Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    24. Studeni 2016. 08:23

Nakraju su meni ova pusuđena kolica baš dobra, kad se spusti naslon ko košara izgleda prek dana i dalje spava u kolicima, a kad ih hoću spakirat u auto samo dva klika i sklopljene su. Jedino kaj moj auto ima gepek za gajbu pive pa tak stanu samo kolica i niš više :P
    Kad sam razgledavala sva nova kolica niš mi nije bilo tak jednostavno pa sam i odustala. Mislim da će kišobran doći na red tek ohoho kasnije, kad bude već i hodala, pa ono..kad se uljeni da ju šibnem u ta lagana :D

TinyBabyToes
    24. Studeni 2016. 08:26

Ne znam kaj bi ovoj svojoj danas stavila na meni. Trebam nešto šta otvara jer vidim da se danas zacrvenila dok je iskakala pravi kakač. A šta da joj radim kad neće palentu, krušku, šljivu... šta joj još mogu dat da je malo otvori?

Jučer donjela svekrva domaću mrkvu, pasternjak i neku brokulu (opet, to jede cijeli tjedan bemu) ne da mi se više ni radit te brokule, cijeli stan mi već poprimio miris po brokuli..

ivchi87
    24. Studeni 2016. 08:42

To sve troje zatvara ja mislim. Ja dala malom neki dan Frutekovu sljivu plus palentu, kakao jos dok je jeo :D

ivchi87
    24. Studeni 2016. 08:42

Ova Pinkica isto Tina jelda?

crna123
    24. Studeni 2016. 08:51

Ivchi ides malo do mog kvarta :) kuzim te skroz zato sam i ja kupila kisobran jer ova moja prava su em velka em teza i ne mogu sama. ja necu puno komentirat za hranu jer jede sve pa nemrem s vama komentirat. lezim u krevetu i neda mi se dic osjecam se tak neispavano uzas...

ivchi87
    24. Studeni 2016. 09:02

Idem malo :) idem prosetat s frendicom, otkad vozim pa ja idem do drugih opet imam frendice. Mozes me i prepoznat. Sestra mi kaze da kad ga stavim u klokanicu izgledam ko cigancica na raskrizju s detetom da prosi, ja minijatura, on medvjed.

mamasita4
    24. Studeni 2016. 09:20

Amaranth otvara, probaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.