A ili je onda Kriszta stavila, pojma nemam ;)
Uh jedva je uspavala, ne da se dijete, prezanimljivi dan bio, vidjela svijeta hehehe
Došao joj ujo, plakala mu je pa bar sat vremena, kasnije je tek odustala pošto je cijeli dan proveo s nama. Iako ni joj bilo baš svejedno, svako malo škicne gdje je on.
Počela je gmizat ko crv sad baš velikom brzinom. Cijelu kuhinju je odgmizala. Koliko god ja kocki na pod poslažen ona ode s njih i na pločice. Naravno, zašto bi bilo drugačije :D
I na zadnje odgmizala do kolica i uspjela se malo uzdignut uz njih. Eto i to će još malo savladat jeheeee
😂😂😂😂😂
Samo da vas pozdravim!! moram vas razocarati i rec da nisam trudna,netko nes krivo povezao, ali super ste me nasmijale!! i mislim da bas toj ludaci sam napisala kaj znaci 4+6 😲 a to sam skuzila tek nekoliko postova kasnije..
Ma Pinkica je Tina garant. U 5. tjednu trudnoce njoj doktor vidi plodnu vodu i posteljicu... ja sam ocekivala da ce sad odigrat da se javi ko Halugica, a onda ko Pinkica kaze Halugici da odjebe :D
Ma ima onih malih kisobranaca, u dzep ti stanu... 200-300 kn, ne mislim vise dat.
Nemam poojma za jecam...
Sortiraj odgovore
Najstariji