Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    23. Studeni 2016. 20:47

Ugolina ima bebu 5mj ak se ne varam joj pise i sad je ponovo. ocito s bivsih ljetnica. znam da sam ju vidala kad sam citala. nisam znala za dinstanje luka ja ga dinstam za jelo i tak jede 😐

• Kriszta
    23. Studeni 2016. 21:17

Kupila bih zimsku vreću za kolica jer  nisam dobila uz kolica( kolica nam je posudio njegov brat iliti dao,pa sad ni ne znam prije 3 god kad su oni kupili da li su dobili ili ne). Jel ima to smisla,mislim hoće bebe vaše biti u tome. Danas u šetnji stalno se otkrivala. Ako se dobro sjećam Mamasita isto imaš ABC Design Cobra kolica. Sportski dio je malo nezgodan,pa nisam sigurna da li bi mogli ugurati u to zimsku vreću sa Mijom 

• Kriszta
    23. Studeni 2016. 21:33

Sigurna sam da sam već pitala,ali se ne sjećam. Zanima me vaše mišljenje da bih napravila po svom 
    Žumanjak sa koliko mj,negdje već čitam da sa 9 mj.
    Kruh? Sa 10 mj? Imam super recept i jedva čekam da joj ispečem prvi kruh :)
    Vezano za žumanjak sam negdje čitala,da nikako ne kombinirati sa mesom. Nego najbolje 3x tj meso i 1-2x žumanjak,samo se ne sjećam razloga! Idem ga potražiti..
    Vaše mišljenje?

ivchi87
    24. Studeni 2016. 08:08

Ja isto dajem zvakat koricu, i uvela sam sve zitarice vec, i sa glutenom... ko je prije znao za gluten a nikad vise atopicara nego danas. Za jaje sam takodjer citala da ranije uvodjenje moze smanjit rizik od alergija. Kao i za kikiriki. Dobro nije da cu mu kikiriki dat. Evo ti grickaj i javi kad oces pivu... 

Zimska vreca je meni ludilo, kupila neku u Bubamari za dvjestotinjak kn, na PP kolica, to je univerzalno. Kad je zima ne pada mu upce na pamet izvadit ni ruke iz nje a kamoli da ce se cijeli vadit van. Samo oci idu lijevo desno. Kad je ovak toplo, maknem ju... 

Ja sam danas kad sam se probudila razmisljala da sad kad prosjedi kupim neka jeftina kisobran kolica. Danas idemo u setnju na Jarun sami a ja ne mogu utrpat ova u auto, komplicirano mi to. Ma nisam se ni potrudila u biti al ni necu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.