Mamasita gušta li i Paula ovako?
http://www.index.hr/mame/clanak/ovako-se-pere-kosa-da-bebe-nauce-gustati-u-tom-cinu/933897.aspx
Ne cuje jos se dok dise...osim kad se nakupi slajma, pa kad ga iskaslje opet je ok.
A ne znam..mozda i je ko kronicni pusac, bas se sva onako napinje i zacrveni sva koliko je nadrazuje.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sad sam čula na radiu pjesmu od Gorana Karana Dobro ti jutro ljubavi. Baš mi je super
Odlučila sam ići sutra ujutro. Danas nemam kako, muž je s autom na poslu. Neka je presluša za svaki slučaj. Vidit ćemo još kakva će noć biti.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Brzinsko javljanje prije čitanja, raspisale ste se ;)
Bile u šetnji do Lidla, na kavi, pa opet šetnja, zaboravna mama zaboravila ponjet jelo (ako da to Miji predstavlja problem neki), doma zbrljavila bocu i sad bi ju mogla lagano na spavanac, nismo spavale niš.
Uživala je u Lidlu, skvičala od sreće šta je sve vidjela, ljudi gledaju u čudu a ona skakuće u kolicima... moja buduća šopingoholičarka ahahhaha
odo je spremit u krpe, pa kasnije čitam!
p.s. jel ječam otvara/zatvara??? Sad sam uzela ječmenu kašu u Lidlu. Nema batata. Palentu neće, amanrath ili kak već di to da kupim? Nisam to nikad ni kuhala... dala joj danas tikvicu, al ni bila oduševljena pak. Prije ih je htjela.. ma njoj nikad ugodit
Sortiraj odgovore
Najstariji