Baš mi bude lijepo kad tako puno pišete,ali morala sam nabrzake preletit stranice,jer ova moja morala na spavanac,a poslije idemo na druženje sa prijateljicom njenom (mlađa 3 tj). Kako Ivchi kaže...kako vozim,pa imam prijatelje...ali do njih večinom mi idemo,jer nemaju auto,a do nas je teško doći,pogotovo sa bebačem. Tako da imam razumijevanje za njih uvijek!
Mamasitasuper za avent,al će biti kuhanja :)
Iv-ka i moja malena već visi van,ali sam se nekako držala toga da od 9 kg ( ona ima preko 8kg) . ALi definitivno trebamo hitno krenuti sa traženjem. Nasdva vi ste već kupili. Jel koristite? Kako je sjedalica okrenuta,u kojem smjeru? Jesi uzela sjedalicu,što se može onako izvući za ležanje/spavanje?
Inače malena sinoć jedva zaspala . Od pola 9 se borila u krevetiću,igrala se,pričala,sjedila,pjevala ovčići i obrnuto,pa cmizdrila do pola 10 (užas) i onda sam ja skroz pukla (dotad sam ulazila svakih 5 min i vraćala je u ležeći položaj) uletila sam unutra,viknula sam: Mia ,dosta je bilo. Idemo spavati!!!!! Kad je ona počela plakati,ali je brzo odustala,jer sam je ignorirala. Kako sam je pustila u ležeći položaj ( po 500-ti put) tako je zaspala! E sad mi recite ,da ne istražuje moje granice!!!!!
Šetali smo prijepodne 3 sata. Na tržnici bili i kupila sve domaće od poznanike. Špinat,brokulu,korabicu,batat,mrkvu,pileće meso i CIKLU . Nisam nikad joj ciklu skuhala,a čula sam od više njih da bebe vole,tako da sutra je to na meniju. Jedva čekam. Navečer ću morat naći neke receptiće na netu. I DOMAĆE PILEĆE MESO..ribu opet nisam uspjela nabaviti. Imaju samo soma i smuđa,a čitala sa da i to može od 6 mjeseci,tako da ću poslati muža da on to uzme.
Inače što se ljubljenja bebe tiče. Osoba sam koja svoje osjećaje zadrži za sebe i svoje najbliže (muž,sestra,mama,tata) Nikad nisam bila osoba ,koja tepa tuđem djetetu,a ni sa svojom ne mogu niti takva u društvu. Baš sam o tome danas razmišljala,je ser idemo družiti sa legicom,koja stalno svojoj bebi tepa i ljubi.Ja nisam takav tip. Mislim da je to malo pretjerano ,nekad i pomislim ,da glume. Ne u stilu da ne vole svoje bebe,nego da žele nešto dokazati meni s tim. Možda pretjerujem,jer ja osobno nisam takva. Ne smeta mi to više,ali sam se znala zapitati dok je Mia bila mala,jel to tako treba izgledati..? Pored legice izgleda ko da ja ne volim svoje dijete.
Mi se puno igramo ,pjevamo i mazimo se..ali ne u društvu. U društvu SVE UMJERENO!
Tiny i mi smo danas papali špinat. Pored krumpira sam još dodala batat i baš je bio fin. Špinat inače gorak,pa ona samog baš ne voli. Uvijek sam dodavala AD.
Ulje repice obavezno već skoro 3 mjeseca.
Nasdva piše na bočici da potrošiti u roku 3 mjeseca,a ja ni pola nisam potrošila.
Sad to moramo baciti?
Sve nam bebe osim Paule podjednako "ćelave" i plave.
Iv-ka like za slikicu
Kriszta ja sam ulje kupila u Mulleru i ima onu dodatnu nalhepnicu s uputama na hrv i ne piše da se mora potrošiti u roku 3 mj od datuma otvaranja. Imam još malo tako da...
Ja sam s našom autoshedalicom toliko zadovoljna da sam joj oprostila to kaj je smeđa. Vozimo ga unatrag i mislimo tako do daljnjega. Preporučuju do 4 god., ali mi ćemo što duže budemo mogli tj. dok mu noge stanu. Ovakvu imamo
http://www.recaro-hr.com/recaro_djecje_autosjedalice/RECARO-Zero1.html
Može se malo polegnut tako da mu glava ne pada kad spava, iako ga stalno tako vozimo. Ona je od 0-18kg tako da ima taj jaje položaj.
Ova silna patetika u društvu mi toliko odbojna užas. Isto kao i kad mladi par se stalno žvali i sline jedan po drugum u drušvu. Odmah se naježim.
Moje djete i dalje nevoli kuhani krumpir. Malo sam fulala omjer povrća pa je ispalo da krumpir preuzeo okus, iako je luk imao najintezivniji miris dok se kuhalo.
Nadam se da pedijatrica zna sto treba i da ce malenoj bit bolje.
Mene svi gnjave da preselim Stelu iz jajeta u autosjedalicu, a ja nekako odgađam, makar vidim i sama da ću morat uskoro, jer će ga prerast. Znam da je uvijet veca sjedalica ako po duzini preraste, ali zar nije i da mora imati min. 9 kg? A Stela ima možda 8. Sljedeći tj idemo na onaj obavezni sistematski sa 9 mj pa cu vidjet tocno. Ne znam, sve mi se to cini prerano.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
A sada vidim da nasdva ima autosjedalicu od 0-18 kg. Nisam se jos dovoljno informirala oko toga izgleda.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Nasdva zbog kojeg razloga preporučuju do 4 god. ? Sigurnije kad je okrenuta unatrag ili?
Ma nema šanse da ovu moju do 4 god tak vozim. Ona bi sve vidjela,tako da čekam trenutak kad će šizikat što ništa ne vidi...
Sortiraj odgovore
Najstariji