Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    21. Studeni 2016. 11:14

Jutro.
    Mamasita super da je sve proslo u redu, a malena ti je predlatka..kosica je zakon 
    Mi smo jucer prvi puta isli sa Stelom na malo dulji put autom..cca. 2 sata voznje..i to na rodendan od necakinje. Prvo da vam kazem da se Stela nije pokazala kao neka cura za proslave jer je na svima, pocevsi od svog krstenja, pa ostatak vecinom rodendani na kojima smo bili, barem dio vremena proplakala. Ono, ne gledaj me, ne diraj me. Nitko osim mame. I ajd tata moze malo. A jucer je bila drugo dijete znaci, u autu je spavala, kada bi bila budna bi se igrala, par puta je negodovala da bi se digla, al nista iz toga pa je odustala...a tamo...ni jednom zaplakala, i spavala i jela i samo isla od osobe do osobe, sa svima se igrala, cak i onima koje je prvi put vidjela...nisam ni znala za nju..prava milina  a bas sam se bojala kako ce biti

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Kriszta
    21. Studeni 2016. 11:57

Ovo za prstiće mi je legica isto rekla. Kao malena još nije spremna zato skuplja prstiće.
    Mada u zadnjih par dana stalno hoće na noge i držim je,kad ne želi sjest...ali ja sve radim kako ona hoće,želi i traži.

Joj skroz hoću reći,da sam naletila prekjučer u Lidl i ostao je jedini skafander broj 74/80 i odmah uzela :D
    Kontam da je za dječake ,ali nama se sviđa. Onaj mentol i sivkasti skafander sa pingvinima :)

Šogorica mi jučer kaže,nakon što je vidjela da Mia puže na laminatu,ali se skliže stalno,da je vidjela da ima ( ne sjeća se više gdje) štramplice obične,ali na koljenima neki drugi neklizajući materijal.
    Netko ima ili vidio negdje?

TinyBabyToes
    21. Studeni 2016. 12:17

Odrađuje se drugi spavanac...toliko o tome kako bi trebali imati neki uobičajeni ritam., tak da Kriszta nisi jedina. ;)
    Predvidljivi su oni, znala sam točno da čim smo od 5 ujutro bili budni da će sve biti pomaknuto :P
    Ma svaki dan mi ovisi o buđenju ujutro, tak da sam i ja prestala gledat na sat, kontam ne prati ni Mia sat pa neću ni ja. Htjela bi ja da klopa bude tad i tad, spavanac onda, šetnja kad još malo utopli, al eto Mia ima svoj plan. Valjda se bude zbudila dok je još toplo i sunca pa da obavimo koj krug po kvartu.

Hm...mogla bi opeglat veš dok ona njonja, bolje sad neg da mi se nakupi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.