Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    24. Studeni 2016. 09:50

Hej.
    Ja ne znam sto danas kuhat. Stela mi nesto brljavi s jelom...jucer mi za jedan obrok pojela samo 40ml mlijeka..40!!!??? Ludim kad tako malo jede.
    Kako je nakon skoro 2 tj prestala smrkavit, jucer i danas je pocela kasljat, ali ne kao da joj se slijeva niz grlo nego bas nadrazujuce..uglavnom dok spava..i sinoc je imala epizodu od pol sata kasljanja oko pola noci. Preko dana uglavnom ne kaslje..osim isto dok spava. Zao mi ju je, a ne znam kak joj pomoc. Pedijatrici?

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

poisonivy2604
    24. Studeni 2016. 10:00

A ja isto nisam za trčanje pedijatrici odma...iako muž je  ne znam, vidjela sam par puta da je iskašljala šlajma, znači nije baš suhi. Budem nazvala prvo. Možda je to onaj finiš kod prehlade..tako i meni bude kad sam prehlađena

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

ivchi87
    24. Studeni 2016. 10:01

Nema nikakvih posljedica sto si me prijavila... :D ak me nema do kraja dana izbacili su me pod optuzbom da sam Tina. 

Stela nam stoji :))) mozda da odes ipak pedici ako po pola sata kaslje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.