Hej.
Ja ne znam sto danas kuhat. Stela mi nesto brljavi s jelom...jucer mi za jedan obrok pojela samo 40ml mlijeka..40!!!??? Ludim kad tako malo jede.
Kako je nakon skoro 2 tj prestala smrkavit, jucer i danas je pocela kasljat, ali ne kao da joj se slijeva niz grlo nego bas nadrazujuce..uglavnom dok spava..i sinoc je imala epizodu od pol sata kasljanja oko pola noci. Preko dana uglavnom ne kaslje..osim isto dok spava. Zao mi ju je, a ne znam kak joj pomoc. Pedijatrici?
Hej.
Ja ne znam sto danas kuhat. Stela mi nesto brljavi s jelom…jucer mi za jedan obrok pojela samo 40ml mlijeka..40!!!??? Ludim kad tako malo jede.
Kako je nakon skoro 2 tj prestala smrkavit, jucer i danas je pocela kasljat, ali ne kao da joj se slijeva niz grlo nego bas nadrazujuce..uglavnom dok spava..i sinoc je imala epizodu od pol sata kasljanja oko pola noci. Preko dana uglavnom ne kaslje..osim isto dok spava. Zao mi ju je, a ne znam kak joj pomoc. Pedijatrici?
Suhi kašalj?
A ne znam...čitala sam da kašlju i kad zubi idu,a onda i manje jedu..pa sad može biti i to,a može biti i "pravi kašalj". Jedino ja osobno ne bih je možda odmah vodila kod pedice,kad su bolesna dijeca u čekaoni. A da nazoveš?

Hej.
Ja ne znam sto danas kuhat. Stela mi nesto brljavi s jelom…jucer mi za jedan obrok pojela samo 40ml mlijeka..40!!!??? Ludim kad tako malo jede.
Probaj joj skuhat nešto što voli, moj bebolino jako voli palentu.
Ako ima tako duge epizode kašlja možda ne bi bilo loše otić do dr. Jel joj se čuje u prsima? Da li kašalj zvuči onako ko kod kroničnog pušača?

Hej.
Mislila sam da neću biti taj tip, ali eto nakraju da meni srce bude na mjestu, radije ju otpeljam pedici. Možda bolje da posluša ak tak dosta kašlje? Bar ćeš biti mirnija kad znaš da je sve ok..
Jel joj daješ šta za kašalj sad ili?

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
A ja isto nisam za trčanje pedijatrici odma...iako muž je ne znam, vidjela sam par puta da je iskašljala šlajma, znači nije baš suhi. Budem nazvala prvo. Možda je to onaj finiš kod prehlade..tako i meni bude kad sam prehlađena

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Nema nikakvih posljedica sto si me prijavila... :D ak me nema do kraja dana izbacili su me pod optuzbom da sam Tina.
Stela nam stoji :))) mozda da odes ipak pedici ako po pola sata kaslje?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji