Ma kaj ti je, kaj bi mi rekla za sistematski. Al ce ga vidjet sa recimo 8 i pol jer cemo tad na zadnje od ove tri pikice. Ma ona ti njega skoro nije ni pogledala. Mene pitala jel se okrece,reko okrece, stavila ga da sjedi malo, rekla da je dost stabilan i dala uputnicu za neurokirurga. Gotov pregled.
Pikica je Tina, Lugica, Halugica da... cuj kak je objasnila sta je svjeza a sta stara krv :DDDD da ide svakih sat vremena na wc pa da zna da je svjeza :DDDD
Ja sam u dilemi velikoj oko sjedalica. Malo bi da ide unazad a onda si mislim pa u tri godine bu se cesto vozio sam samnom, pa kako cu ga unazad vozit odostraga... ne znam sta bi. Sva sreca pa imam veliko jaje pa imam vremena jos, ima gore jos 10 cm fore..
Jako sam ponosna sto ovaj moj bez problema sam zaspi navecer. Da ga je jos naucit da ne cendra citavo vrijeme dok nije na rukama. E al tu nisam dosljedna pa zato zajebava.
Nekak sam znala da ce bit tu istomisljenika oko tih izljeva ljubavi. I tocno to, dize mi se kosa i kad vidim zvaljakanje u javnosti.
Kako si Ivchi uspjela za uspavljivanje navečer,tako ćeš i za sve!
Moja malena isto se sama uspavljuje,osim kad malo poludi ( kao sinoć) onda bude koncert :D
Jesi čitala? Sad bar znaš , šta je svježa krv ahahahahahahah umirala sam dok sam čitala.
Imamo i lugicu ili?
Ma ona je otvorila sve ove zadnje profile. I dopisuje se sama sa sobom
Hahhahaha ma sumnjiva mi je i mamika od pocetka. A izgleda da su postojece cure negdje drugdje na trac partiji...
Boze, razmisljam kakvih problema moze imat ta cura/zena? Sve sam uvjerenija da nije nikad ni bila trudna. Mislim ovakvi postovi, svjeza krv, pa plodna voda na 4+6 (ono dva tjedna nakon sta se kakti poseksala :D)... Bas bi voljela znat sta joj je.
Jutrek!
Nadam se da ste se vi naspavali bar, nama noć užas!
Ne znam šta je bilo, ali plakala je cijelu noć. Dođem, primim je u ruke, zaspi, za pol sata opet i tak sve do jutra.
Mora biti zub jer nema šta drugo biti. Nije jela niš novog pa da je do toga niti je bubina...Ak ga ne bum vidla danas ili sutra mogla bi okulistu ;)
odo čitat kaj ste pisale, vidim bacamo oklade i dalje za ljetnice tam hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji