Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    23. Studeni 2016. 19:20

Ne znam zašto ova moja ,već mjesec dana valjda, neće i neće pojesti mlijeka prije spavanja. Prije je znala piti i veću dozu nego inače sad nema šanse, borba s bocom uvijek bude. Bez obzira jel zadnje jela u 3,4 popodne ona nikak, nije ni premorena pa da je do tog.
    No well, skontat ću razlog za kojih par mjeseci, taman kad ona opet promjeni ploču

Zaspala odo sad dalje pročitat zaostatke na telenoveli, i vidim temu šta su naše ljetnice rekle... javila klokanica da će radit redizajn foruma pa da im damo prijedloge, kažemo nedostatke itd, pa vidim da se ljetnice tam raspisale ko da su same na forumu, nitko drugi :D

mamasita4
    23. Studeni 2016. 19:21

A bolesnice Bože dragi

• Audrey2016
    23. Studeni 2016. 19:43

Čekamo urinokulturu, danas nije bio gotov.... A nalaz obicninod urina pokazivao da ima bakterija pa ne znaju jeli kontaminiran uzorak. 
    Ponovilo se ali ne onako, sad je bilo kao stisak šalicom, kao da je zubić zabolio. 
    Čekamo sutra, uf

TinyBabyToes
    23. Studeni 2016. 20:03

Eto ja tam napisala prijedloge za redizajn, zapravo imala sam sam ponovit za ljetnicama hahahha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.