Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iv-ka
    25. Studeni 2016. 13:58

Pozdrav cure! 
    Ne citam par dana pa imam cijeli dan citati zaostatke 😊

Koliko viidm, viroze su vas uglavnom popustile, a nas bas ulovile. mene boli grlo, a bebolina smrlji.

Mi smo konacno poceli papati, hvala dragom Bogu vise. al po noci jos uvijek poprilicno lose spavamo, barem tri budjenja imamo. evo danas smo papali jabuku i bananu sa smrvljenim keksicem unutra, a za rucak je krumpir, bundeva i mrkva, s masl uljem. 

U westgate cemo nadam se otici, u planu mi je kupiti autosjedalicu, u jaje jedva stajemo. A kako vi, jeste vec presli iz jajeta u nesto vece?

Uhh, vidim da vas vecina ima problem stavljanja kolica u gepek, i nama je tako, kolica stanu, ali osim njih vise nista. imamo neka polovna kisobran kolica, od necaka, vozena ako 20 puta, pa cemo njih koristiti uskoro. 

Eto, sve sam citala na brzinu, ni ne sjecam se vise svega o cemu ste pisale...

mamasita4
    25. Studeni 2016. 14:02

Doso taman sa njemackog amazona! Jupi!

• iv-ka
    25. Studeni 2016. 14:05

Uuu mamasita mrak! jel sto jeftiniji nego kod nas? vidjela sam ga negdje na akciji 1000 kn, malo previse...

ivchi87
    25. Studeni 2016. 14:07

Poison, dala je antibiotik da sprijeci daljnje sirenje upale, ima smisla cak i ako je bila samo viroza posto se bebama zna to upalit... mozda je cula po kaslju i vidla po sekretu.. a dosta dugo traje prehlada. 

Ma nije ova moje dijete ljubila bozesacuvaj. Svoje. Al ono prica samnom i ne moze recenicu sklopit da petsto puta ne poljubi dijete...

Kod mene crni petak da ne moze bit crniji.

mamasita4
    25. Studeni 2016. 14:09

100E njemacki amazon,doso u 3 dana! Top!
    Ivchi,ostavi dijete tati i odi trosi vani!

ivchi87
    25. Studeni 2016. 14:14

Da. Caca je obeco doc ranije. Mozda dodje u pet do pola 7. Il da me Mamasita razumije (muz mi je dalmatinac pa znam da se izgubite kad neko kaze pola 7 :D) 5 do 6ipo :D

Mamasita jel sjedi Paula? Jel ju stavljas ti na sebe da sjedi nekad?

TinyBabyToes
    25. Studeni 2016. 14:40

Obavili šetnju i pekaru. No, ma odlična sam u pogađanju, zaspala je ravno u 14:00! Još ne vidim trzaje, mogla bi ipak dulje od pol sata potegnut jej!

Iv-ka slikica juhuuuuu! I bravo, napokon je počela papati! I jel tak da je samo jedno jutro otvorila usta za žlicu bez problema? Mustre jedne, btino da su nama sve živce do tad pojele :D
    Koliko je sad velika već? Mi još uvijek stanemo u jaje bez beda.

Mamasita auuuuuu odlično izgleda, a i cijenu si pogodila. Bome soma kuna previše uh..

TinyBabyToes
    25. Studeni 2016. 14:46

Nisam ni pohvalila Miu kako se uspije podignuti u sjed kad joj pružiš ruke. Ona leži i stavim prste ispred, uhvati se za njih i sama se podigne gore, prije je mogla ako i ja pomičem ruke. Sad se baš lijepo pogurne. :)
    I još malo pa će sama pretpostavljam hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.