A da..čini mi se kao da joj i 3.zubić izbija..desna gornja jedinica joj se skroz bijeli! Baš kako veliš, sad znaj zbog čega manje jede. Al dobro, barem nije loše volje, znači nije ni gladna. Kad ti mali ne znaju reć šta ih muči 😅😋
U ovih sat, možda malo više, što spava nije još zakašljala. Nadam se najboljem.
Laku noć, cure!
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
A brateee... pitam se jesam li propustila voz, jel ima covjek vise zivaca za bebu u ranim dvadesetim nego u tridesetoj? Ne mogu taj zvuk vise slusat danas majkemi. Ģgggggg gggggg gggggg mmmmmmm mmmmmm mmmmm nnnnnn nnnnn nnnnnn. On mene jebe u zdrav mozak da prostite. Tata ostane s njim, ja se vratim iz dma, oni sjede za stolom, caca mu skoro zaspo od dosade a ovaj sam petlja po telefoncicu i zabavlja se. I cim me vidi pocne cendrat jer bi htio letit i pjevat hanki panki and you turn yourself around and thats what its all about! Ko da me neko raspa po glavi mi vec dodje taj zvuk njegovog cendranja. Blazena tisina otkad je zaspo.
Ma zivcana sam ja zbog te njegove glave i to tocno on osjeti pa me davi. Jebo gugl. Svasta sam nasla, i najgore sta sve te glavice izgledaju ko njegova. Ovi narucuju u Klaicevoj za kraj 12.mj, al mozda nes sredim prije.
Poison ako ne bude puno kasljala nemoj ni ic dokici... ima svega sad u cekaonama.
Kad smo kod sljiva ja bila kupila u konzumu il sparu,ni ne znam vise di. Boze sacuvaj. Bolja hippova kasica ziher.
Ivchi, ko da ja pisem. Dakle, malu stavim na pod, ona nadje igracke i zabavlja se. Ja odem, nema me 10 minuta (stavljala novu posteljinu), ne cujem nista, ona se igra. Ja se vratim, ona me vidi i krene uaaaaaaaa plakanje....digni me digni me. Svi su isti. I sin mi je tako ISTO IDENTIČNO tulio kad bi me vidio. Do tada ništa. Sve ok. Oni znaju da mi možemo sve, da smo tu za sve i da cemo uvijek bit i onda nas TARU! Mater im j.
Jutrek!
Noć tak-tak. Par puta sam je čula kak bi zavrisnula al nastavila je dalje spat. Valjda taj zub, sve ga bolje osjećam al i dalje sam slijepa, niš ga ne vidim.
Uvaljan čaj u 4 i lijepo mlijeka popila u 6 kad smo se ustale.
Mene svaka kost boli, a nema temp. To me još nešto napada od kad sam reka da osjećam da me neš hvata. Mislim da su sinusi (šta me inače nikad nije lovilo) baš me lice boli ne glava, ustanem se u 1 dat joj jest, kak se ustanem tak mi nos procuri i potreba za kihanjem al se suzdržavam da ju ne splašim dok joj bocu držim :D
Bit će bolje eh...
Poison znam da te ja koja ludi šta mi dijete niš ne jede ne bi trebala tješit (jer samu sebe ne mogu utješit) al to je valjda tak. Njoj je dosta. Dok je ona nasmijana i zaigrana nemaš se šta brinut. Nama su i dalje vrh mjere 130ml sve ostalo bude samo manje od toga... Kad mi popije 70ml padne mi mrak na oči. Al ona je zaigrana i nasmijana i to je valjda bitno. Moja dosta smanji obroke kad je bubina ili eto kad je valjda taj zub muči.... proći će i to!
Kak je noć prošla? Jel kašljala i dalje?
Ivchi ne znam šta bi rekla, tvoj Hrvoje je baš zahtjevan. Navikao se on meni se čini da ćeš ti uvijek biti kraj njega. Iako to sad kreće pod normalno, ni ova moja nije više oduševljena kad ostaje sama, baš moraš sjedit kraj nje! Nije da se ti šta s njom zabavljaš, ona je u svom poslu al moraš sjedit kraj nje. Ustanem se eto vriska MAMMMMM (tak jedino zna zazvučat mama). Solo se igra kojih pol sata onda joj dopizdi. Lagano se navikavam na to.
I jučer sam otkrila novu igru, vježbu puzanja- laser s mišom (kaj imam za mačka) zakon stvar, ja njoj svijetlim a ona gmiže za mišem :P
Kriszta misliš kupovnu kašicu od Hippa? Kupovne isto nikak da pojede :D
Zahtjevno dijete nema šta hahaha
al zapisala sam si kombinacije pa ću neš iskemijat ;)
Evo Tiny ako voli krumpir,a imaš špinata:
Kašice sa krumpirom za poticanje probave:
krumpir + blitva + maslinovo ulje
krumpir + muškatna tikva + maslinovo ulje
krumpir + špinat + zelena tikvica + maslinovo ulje
Sad ćemo se mi obući,papati i nas dvije idemo na tržnicu :D
Pozdrav,
Počela sam pisat post s seronja mali, ali sam ga obrisala i sad 10-ak min kasnije pišem ponovo.
Osjećam se ko govno, tako sam viknula na jadno dijete da je počeo plakat, a muž strčao s kata da ga uzme od mene i uspava.
Treba mi tečaj kontrole bijesa!
Nego ja živčana do bola da i sama sebi idem na živce. Mališa se svako jutro budi oko pola 6-6 popije mljeko malo hoda po krevetima držeći se za ogradicu kindača odn uzgavlje, napuni pelenu (zadnjih nekoliko dana, pa i danas) i onda u pravilu opet oko 7 zaspi. Danas muž došao iz noćne i legao na 2 sata. Mališa ko za inat nije htio zaspat, gledali crtiće, pustila mu crvenu jabuku, njegovu uspavanku... Smiri se i samo što nije zaspao nešto ga pikne i digne se i počne pričat i vrištat. Naravno probudio je tatu, ali je i prvi put rekao tatatatata...
Sad se ja pokušavam skulirat jer smo ostatak dana sami.
Gledam po kalendaru danas ovulacija, da li su ti glupi hormoni povezani s tim što grizem?...
Sinoć sam ga na 2 sata ostavila svojima i noćas se budio ni sama neznam koliko puta i čak je plakao u snu.
Bebe kad su bolesne jedu manje tako da energiju troše na to da ozdrave a ne na probavljanje hrane
Sortiraj odgovore
Najstariji