mi nis ne treba al...
Ne volim ni ja vidjet ta cmakanja nit da iko moju ljubi pogotovo kad su naperlitani sam ju okrenem od te osobe ne dira me uopce..
O zivciranju da ne pricam jucer osli u setnju i nakon sat nece se vozit ni nosit i dere se reko skuliraj se jer cu ju zahitit negdje nakraju sam nasla opciju da ju polegnem u kolica sta ju zivcira pa se placi s razlog. odplakala svoje minutu dve ja ju posjednem i vidi cuda suti i vozi se. ova predavanja me malo spase bar ju ne vidim ta dva sata i odmorim zivce
Ivchi ti si tu negdje ko ja oko tih cmoktanja i bebonja i srcedrapajućih prizora. Nisam prije bila baš tip koji je gledao okolo bebače, niti da bi udisala "joj vidi kak je slatka bebica", više sam cmoljala na životinje okolo. Sad imam bebu i sad se mogu raspekmezit na bebe (došao i taj osjećaj polako), ali i dalje ni pada mrak na oči kad vidim te buci-muci. Ne znam, ja to ne radim. Mislim...dajem ja njoj puse, grlim, mazim al ne onak luđački kak sam ko klinka znala skakat za pesom :D
S problemom ljubljenja mog dijeteta nemam, sve ih rastjera plačom kad ugleda nekog kog ne zna hahahah
I stavi onu neku grickalicu za zube u usta kad ih stišćeš, nećeš zubaru bar :D
Nasdva ulje repice...dobro si me sjetila, ide i to u šoping kolica :D
WG preskačem, daleko mi za prošetat, a zbilja mi ne treba ništa, kut bespotrebnih stvari je pun ;)
Poison eto bolje da ste to na brzinu obavili. Nadam se da će antibiotik brzo pomoći! A niste krv i urin vadili? Odmah dala antibiotik?
Crna kak ste krenule vašem balzamu će i proć rok trajanja ;)
Hahahahhaha a jesi joj preokrenula ploču
Inače i ja se zaboravim stavljat maslinovo ulje u kašicu, al eto danas sam se sjetila u krumpir i špinat dodati. Sve smo pojeli! Jeeeeej
Počela se pentrat na jastuke da dohvati utičnice. Krasno. Bar imam one zaštite po utičnicama ak niš drugo.
Još malo zatopli i odosmo u šetnju, sve se bojim koja će nervoza bit popodne kad je sad ujutro odspavala sat i pol... Bu si odspavala pol sata negdje oko 2 i onda ćemo cmizdrit do kupanja, garant :P
Nikakve pretrage. Samo ju poslusala, pogledala grlo i taj sekret iz nosa što su izvukli. I odma antibiotik.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji