Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    23. Studeni 2016. 16:50

Lupila bih glavu u zid kad vidim da sam napisala ČEŠ

Ivchi ni za boga nemoj priznati,da uspijevaš usisavat pored njega. Neka bude to vaša tajna.
    Ja sam previše toga priznala i sad nema više nazad. Sad znaju da mogu sve. Sj.... se!
    A što se toga tiče moj muž sve primjećuje,tako da ni ne mogu izmišljati.Ko otvorena sam knjiga :D

Vani je pretoplo,danas malena i ja smo samo lutale,šetale gradom...svi su bili vani. A nisam imala s kim popiti kavu. Sve moje legice rade,a jedna koja je mama isto malene princeze ,krenula na faks.

A vi tako daleko,svi nešto se  fokusirali na ZG ili more..a nikako da dođete za OS :)

ivchi87
    23. Studeni 2016. 17:09

Bio je Graso na tv kad sam pisala. Kriszta, uvijek mos rec da joj raste zub pa ju stalno nosis pa vise nis ne mozes :)

Ne dinstat luk, obavezno samo kuhati... za sad...

Ja isto kupam samo u bademu, al nam je rekla dok da mu je malo suha koza... ja ne primjecujem. Mozda ga tu i tam i premazem bademom. 

Ja i Krista znaci imamo najbolje pedijatrice. :/

• Kriszta
    23. Studeni 2016. 17:31

A taman neki dan prestala čitat ljetnice,kao ošla TinaBonitaZvonkica i ne događa se ništa,a ono SHOW
    Jel  PIKICA93 isto ona...ajmo cue...šta mislite..Ivchi,Tini…???

crna123
    23. Studeni 2016. 17:47

Mi smo se svaki dan kupali a sad svaki 2 3 dosta je. citam ljetnice iprimjecujem ak se sjecate ugoline vidim da je trudna opet :)
    Moram citat dalje navukla sam se

• Kriszta
    23. Studeni 2016. 18:19

Ja se ne sjećam Ugoline,šta i ona bila s nama na proljetnicama u prijašnjoj?

Mi se kupamo svaki dan,navikla se i obožava tako. Samo mi je žao što nema pjena,da se malo igra.
    Morat ću neku kupku nabavit :)

TinyBabyToes
    23. Studeni 2016. 19:04

Crna , Ugolina je s naših ljetnica, neš si pobrkala :D

Kriszta a ček još malo da se situacija razbukta pa ću opet pogađat
    Ma samo pratiš gdje ima tone smajlića znaš da je ona hahahha
    Ma skužila sam čim je napisala da je iz istočnog dijela grada- novog zagreba, ne znam u kojem sam ja dijelu grada ak nZg spada tamo hahahaha

mamasita4
    23. Studeni 2016. 19:09

Ma di vi to cure čitate te telenovele??? Nikako nać...Tiny, daj pomagaj, treba mi dobro štivo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.