Mamasita sretno na krštenju! Nadam se da bude sve super prošlo! I nas to tek čeka. Nadam se da ćemo u siječnju to riješit.
Tiny super vam je noć prošla. Eto vidiš, treba ona češće na čuvanje. 😉
Ja sam bolje, hvala na pitanju. Jučer moji otišli u šetnju, a ja se, naravno, primila pospremanja. Ludo žensko, šta ćeš. Zato su sad opet otišli malo van, al sad ću odmarati.
Javi kako je prošlo šumsko voće. Rode ne želim ni komentirati, kosa mi se diže na glavi od njih. Svi bi trebali imat vrtove i farme domaćih životinja plus dojit do srednje škole valjda. 😲
Audrey, nemam baš povjerenja u te njihove dijagnoze hiper i hipotonusa. Mi smo s nepuna tri mjeseca bili kod fizijatra na pregledu. Pregled je trajao jedva pola minute, dijagnoza "hipotonus, blaži zaostatak u motoričkom razvoju", krenuli na vježbe, ja sva jadna bila... da bi na kraju jedna druga doktorica na pregledu rekla da to veze s mozgom nema, njena dijagnoza je bila da je malena motorički naprednija za mjesec i nešto. Ona se s točno 3 mjeseca i 10 dana počela okretati na trbuh. Ni na vježbe više nismo morali dolazit nakon tri puta. Nije loše nekad potražit drugo mišljenje. 😊
Ivchi hahaha tvoj mali je baš mudrica. Lakše njemu da ga ti okreneš na trbuh, neće se valjda sam mučit nepotrebno. 😁 Uživaj u Ikei!
I što je novo kod nas... danas ujutro moje dijete stoji, primim ja nju za ručice i... ona hoda! Baš lijepo korača, cijeli stan smo prošle tako. 😊😊😊
Krivo sam napisala ovo za Ivchi… lakše mu da ga ti okreneš na leđa, ne na trbuh.. ko bi više pamtio to sve. 😁
Dan cure moje,
evo mi odrađujemo prvo spavanje. Spavala skoro do 9h,ali sam se odlučila da neovisno o tome do koliko sati spava ujutro,probat ću je na prvo spavanje oko 12h staviti (naravno +/- pola sata).
Moramo imati (naravno otprilike) neki ritam,jer me ovo ubija.
Bili smo u šetnji,pa kod muževog brata (ima kćerku od 3,5g i sina od 2 g.)malena obožava se igrati s njima. I sad su igrali puzaća( sretni su što napokon puže i igra se s njima na podu). Stol je bila kućica,a stolice su zidovi i vrata. Baš su se lijepo igrali,samo što Mia ima foru ,da se penje po ljudima,koji su joj simpatični,pa se stalno penjala po malenoj od 3,5 g.
Ja isto više je učim kao Tiny sve njoj pričam,objašnjavam,pokazujem,a nije da se fokusiram na par stvari pa da to nauči. ALi dali ste i meni dobre ideje,koje sama ne bih se sjetila.
Npr ja ni u kojem slučaju ,ako muž radi,ne smijem reći riječ TATA,jer onda je gotovo. Traži ga svugdje,prvo gleda vrata,pa se okreće,pa kroz prozor,pa počne mi nešto pričat u stilu "šta me lažeš,nema ga" pa bude ljuta. Heheheheh
Obožava tatu,to je veselje kad on dođe kući. Odmah želi kod njega i ne pušta ga. Ma to je ljubav prava
Jučer smo malo bili u šopingu za Božić. Ustvari za bor kupovali ukrase,jer ćemo ove godine imati prvi zajednički bor i nemamo ukrasa.
Joj Ivchi i ja bih do Ikee. U Os ima jedna firma,koja dostavlja i obavlja šoping u Ikei . Svaki vikend idu tamo sa narudžbama od ljudi,naplaćuju nešto sitno za dostavu. Isplati se pogotovo,ako hoćeš neku sitnicu,jer onda barem nećeš potrošiti za gorivo 600 kn,nego samo 150 za dostavu njihovu. Ili ako želiš pak nešto ogromno,što ti ne stane u auto. Ali najviše ipak volim sama otići i pregledat sve.
Kuma moja živi u ZG,pa svaki put kad idemo kod nje naletimo i u Ikeu.
Mogu misliti šta sve imaju za Božić..
Danas muž i ja idemo na ručak u restoran,a malena će biti sa mojom mamom.
Mama moja sretna,Mia sretna,mi malo sami (eto drugi put otkad se Mia rodila) svi sretni
Mamasita sretno danas.
Mi ćemo krštenje isto na proljeće.
Poslije uskrsa. Nikako da se dogovorimo sa svećenikom oko kuma.
Uživajte cure moje danas ,pusek
Odrađujemo duži spavanac pa da se javnemo :)
Halila BRAVOOOO!!! Pa Iris nam je prava curka!!! Svaka čast!
Ajoooj još malo kad ona skuži sama kak prehodat sve nema tebi mira hehehe
p.s. a znala sam da ćeš se bacit na pospremanje ;)
Kriszta Uživajte danas i lijepo se provedite solo. To je malo zakašnjeli izlazak za godišnjicu
super da ima kikača kraj sebe da se s njima može igrati, mi stari smo im već dopizdili
a koja je to ljubav za tatom ova moja uopće ne primjećuje ak jednog od nas nema u blizini, tko nas šiša hahahah
Nakraju niš od šumskog voća, probala je al se stresla sva, ipak ima geranicu kiseloga hahahah
nakraju je nekak pojela to s bananom. O stanju bodija nakon kašice neću ni pričat, ko masakr...ne vjerujem ni da će mi pomoći onaj sapun iz dm-a
Opet razmještaj po stanu radili cijelo jutro, primiš se čišćenja nakraju do tog dođeš. I njen kutak malo presložila jer sam skužila da joj teže ide puzanje po dekama a lakše po kockama pa smo to okrenuli i igračke stavili u jedan kut odmah je odgmizala do njih. Jednu po jednu vadila iz kutije. Lagano se primi za kutiju i podiže se da vidi šta još ima unutra.
Ne znam Tiny, blizak smo rod a Dr inače detaljna pa.... sutra vadimo krv i mokraću pa se moram ujutro družiti s vrećicom i mora mi na tašte vaditi krv, kako ću ja to izvesti ne znam.....
I danas ja jela souffle.....
Uveli smo drugi obrok :)
Bravo Iris, samo ti pici!!!!!:))))
Tiny, ja čula da te kocke zrače.....ne znam
Kako izvesti da beba bude na tašte??? A ja mislila da je vrećica muka ccc
U svakom slučaju sretno sutra i da uspijete to riješit bez suza!
Kocke zrače? Ih već sam čula da su te kocke otrovne, pogotovo one rađene u PRC (mislim si koje nisu rađene u Kini i šta nije rađeno u Kini??) ma kaj god da te kocke rade i proizvode bolje da mi je na njima nego na ledenim pločicama. Od hladnih pločica će prije pokupit bolest neku...
Ja si više uopće ne razbijam glavu o štetnosti nekog proizvoda jer nema smisla, tko zna kaj sam već pokupovala i pojela i postala imuna :D
Eto čitaš vijesti pa nađena salmonela u mesu, jaju samo ove godine prek 60 puta, zaražen poriluk na placu, našli maticu u pašteti tak da no sikiriki for me ;)
A ne znam , kaže tri sata ne smije prije jesti...probat ću nekako ako ne uspijem dat ću joj malo pa kako bude. A sta da radim...
Još vrećica, dok prvrisem pa stavim pa skinem....uffff, samo da je ne iznucim previse
Ma Iris je predobra! Svaka cast mala!
Moj pizdek iskasljava od petka, sutra idem kod pedice da ga poslusa, bas me briga jel pusem na hladno, da bar je tako i da mi kaze da koji vrag dolazim tamo ali nos i kasalj ga ne sprjecavaju da leti po stanu i lupa glavom gdje stigne, izvodi piruete da ih se ninja ratnici ne bi posramili!
Mjerila sam mu stopalo dok stoji i 12,5cm je. Po nekakvim tablicama je to velicina 20. Nije ni cudo sto ne stane u tenisice i cizmice koje smo podobivali na poklone, sve nesto 17, 18... Kad cu narucivati cipelice kozne samo cu reci duljinu stopala, sta ja znam kakve ona mjere ima i brojeve.
Ne znam kako vama, ali ja imam osjecaj kao da vas poznam i vase bebe. Nekad se ulovim da pricam s nekim pa kazem: joj, a od jedne curke mala.... Pa kad dobijem pitanje cije je to dijete, pa znas, jedna zenska s neta Uglavnom, naspavana sam pa sirim ljubav danas hahahah
I da, prvi Bozic s njima ne planiram kititi bor, vec potrositi struje kao omanji ducan na sve lampice koje ce goriti. Bor cu kititi u Slavoniji pa sad da ne kompliciram na sve strane jer inace imam okicen bor od 1.12.-31.1.
Sortiraj odgovore
Najstariji