E da, krumpir/špinat/maslinovo ulje je baš pomogao za kakicu. Još smo popodne popapale kašicu od rižinih pahuljica i JABUKE (nemrem bilivit da je to prošlo) i kasnije se baš pokakila bez muke. Muž mjenja, zove on mene da šta je ovo sve zeleno! Špinat, dragi
Jučer je baš lijepo papala, sve boce do kraja, obje kašice do kraja...mama hepi :D
Za vrijeme kašice sama si je primila bocu s čajem u ruke i sama pila. Ni to nemrem bilivit koliko novih stvari ona napravi u kojih tjedan dana.
Večernje uspavljivanje hB još dobro ide. I dalje ide kupanac, papanje (kolko tolko) i sama u kindač. Malo gunđa, pjeva ali zaspi. E sad vidit ćemo kad i ona skuži da se može na kindač popeti, gmizati i ostale stvari koliko će nam dobro ići uspavljivanje ;)
Moja cendra jucer cijeli dan,bas tuli ono,cekam taj drugi zub...nocas kaslje,evo budna od 7. Papala u 4. Cek,idem pipat zub,mozda je i doso hahahhahaa.
Jutro.
E pa ne znam, mozda svatko ima svoju politiku, kod moje pedice se ide s mjesec, 3mj, 6mj i tada se radi visina/tezina/cjepljenje i gleda motoriku i sta vec..ona zna :P onda s 9mj samo pregled/visina/tezina..onda s 1god opet cjepljenje...dalje ne znam..uglavnom mi idemo sljedeci tj. samo na taj pregled.
Tiny sretnih 8!
Ok, dobro da znam za sjedalicu. I ja sam za voznju prema natrag, al moji to ne kuze..tupim da je sigurnije, djetetu ce bit zanimljivije da gleda u smjeru voznje vele.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji