Tiny,mali je imao dosta kose kad se rodio al mu sva otpala pa polako rasla nova....a ovoj dlaka s glave nije opalaa,samo raaste i raste
Nastavak...hahaha
Odrađujemo već prvi spavanac, jučer rano zaspala pa brblja od 5 ujutro. Polako se oporavljamo od bubanosti, samo jedno buđenje bilo, još da otegne do 7 bilo bi idealno.
Dobro sam presložila njen kutak sad više ne može koristit foru za ljenivce pa da si povuče deku i tak dođe do igračke, sad mora odgmizat hoće- neće. Krenulo je. Računam da ćemo kroz tjedan-dva biti svugdje samo ne u svom kutku :D
Ne znam gdje ćemo sad smjestit bor kad je sve Mijin kutak, naći će se neko mjesto valjda. Muž prošle godine uzeo umjetni bor najveći šta je našao, nisam ljubitelj pravih borova- izluđivale bi me iglice po podu a i mačak bi ga pojeo s vremenom kako i sve ostalo bilje po stanu poglođe...
Kuglice pokupovali tak da ove godine ne trebamo niš više. Ak je prošle godine preživio mačka onda će valjda i nju. Jedva čekam i to :D
Kamikazee presladak je
sam ti puši i na hladno! Ja sam za da uvijek otpeljamo pedici da ju pregleda pa makar ne bude ništa, bar sam ja onda mirnija.
Tak i ja uvijek kažem "od jedne frendice mali/a..." mislile ljudi da sam okružena frendicama s bebačima, a ono frendica forum ;)
Ivchi ja te nisam razmela :D al ok, rano jutro je, nisam kavu još do kraja popila, kasnije pročitam post ponovo pa ću skontat hahhaa
Nasdva ne bit tužna, budi bez brige sad kad malo sam istraži vratit će se mami ko priljepak :P
Jutro!
Nasdva, hvala na infirmaciji, nisam to znala. Pripazit ću na prstiće. Nisam primjetila da bi ih skupljala, al budem još provjerila.
Ivchi čak sam te skužila ovo za "bor" na zidu. Vidjela sam to negdje već. Dobro izgleda, al ja sam uvijek za bor radije. Mi isto imamo umjetni svake godine, ja sam ko i Tiny, živciraju me te iglice po svuda.
Tako i ja pričam o vašoj djeci isto, "od jedne cure mala/mali..." isto bi ljudi mislili da sam okružena s frendicama s djecom hehe.
Mamasita, super krstitke i super noć nakon toga. Di ćeš bolje? Paula je preslatka! A kosica... aaaajmeeee 😍😍😍
Dobro jutro!
Naš noć standardno, do 6 pa mlijeko.
Mi svake god imamo veeeliiikii bor, najveći od svih koje posjećujemo muž ponosan na to. Mora bit pravi uvijek kupujemo nordisku jelu njoj ne opadaju iglice i super mi je kad miriši u kući. Muž već ima plan kak će zavezat bor za zidne nosače za policu da ne bi bilo...
Zaboravih komentirat Mamasita Paula je bonbončić! Koliko kose
Lijepo te počastila sa spavanjem ima nešto u svetoj vodi
Mi bili kod pedice... malo me osamarilo, kao ok je glava (ono sta mu je fontanela zatvorena) al evo vam uputnica za neurologa. Bez puno rijeci po obicaju. Ostalo super, debel, velik, kaze da dosta stabilno sjedi i da ga mogu stavljat u sjedeci polozaj i tako. Spicila mu cijepivo.
Ja misla ovo nam Mamasita drzi Paulu a kad ono kuma :) Paula je prekrasna, i nije sala uopce - ima vise kose od mog muza i djeteta zajedno.
Tiny jos malo ces zalit za vremenima kad je bila nepomicna u svom kutku :) ja bas jucer trazila u ikei zaszite za rubove i slicno, pa nema bas neke, njihove zastite za rubove izgledaju kao nece si izbit oko ak u to udari al ce obavezno oslijepit.
Kamikaze koji razred ide mali? :))) stvarno je veliki decko :)
Nasdva, ja jedva cekam da malo oladi i pocne sam okolo blejat. Mozda cu pozalit. Al ne vjerujem.
A one kocke, nisam cula da zrace? Samo da su stetne te boje. Imam tv i dva mobitela u malo kvadrata, a baznu stanicu mobitela prek puta zgrade. Ak nas ubiju kocke pokraj tog sveg ja nas jos jednom ubijem.
Mamamsita Paula i njena kosica...za zaljubiti se ODMAH!!!!
Gledam ja sliku i gledam žensku ( još ne vidim komentar ispod da je kuma) i mislim si : Nisam tak zamislila Mamasitu,to ne može biti Mamasita.Znaš kad nekog nisi nikad vidjela,ali po porukama stvoriš nekakvu sliku hehehehe. Super za krštenje,kontam da im je to pjevanje ko hipnoza :)
I super za spavanje.
Moja malena otkad sama zaspi u krevetu ( još se uvijek borimo i bude svega) ne traži dudu cijelu noć i budi se samo za klopanje jednom. Ali kao da joj fali ono maženje navečer za uspavljivanje,pa malo teže u noći nastavlja spavati. Treba nam 10-15 min da zaspi.
Da li je sad to povezano sa uspavljivanjem u krevetu ,ne znam,ali od onda traje!
Audrey na tašte? Nemam komentara...mislim da na tašte znaći barem 8-10 sati da ne jede. 3 sata ili sat i pol...koja razlika. Samo ti nju nahrani.
Božić. OBAVEZNO PRAVI BOR . Obožavam taj miris i godina kupujemo nordijsku,kako kaže Nasdva ,ne otpadaju iglice. Ove godine ćemo isto,jedva čekamo. Pa nek padaju kuglice
Jesam ja rekla da planiram svaki dan prvo spavanje oko 12h...PA VIŠE NIŠTA NE PLANIRAM,stvarno imam osjećaj da malena zna šta sve ja to pišem. Izašli mi 10 do 10h malo na šetanje pa sam planirala u pola 11h klopicu,jer se ujutro probudila u 7:20 i popila u 8h mlijeko.Wow. No sve u svemu,čim smo izašli zaspala je.U 10h!!!! I onda me ljudi pitaju,pa kako to da nemate određeno vrijeme spavanja????
Pa jbt nemamo,tako! Što ja imam jednu nepredvidljivu i točka!
Tiny vi ćete još do Božića napraviti premještaj imam filing :)
Isto stalno pričam kao legica,ova ona...njena mala-mali hehehe
Pitale me legice,kad su bile, odakle recept za souffle: -Pa od legice :)
Morat ćemo jednom staviti slike i imena jer i ja sam "od frendice beba..." inače mi imena ne idu....
Ljubav moja kao da je osjetila..ima dva dana jede svakih tri sata a po noći 3-4, jednom 5.. i onda sam je jutros papila u dva i spava ljubav, ja joj da doji oko šest, hoće ona, nije protestirala još je probudim jer je valjda mlijeko poguralo da kaka pa je kakala a malo je mučilo, kasice bile guste. Zaljepim vrećicu, jučer probala samo. Uhvatim pola, dovoljno bilo. Otišli oko sedam i po, u osam izvadili. Znači prosllo dva sata, to je to, sa tri sata razmaka je nisam htjela mučiti. Plakala je ali mislim da je mučilo malo ubod a više kako ssu joj držali i stisnuli ruku, jedna drži, druga vadi i spavalo joj se. Ljubav moja. Tata nas čekao ispred s upaljenim mobitelom na baby tv i smirila se. Dala joj da papa oko osam i po, malo pojela i jedva zaspala prije pola sata.
Mamasita, ja sad sušim fenom kosicu joj, izdaleka. Ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji