Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    21. Studeni 2016. 16:34

Odradili spavanac od sat vremena do kojih 1, niš bumo kasnije nadoknadili ostatak. Stvarno je bolje ne planirat nikakve rasporede jer sam se cijelo vrijeme žderala, pa tako i ostale oko sebe, šta ona sad ne spava i kad će kašica i sl.
    Vratile se iz šetnje malo prije, baš je vani toplo, tak mi bilo lijepo vani da tek kad smo došli doma skužim da sam zaboravila dati njoj jest. Naravno da se nju pita, ni treba :D

Ivchi onda tvoj Mulder možda bude imao sreće, lako moguće da će tv dobit svoje hahahahha

Ne cmizdri ni Mia na ljude kad se šećemo po ulici ili u šoping centrima, al sjedni s njom na kavu gdje dođe konobarica odmah usna dolje spremna za plač. Ili kad netko dođe kod nas doma. Ne pomaže ni da je nosam cmizdrit će i dalje, pomaže samo da joj maknem pogled od te osobe :D

Koliko sam skužila redovan pregled s 6mj ide vađenje krvi, mi smo to odradili eto slučajno kad je bila bubina taman tad.

I baš htjedoh reć...pa vi ste onda po tom na dva kruta obroka, tak se i mi šlepamo da smo na dva :P

Kamikazee
    21. Studeni 2016. 21:18

Ivchi, kuzim kakav je to bor jer vec 2 godine planiram tako nesto napraviti s grancicama na zidu, ali ne mogu odoliti pravom boru! Frend ima borik pa mu ja kazem kakav hocu u tegli, on mi fotka sto ima i izaberem - naravno to uvijek bude neki koji najvise bode pa mi muz skida sve po spisku dok ga vrti a ja onak: ne, jos malo ulijevo

Bili kod ped, recimo da je sve ok. Savjetovala je da ne idemo ni na kakve rodjendane i velika skupljanja u zatvorene prostore jer ne mogu racunati na zdrav razum da ljudi ne dofuravaju bolesnu djecu na takva druzenja, a Filip je sad zbog bronhiolitisa podlozniji glupostima. Kak me to nervira sto i drugi ne paze na takve stvari!!! Pa kak dofuras slinavo dijete medju zdravu djecu?!?!

Mi smo prosle godine tako kupili veci tv (uspjela sam smanjiti dijagonalu za 10cm, ali kao, mozes bolju marku uzet - bokte, muz izgledao ko da sam ga s kantom vode polila!).

Hvala za fotku, bio je skroz kuler na tom rodjendanu

• Kriszta
    21. Studeni 2016. 21:22

Ivchi dobro kaže mamasita uvela si drugi obrok. Nemoj žuriti. Ja sam nakon mjesec dana uvela drugi obrok i nakon toga više od 2 mjeseca uvela treći s tim da samo u mlijeko stavim žitarice ( kao i ti) ili nekad mlijeko čisto,sve ovisi koliko je jela cijeli dan. To znači jednom voće,pa kasnije povrće i žitarice na mlijeku ako nije dobro jela,ako je onda samo mlijeko i puno teže kaki. Ona inače svaki dan kakila dosad i juler se dogodilo prvi put,da nije kakila. Cijelo prijepodne mi je bila kenjkava i igra se i počne VRIŠTAT ,i plače pa govori jojojojoj...srce me zabolilo. Tiska ona ,pa ne ide pa vrišti...sve do 15h. Kad je počela vrištat dok je kakila,plače ona,plačem i ja s njom. Jadnica kuglice kakila,ko beton. Sad ne znam da li od toga,što nekad dajem i treći obrok "kruti",ali od onda šteka njena probava.
    Danas sam joj dala marelicu i kasnije hokaido sa uljem,čitala sam da otvaraju,ali sutra nastavljam sa šljivom,jer nije baš puno kakila. 
    Zato sam ti htjela samo reći polako,jer mora se i njihov želudac naviknuti na krutu hranu.

Što se ljudi tiče,moja Mia ih obožava. Ako ti pričaš s njom,a prvi put te tek vidi,to ne znači da nećeš dobiti osmijeh. Svima se smiješka,veseli...nikad nije plakala kad je vidjela nekog nepoznatog.
    Jedino sam primjetila,da kad netko nju nepoznati uzme i ode s njom u drugu sobu bez mene,onda kad me nakon npr 5 min ugleda,počne onako "kukati". Kao da će počet plakati i odmah usne prema dolje hahahahaha bude mi preslatka!

Mamasita kad ja vidim Paulu sa kosicom,raznježim se...ova moja je ćelavica prava.
    Bojim se joj i prati kosu,da ne bi poispadale dlake hahahahah

TinyBabyToes
    22. Studeni 2016. 07:09

Jutrek!

Još nije 500-ta stranica ccc ;)

Dva buđenja, al ajd.. opraštam. Mislim da sam opipala zub. Nešto me grebe kad pipam dolje, rekla mužu da opipa možda ja haluciniram i on opipao al niš ne vidim. Čekat ću dok skroz ne izviri pa ću onda reći imamo zub :D

Naravno da jer smo se rano digli jučer bila nervozna navečer. Od 1 budna, 5 prošlo a ona umorna a neće zaspat. Još mi je ipak prerano da je strpam na spavanac pa je gnjavila da je uspavam bar na pol sata, al ne. Navikla je da su po njenom dva dnevna spavanca pa si misli žemska da je hoću na noćnu turu prebacit hahah
    Trajao plač neko vrijeme pa ipak zanjonjala. Vidim premašila sat vremena, lagano buđenje, još se malo izigrali i zaspala nakraju u 20.

Kriszta kaj ste papali ovih dana? Jeste uveli nešto novo pa joj možda zbog tog teže palo na želuček?
    Dobro si krenula, nastavi s tim šta otvaraju pa će je možda brže očistit :/
    I moja sad kaka tvrđe, jednom dnevno, eto jučer je isto na par puta kakila tvrdo, al nije se tak mučila.

Je presmiješna mi je ta faca koju slože pred plač. Donja usna dolje i lagano se crvene obrve, već znaš šta slijedi hahahaha
    Valjda će uskoro proći ta faza, ne znam zašto tako burno reagira uopće, nije da do sad nisu gosti dolazili ili da je priljepak za mamom. Ak je ostavim svekrićima ja mogu nestat na par dana šta se nje tiče. Hm..znam da ću požalit al sad bi se baš raznježila skroz da pokaže da ne može bez mene :D

TinyBabyToes
    22. Studeni 2016. 07:16

Kamikazee kaj je Filip još uvijek bubani?
    A zašto vode bolesne klince, to mi nikad nije bilo jasno. Pogotovo na rođendane kaj možeš preskočit. Al valjda ljude boli đonček, misle samo o sebi i svojoj guzici. Ak ne otpeljaju u vrtić jbga tko će im čuvat a bolovanje ne mogu/ne žele otvarat..
    Smiješno mi je kad sam znala doći kod mame u vrtić pa na svim vratima obavijesti da ne dovodiš bolesnu djecu. Mislim si pa kaj ima toga?
    Al to je pod normalno već, mama mi je već dva mjeseca konstantno bolesna, taman ju prođe jedno, pokupi neš drugo iz vrtića tak se vrti u krug svake godine u ovo doba.

ivchi87
    22. Studeni 2016. 07:54

Uvjerile ste me, necu jos mjesec dana davat treci obrok. Nego cu nastavit jedan dan povrce, drugi voce, s tim da cu svakako uvest meso i sir/jogurt nekad jer sam nekako misljenja da je to bitno.

Mene to ubija kad su ljudi tolko nesavjesni da vode djecu bolesnu, ja na to ospice dobivam. A sta je najbolje i moja bliska frendica se pocela tako ponasat. Kao, ide mali u vrtic pa skoro nikad nije da mu ne curi nos. Mislim, pa kaj mora i mojem onda curit?

TinyBabyToes
    22. Studeni 2016. 08:42

Ivchi šta, ne bi jednog vegetarijanca? :D
    kad misliš uvesti sir/jogurt? Ja sam sad mislila, probala sam onu skutu al neće... Idemo dalje...
    Meso smo probali- piletina, puretina, okej je jela, sam šta se ja zaboravim na meso kad krenem njoj radit kašice pa ga nisam davala često. Ovaj tjedan bi ribu probala..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.