Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    19. Studeni 2016. 08:02

Jutro!

Nasdva hahahahhahaha pa čestitam!!!
    Dakle sad je Mia ostala jedina krezuba? Ili ima zub a ni ja nisam skužila hahaha :P

Kriszta koliko sam vidjela tak po tim grupama svi uvijek pitaju da se izmjeri gazište, tak da izmjeri njoj stopalo i ravnaj se po cm unutarnjeg gazišta a ne po brojevima. Ja nemam pojma kak idu brojevi, svak ima neki svoj kalup, Mia sve šta ima joj je veliko. I broj 14, broj 16 tak da nisam kupovala od obuće niš jer nemam pojma koji broj bi gledala uopće :P
    Al šlapice su preslatke!! Jel to ono šta je Kamikazee stavila link?

Crna lijepo se zabavi na krstitkama :)

Halila najljepši Božić ove godine, nadam se da će nam svima borovi ostat čitavi :D

Mi još niš posebnog ne radimo, puse daje samo sebi u ogledalo, meni ih je davala sam kad je imala temp, valjda treba biti u bunilu da je i meni da, ponekad sad kad kažem "daš mami pusu" nasloni usta na moj obraz, al više puta me ulovi za nos. Kad pitam gdje je Mia traži ogledalo.
    Inače kad se zatvaraju vrata od zgrade naša ulazna zalupe i kad čuje vrata odmah gleda na vrata hoće li tko ući.
    Kad pitam di je maca njega traži okolo pogledom :D
    Daj 5 i pa-pa mi se čini još daleko hehehe

poisonivy2604
    19. Studeni 2016. 09:52

Jutro 
    Najljepsi Bozic, slazem se..ja sam vec pronasla visoko mjesto gdje cemo staviti neki manji bor..inace bi bilo cirkusa hahaha
    Daj 5 i pa-pa ti se mozda cine daleko Tiny, ali te male pametne glavice iznenađuju iz dana u dan, tako brzo upijaju..tako da možda bude i prije nego si mislis 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Halila
    19. Studeni 2016. 10:20

Tiny, slažem se s Poison. Osim toga, mislim da su sve naše bebe tu negdje, podjednake... tvoja Mia npr brblja na veliko, slaže slogove, dok npr. Iris ne još... Tako da kad pogledaš sličnosti i razlike, sve je to tu negdje. Sve su to male pametnice i stvarno napreduju iz dana u dan.
    Nama noć prošla uz buđenje u 4, popila mlijeko i nastavila do 8:20. Super. 
    Jedino sam se ja toliko preznojila da sam dvije majice promijenila. Strašno. Kao da sam pod tušem spavala. Zato mi je danas bolje. Sad smo nas dvije same, tata nam je otišao na kavu. Zato poslje njih dvoje idu van, a ja ću malo odmarati. 
    S obzirom da računam na već uobičajeno vikend zatišje na temi, želim vam svima lijep vikend! 😉 😘

mamasita4
    19. Studeni 2016. 11:30

Jutro mamice. Mi danas solo, tata radi cijeli dan. Al došla nam baka malo pa će pripomoć. Sutra imamo krštenje, Bog zna kako će proć...jedva čekam da završi. Haha.
    Mi smo isto, kašljemo, al ima manje sline čini mi se. Evo spava od 10.30.
    Bravo za Miu, ma bravo za sve! Djeca nam rastu baš....ko da ih zalijevamo hahahaha.
    Pusa svima i ugodan vikend. Javim se nakon krštenjaaaaa. Uh uh.

poisonivy2604
    19. Studeni 2016. 14:41

Mamasita sretno na krštenju, neka vam sve lijepo prođe 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

TinyBabyToes
    19. Studeni 2016. 20:18

Baš je pravo vikend zatišje ;)

Ujutro nakon spavanca od skoro 2h otpeljali je malo svekrićima na čuvanje dok mi obavimo šoping i ostalo, u Sparu Nan2 na akciji 58kn, frutek čaj na 25% - ugodno iznenađena, taman da ušparam bodove na dm kartici :P

ona je tamo zabavljala cijelo susjedstvo, vele da je cijeli dan veselica, kašice naravno da nije htjela tam jesti, opet me zaj s tim, al neću si više razbijat glavu oko toga, jednog dana bude jela... nadam se
    Kak smo došli po nju, ona u spavancu, došli doma, u kindač i nastavak spavanca.
    Osjećam da i mene grlo lovi, možda i popusti :/

Mamasita sretno sutra i lijepo se provedite! Javi nam kasnije doživljaje ;)

Poison dobro si se sjetila hahhaha da ne bi bor nastradao
    Uh prošli Božić muž kupio umjetni od 2m i puno staklenih kugli, ak je preživio mačka valjda će i nju :D

Halila jel si bolje malo? Nadam se da si se odmorila štogod kad su tata i Iris u šetnji bili i da nisi radila kućanske poslove ;)

Ma ne brinem ja za Miu, koliko pratim vrti se ona tu negdje oko svoje dobi tak da ne sumnjam da previše kaska za nečim, jednog dana bude ona sve to :D
    Samo mi se trenutno čini kao da smo još miljama daleko od toga heheh
    Iako sam već skužila da kod nje nema pokušavanja i pokušavanja već samo jedan dan hop krenulo je.

• Audrey2016
    20. Studeni 2016. 01:11

Tiny, nisam ja ništa primijetila. S Dr smo rid pa ona hoće sve to detaljno napraviti. Kaze slabije se okreće a može biti da je sve zbog kilaze, a ona se ma pregledi dva puta okrenu za tren. 
    Mamasita sretno.

• Audrey2016
    20. Studeni 2016. 01:13

P.s. uf sta me sredi sa souffle-om...  vidim kg će gore umjesto dolje :-)

ivchi87
    20. Studeni 2016. 08:11

Eto ocistila sam svoj post jednom. Za dobro jutro. 

Uglavnom.

Sretno na krstitkama! Mi bumo to negdje na proljece. Ak ce mi se dat. Ne volim ta druzenja dve familije, to ko da stavis desni i lijevi kut sobe da se druze. 

Ma sve ce to bebe napravit, neka je naprednija u ovom, neka u onom, super mi dodje procitat sta rade sve vase jer onda mi padne na pamet sta bi ga mogla ucit (npr ovo mi je bas simpaticno: ko je velika cura :))), a meni samoj to nikad ne bi palo na pamet). Kazu da nema naprednih i nenaprednih beba, svaka beba nesto napravi u svoje vrijeme, nije bitno da to bude sto prije. 

Audrey a sta to znaci slabo se okrece? Ak se okrece pa ko kaze da se detetu bas dalo okretat tad... moj se do prije tjjedan dana nije ni jednom okrenuo s trbuha na ledja, ocito jer ga nije interesiralo nista dovoljno, ja mu jedan dan upalila crtic a on da bi ga lakse vidio potpuno prirodno se okrenuo na ledja, ko da to radi godinama. Sad mu tu i tam visim iznad glave pa se okrene, ocigledno ga do sad nisam stimulirala i nije mu bilo potrebno da se okrene al moze... lakse mu je cvilit na trbuhu pa zna da cu ja doc i uzet ga u ruke. 

Opet ne znam kaj je sve pisalo, od ponedjeljka cu redovno citat, bio mi prenaporan tjedan, morala sam kuhat i pospremat dok spava posto smo bili stalno solo pa nisam imala vremena redovno citat, gluho bilo. 

Idem u Ikeu. 

E da Nasdva ja isto prvi zub mislim da nisam vidla par dana :D dok mi nije prst stavio u usta jadnik, valjda da ga slijepa mama pohvali...

TinyBabyToes
    20. Studeni 2016. 09:12

Jutrek!

Moram je češće ostavljat na čuvanje svekrićima, noć je bila divna, samo jedno buđenje za papanje u 3 i dalje do 6 kao i inače.
    Uzlela jučer smrznuto šumsko voće (nek me streljaju Rode jer dajem smrznuto :P) pa ćemo to probat danas na meni ubacit. To bi ona mogla sama žvakat pa baš da probamo kako će ići.

Audrey aha taj sam dio valjda fulala da je doktorica to zaključila. Ma bude se ona okretala, pa i moja je bila ljenguza pa tek kasnije ubacila okretanje kao i kod Ivchi. I moja kod doktorice na pregledu niš ne dela samo plače :D

Ivchi uživaj u šopingu! Jel se buš i napapala u Ikei? :P
    Da, dobro je i meni čitat kak vi zabavljate malene,date dobre ideje jer ni ja nisam ni jednom npr. pitala Miu gdje je pametna glavica,uglavnom joj stalno pričam boje i oblike igrački koje prima u ruke.. pomalo joj dosađujem s tim hahhaah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.