Ajme Halila!!! Pa ne mogu vjerovat da smo dosli vec do prvih koraka :)))) Bravooooo!!!
Kamikaze tako i ja isto pricam o vasim bebama :)))) kad ne neko obrazovan onda kazem da je s foruma, a tipa kad pricam tati koji ne zna sta je forum onda kazem: od frendice :D
Imas u Ikei genijalnu stvar ako doma neces kitit bor........nastavit cj pisAt za koju min
Pozdrav,
Evo i mene malo, malo pozaboravljala što sam sve pročitala.
I ja znam pričat o vama i vašim bebama.
Halila bravo za korake. Daj mi reci da li Iris skuplja prstiće kad korača.
Lovro si skuplja prstiće pa je pedijatrica rekla da to radi jer nije spreman i da ga nesmijem držat da hoda.
Ima nožni palac ko mama zafrknut prema gore. Mama dere čarape na palcu, a on lomi noktiće. Pazim da su mu na vrijeme odrezani, ali svako malo slomljen noktić više neznam što da mu obujem.
Uglavnom, u Ikei umjesto bora na zidu ukras, na vrhu zvijezda pa nize kratka zelena linija (ko umjetne iglice), pa jos nize malo dulja i tako do dna, genijalno izgleda al vi vjerojatno nis ne kuzite jer ne znam kak obnasnit. Ja se zagrijala za to posto nemamk bas prostora al kaze muz da cemo ugurat bor kud puklo. Nek jede dete kuglice.
Joj moram ic ovaj tuli cijelo popodne nes. Kenjka.
Muž otišao na posao, dijete spava... a meni se po glavi mota svašta. Pitam se gdje je nestala moja beba sad imam malog hahara koji u nekoliko min prepuza sve prostorije u kući naganjajući lopticu. Sam drži bočicu s mlijekom, sam se igra, ako mu nešto treba dohvati si (stoji uzme s dvije ruke i padne,ali uporan je).... Poanta je da me ne treba više onoliko i sad mene uhvatio neki blues.
Evo mene! Vidim ja vi prohodali dok smo se mi krstili danas....Bravo bravo!
O mi ćemo imat dva bora, ne smijemo manje od toga jer mome starijem djetetu onda kao da i nije Božić. "Maaaama, jedan vejiki boj i jedan maji boj za Pauju...." I šta da mu kažem onda???!!!!
Uuuuuglavnom, krstili smo dijete. Prošlo zadovoljavajuće. Valjda djeca kad čuju pjesmu svi gledaju zabezeknuto i ne mrdaju hahaha. Plakala je kad ju je išo polit vodom (a ko ne bi, i ja bi), i nakon toga ju ja uzela i ona zaspala. SPavala do kraja mise, pola sata. A dok smo isli prema crkvi zaspala na 15 min. Poslije u restoranu (glupo mi to reć, jer to drži frendica, al ajde) jela hippovu krusku, pojela sve, plače hoće još. Ja uvalila vodu haha. Bila dobra u kolicima dok smo pojeli predjelo. Poslije ju tata nosao malo vani. Poslije glavnog jela opet zaćorila na meni pola sata. Došli doma oko 5, skontala ja da njoj treba još malo jer ona zna odpsavat po danu sve skupa nekih 3,5 sata a sad skupila jedva sat ipo. Stavila je ja u krevet i ona ubila sat ipo jos. I evo zaspala u 10. Ja sam satravena, i muz je, a on jos imao ic radit nocnu. Strava. Jadan ce spavat sutra tek oko 10 kad maloga odvede u vrtic i jos nesto obavi s bratom. A ja odo sad brzo...I stariji spava ima 10min.
Nasdva, mozda ti je koma, brzo ti proslo, al uvijek mozes imat jos jedno :-D
Ivchi, bez pravog bora to nije to....daj djetetu da gusta u kidanju i razbijanju kuglica!
Kamikaze slikica je preeeeeedobra. Baš je veliki!
Kriszta bravo za izlazak, bice si se preporodila! Neka, zasluzila si!
Audrey, pa svako koliko ti jede malecka? A probas tempirat da odete tamo taman prije nego ima dobit jest, pa nakon bockanja odma papanje...nema druge. Nemos bebu dovest skroz nataste. Gluposti.
A kocke ako zrace, moje su vec ozracile toliko da ne znam kako su zivi...ma bas.
Eto, ja umorna, al sretna jer sam obavila to danas i to je iza nas....jedva sam cekala odradit. Stavim i slikicu kad uspijem. LN svima!
Moram sutra sve detaljno procitat al mamasita kosa je wauuuu i super da je proslo sve ok :))))))
I mi bili na krstitkama a ona spavala u kolicima na glasnoj muzici ccim je stala evo je budna.
Nisam navikla jer imam doma celavicu.
Kamikaze velik je ko pravi decko na slici!😍
Ni ja ne kuzim kak na taste mos jedino tak imat taj razmak tocno kad treba jest kak je mamasita napisala.
Mi cemo kitit svake godine kitimo nakraju se to svede da ja kitim. Prosle god sam u ovo vrijeme sam lezala lezala cuvala al kad je doso bozic opalilo me ukrasavanje sam sam molila boga da ne pukne tad vodenjak hihi.
Svi koracaju polako neka neka moja se primi za garnituri s jednom rukom i onda ide u cucanj i gore i vristi ko svraka i to ju zabavlja. Vec se milijon puta udarila onda se isplace i nastavlja.
Idem i ja spat dosta mi ciscenja i svega al bi mogla nes gricnut sad hehe.
Laku noccc !!
Zaspala u 22,probudila se u 7.30. Bez paapanja po noci,samo duda par puta. Toliko. Blago meni.
Sortiraj odgovore
Najstariji