Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    23. Studeni 2016. 13:46

Mamasita hvala za info, nisam znala da će oftalmolog biti redovan pregled, ok sad znam šta nas čeka dalje :D

Bili svekrići naravno buđenje iste minute, prošetale se, pojele i zaspala malo prije. Nadam se da nas dalje više nitko neće budit i da će si uspjet odspavat 2h u komadu ;)

Napravila kašicu od banane, jabuke i borovnice...njam naravno Mia odbila to jesti... Nakraju joj napravila carsku mješavinu i to pojela do zadnjeg. Neće voće nikak, samo banana i mandarina mogu proć. Ah, šta sad bum si ja pojela borovnicu baš je fino, jest da sam ubacila i žličicu ad-a unutra, al kakvo je stanje hrane na tržištu danas, od malo ad-a mi niš nebu bilo :D

Zaboravila jučer napisat da očekujem novu sezonu na ljetnicama 2017, danas se već zakuhalo. Ah, možda bude i novijih sezona, postalo mi baš zanimljivo to tamo ahahhaha

ivchi87
    23. Studeni 2016. 15:18

Hahahhaha zadnjih 10 str sam sad procitala. Bas mi dobro doslo kad se vi niste raspisale. Al optuzile su ju pod jedan radi tog sta je rekla da se vidi spol sa 12 tjedana, kao vicu svi nemoguce. Meni se vidio 11. Il 12. tjedan, nisam tocno sigurna, na najobicnijem UZV. Mislim je definitivno opet ludjakinja, al u krivu su sto se tog tice...
    Al mi bas nije jasno, nesigurne su tu, pa idu na wasap. Pa kad tad ce im uc tamo i imat njihove brojeve mobitela :/ 

Mi svrljamo zadnje dane, jucer mi je frajer na crveno proso, spasilo nas je sto sam se zagledala u mob i ne krenula na zeleno. U soku sam bila par sati, ne znam kak sam uopce dovezla do doma. 

Ja kupaonu nafrljim tak da je valjda 26 stupnjeva nutra navecer, al on ni nece sjedit neg ga moram drzat na trbuhu pa se penje na koljena i hvata rucnike. Jel se mazete s necim nakon kupanja? 
    Tiny super ti je investicija bila onaj drzac :DDD a kud sve... 

S kakvim toplomjerom mjerite temp? Digitalnim? Isla gledat kolko kosta onaj za uho, ma daj bok, 400 i kusur... 

Audrey di si, kakvi su nalazi?

Mamasita jel ti zao sta ides radit skoro? Znaci i oftamolog redovno... nasa ni to nije dala. Ma. No comment. 

Kriszta poslusala sam te za usisvanje. Danas ga stavila u klokanicu i usisavala, nije ga uopce bilo strah, hvatao cijelo vrijeme usisavac. Al necemo rec tati da ne bi morala to redovno radit. Budimo realni, nije da ce skuzit da je cisto. Taj ne bi skuzio da Petar Graso na kaucu sjedi kad dodje doma.

mamasita4
    23. Studeni 2016. 15:48

Sad shvatim da sam napisala Kriszta, sorry Ivchi!!!!!!! 

mamasita4
    23. Studeni 2016. 15:49

Moja haharica spava evo pola sata, nadam se da će još sat vremena. Ja sama, guštam, jedem sladoled i surfam. U Splitu se ovih dana po noći ne spušta ispod 15 stupnjeva, a po danu na suncu je valjda i 28! Ludilo.

nasdva
    23. Studeni 2016. 16:09

Pozdrav,
    Nama i su rekla da je oftamolog obvezan do 4 god.
    Mi se ne mažemo ničim poslje kupanja. Ja njega ne kupam svaki dan. Koristimo hipp kupku za osjetljivu kožu i budući sam frik poslje ga poplahnem tušem.
    Totalno mi ne paše ova temp. vani pretoplo mi je za ovo doba godine.
    Ja imam digitalni toplomjer za djecu koji izmjeri temp. pod pazduhom za 10 sakundi

TinyBabyToes
    23. Studeni 2016. 16:46

Odspavala si 2h, mama zadovoljna :D

Nisam naravno zapamtila kad ste pričale o luku, zdinstam ga prije neg šta ga dodam u kašicu? Možda bi se i njoj to svidilo..

Ne mažem je poslije kupanja, a kupamo se svaki dan ali u čistoj vodi, jednom tjedno dodam par kapi bademovog ulja. Imam neke šampone al nije mi to baš nešto pa radije preskočim. Kasnije će joj biti zabavno ganjat mjehuriće od pjene :D

Temp..imam i digitalni i alkoholni i živin, pa svak svoje veli... ne znam kolimko su ovi pouzdani, previše mi to para da riskiram uz ova tri koja imam.

Mamasita blago tebi, ja volim kad je tak toplo, ovi dani su mi sad super!

Ivchi kažeš, dobro je došlo malo blejanja po ljetnicama za vrijeme vožnje ;)
    ja se više ni ne sjećam s koliko je vidjela spol, jednom je rekla da neće ništa govoriti jer ne želi govoriti dok nije 100% sigurna, a drugi put je rekla spol, tak da je to valjda oko 16tj... ma ni bitno, ovu si po prvom postu skontao... Štekaje je zakon
    ah...bude i ta investicija završila na njuškalu za sitne novce hahhaah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.