Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    21. Studeni 2016. 14:37

Tiny, moj navija da televizor odleti, vec par godina zeli novi (citaj: veci) al ja ne dam dok ovaj radi!! 
    Moj mali pocne plakat ako neko nepoznat udje u stan a on nije na meni (sto su istinabog rijetki svetki), al vani promatra sve, nije ga strah. Brate isli mi s njim neki dan u CC, ko selju da smo u grad doveli, bulji u ljude, vice ģggggg gggggg uzbudjeno, oce iskocit iz kolica. Sopingholicar, bas mu se svidilo. Do sad je bio samo u king crossu koji put a tamo nije tak osvijetljeno i guzvovito pa mu nije spica. 

Zaboravih rec, Kriszta takva je guzva u ikei da je i bolje angazirat nekog. Doslo mi je vise puta da pocnem vristat od klaustrofobije. A da ne kazem da sam na popisu imala 5 stvari a vratila sam se s 15. Manje bi me ta dostava kostala nego "glekakjeovo jeftinotomoramokupit" stvari... 

Audrey smetnula sam zasto ste morali vadit krv i urin? 

Jel slala kod redovno pedica nakon 6 mjeseci kao zbog zeljeza? Moja nije nis spomenula a frendica mi je to rekla da kao njenog je... 

Ma najbolje ne imat raspored i ne nadat se rasporedu. Oni to tak mijenjaju a onda je covjek samo zivcan kad misli da ce bit nekak a bude totalno drugacije. 

Audrey uvela si drugi nemlijecni obrok? Mamasita kad ces ti? Ja sad dajem oko podne povrce ili voce sa zitaricama a navecer griz na mlijeku il rizu na mlijeku il nes slicno (posto nemam dost mlijeka za navecer u cicama). Da uvodim sad svejedno drugi nemlijecni? Misla sam mozda sad za dorucak pocet davat sir sa vocem il jogurt pa popodne kako sam i dosad povrce. Al mi nekak zao jer imam dost mlijeka za sadasnje potrebe, a opet, mozda bi trebalo tako? Uopce nisam pametna. 
    Ja planirala ovaj vikend dat neko meso... pile, janje, tele, ovisi sta cu radit za rucak...

ivchi87
    21. Studeni 2016. 14:40

Tiny nisam se jos narucila. I u biti krivo sam napisala, neurokirurg... taj za kosti na glavi jelte...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.