Kriszta bas joj dajes inspiracije. Bolje pises sapunice od Jelene Veljace...
Meni je amarant ok. Sluzav je nekako pa mozda zato neko reko da nece. A i tesko se cisto s guzice :D al ja dajem.

Tiny,uzmi amaranth i skuhaj s bilo cim sta voli,rekla si da joj je povrce ok?
Ako sutra ideš do grada kupi amaranth što mamasita kaže,probaj onda sa povrćem,ali i od Hippa marelicu,zakon je!
Inače ja kupujem pahuljice bez ičega. Nikad nisam kupovala sa bananom,mrkvom...itd..
Ali čim sam vidjela da ima sa šljivama,odmah sam kupila,jer dobro će nam doći nekad. A baš me zanima,da li će imati reakcije na te. Samo znam da ove Hippove pahuljice neke miješane ne voli,a ovo dok je jela pjevala hahahah bile su joj fine!
Ali ipak kontam ona druga kombinacija sa bez glutenskim pahuljicama možda bolja opcija ( pahuljice+marelice+šljive).

Ah...moram znači opet u šoping, kao teško će mi pasti :D
Više voli povrće nego voće. Prolazile su tikvice, danas nije htjela, mrkva, brokula, krumpir, špinat (to sam isto danas kupila ni svijež ziher)... ma neš ću skombinirat za vikend onda s tim amaranthom..
A ječam zatvara onda?

Mi danas papali avokado s mrvicu banane. Sve smazala,a ja ga namirisat ne mogu. Inace,ova dva dana pije vise mlijeka,210ml. Ibda joj jos ima u boci,jos bi jela.
Mi danas papali avokado s mrvicu banane. Sve smazala,a ja ga namirisat ne mogu. Inace,ova dva dana pije vise mlijeka,210ml. Ibda joj jos ima u boci,jos bi jela.
Pa tko će ih više skužit. Nekad popiju 250 ml,a nekad jedva 110ml..
Svaki put kupim avokado i zaboravim na njega,pa se pocrni i onda bacim.
A nije bas jeftin.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji