Nakraju su meni ova pusuđena kolica baš dobra, kad se spusti naslon ko košara izgleda prek dana i dalje spava u kolicima, a kad ih hoću spakirat u auto samo dva klika i sklopljene su. Jedino kaj moj auto ima gepek za gajbu pive pa tak stanu samo kolica i niš više :P
Kad sam razgledavala sva nova kolica niš mi nije bilo tak jednostavno pa sam i odustala. Mislim da će kišobran doći na red tek ohoho kasnije, kad bude već i hodala, pa ono..kad se uljeni da ju šibnem u ta lagana :D
Ne znam kaj bi ovoj svojoj danas stavila na meni. Trebam nešto šta otvara jer vidim da se danas zacrvenila dok je iskakala pravi kakač. A šta da joj radim kad neće palentu, krušku, šljivu... šta joj još mogu dat da je malo otvori?
Jučer donjela svekrva domaću mrkvu, pasternjak i neku brokulu (opet, to jede cijeli tjedan bemu) ne da mi se više ni radit te brokule, cijeli stan mi već poprimio miris po brokuli..
To sve troje zatvara ja mislim. Ja dala malom neki dan Frutekovu sljivu plus palentu, kakao jos dok je jeo :D
Ivchi ides malo do mog kvarta :) kuzim te skroz zato sam i ja kupila kisobran jer ova moja prava su em velka em teza i ne mogu sama. ja necu puno komentirat za hranu jer jede sve pa nemrem s vama komentirat. lezim u krevetu i neda mi se dic osjecam se tak neispavano uzas...
Idem malo :) idem prosetat s frendicom, otkad vozim pa ja idem do drugih opet imam frendice. Mozes me i prepoznat. Sestra mi kaze da kad ga stavim u klokanicu izgledam ko cigancica na raskrizju s detetom da prosi, ja minijatura, on medvjed.
Sortiraj odgovore
Najstariji